Inlägg

Inlägg som j1mp492 har skrivit i forumet
Av j1mp492

Självklart försvinner dom inte, då det är sparat i "molnet". Bara köra på!

Av j1mp492

Kollade upp lite snabbt vad priset hamnar på om man plockar komponenter separat och det visa sig att dom du länkar är väldigt prisvärda, det enda jag tycker är lite snålt är deras val av PSU, men det funkar helt klart. Kan nästan säkert säga att bästa köpet är den första du länka, då 7970 och 680 är väldigt likvärdiga, bättre & snyggare chassi och betydligt större SSD. Dvs "Komplett Gamer Premium i35"

Edit: Det med Cuda hade jag ingen aning om, oh well..

Av j1mp492

Svårt att säga, på rak hand är den sistnämnda mest prisvärd men då har jag ingen aning om vad du tänkt spela. Om det är billigare att plocka ihop komponenter själv kan jag inte riktigt svara på, men det är oftast att föredra. Ser även att några av dom har WD Green, med andra ord ligger dom bara på 5400 RPM. Men komponenterna i sig är iaf av bra märken osv.

Av j1mp492

Skulle säga att det är ganska så snålt, speciellt då det är lite av ett budget nätagg. Med komponenter i den prisklassen så känns det värt att satsa på ett lite dyrare nätagg imo, då det är en viktig del i datorn och är bra om det inte belastas allt för mycket och är av högre kvalité. Tex det här:http://www.inet.se/produkt/6909557/corsair-ax-750w-80-gold-modular

Jag vet att han klarar sig med det nuvarande nätagget, men är inte optimalt och varför ha ett billigt nätagg till så dyra komponenter? dom dyrare nätaggen är betydligt mer effektiva och varför inte lite mer effekt om man ändå är ute.

Av j1mp492
Av j1mp492

Metal Gear Solid 2

Av j1mp492
Skrivet av Goo5e:

Vad är det för ikonpaket?

Skrivet av Nelek1:

Den bakgrundsbilden var det ju inga som helst fel på
Skulle man kanske kunna få en länk?

Lite sent men uppdaterat original inlägget med vart bakgrundsbilen och temat finns, missat era inlägg sry. länk

Av j1mp492
Skrivet av blue eyed devil:

Vad är det som är så bra med dessa drivers?, vete tusan om jag vågar prova nu när jag äntligen fick micen att funka after 5 timmar lol

Tycker dom bara är mycket bättre i allmänhet, kört med dom sen första veckan på mitt Xonar DX. Det borde du våga, tycker dom har mindre problem jämfört med dom från Asus som har alla möjliga konstigheter.

Skickades från m.sweclockers.com

Av j1mp492

Det låter som att du, som även många andra tror att definitionen av bättre ljud är mer bas eller nå. Inte riktigt så det ligger till, ett nytt ljudkort gör ingen större skillnad på den fronten, och när du säger att du att du inte hör någon skillnad överhuvudtaget så antar jag att du inte har förmågan att höra små detaljskillnader i ljud som många andra, många hör inte skillnader med AMP/DAC bland annat.

Har själv ett Xonar DX och skillnad är enorm jämfört med det integrerade realtek, för att ge ett exempel så strular Xonar på min HTPC lite nu så jag kör på realtek för tillfället. Och ibland när man velat lyssna på musik och inte orkat starta upp "main datorn" (Xonar DX i den) så har det likförbannat slutat med att man startat upp den, för orkar helt enkelt inte med ljudkvalitén på realtek. Detta är dock på högtalare men även på hörlurar är skillnaden stor, om inte större.

För att kortfatta: Fel på dina öron, ljudkortet eller så har du en vriden uppfattning om vad som är bättre ljud. (som dom flesta idag)
Vad du kan ta och göra om du fortfarande försöker få det och låta "bättre" är att pröva dom här custom drivrutinerna, annars föreslår jag att du skickar tillbaks det och skaffar ett par basiga lurar och kör på det inbyggda realtek.

Av j1mp492

Ser bra ut! Fast tror jag skulle byta ut till ett grafikkort med referenskylare möjligtvis, då chassit är ganska litet gissar jag på att det är bättre om värmen far ut bak. Till exempel det här

Av j1mp492
Skrivet av Nivity:

1. Det är skillnad, nej average joe känner inte accelerationen som 9500 har, många gör.
2. Progamers tvingas använda en viss gear, visst fungerar det, har jag aldrig sagt det inte gör. Men många hade hellre gått sin egen kringutrustning, vilket även vissa gör. Dvs bryter mot kontrakten.

Såklart skiljer det mellan samma sensor, det är knappast något nytt. Accelerationen får du inte bort hur du än gör.
Firmwares etc spelar stor roll bland sensorer.

Vem bryr sig om 1000hz, är i 90% av fallen bättre att köra 500hz.

Och DA2013 är ute, nej inte i sverige men andra länder så jo jag kan jämföra.

Min poäng var att du kan du kan spela som bäst i princip även om du inte har den bästa sensorn på marknanden, och bryr mig inte om 1000 Hz heller direkt. Det jag menar är att på Sensei så är den inte stabil, utan hoppar väldigt mycket och det känns av då man spelar. Och om man väntar lite får nog andra möss också Avago S3988, slipper man Razer's bristande kvalité och drm.

Av j1mp492
Skrivet av Jonas13:

Sensor spelar stor roll, sen kanske inte alla märker det eller ens tänker att det kan vara någon skillnad. På toppnivå kanske det är lite fler som bryr sig och kollar runt. Men inte är det mycket skillnad gentemot normalspelarna enligt min erfarenhet. Folk är rätt clueless. Skulle de göra det skulle de antagligen bli bättre.

Så länge det inte är massa prediction går det nog spela bra med dom flesta, tycker att laser sensorerna har förbättrats rejält med tiden, förut var ju laser inte ett alternativ om man ville ha precision.

Av j1mp492

Jag skulle ta kontakt med Steam Support och beskriva problemet, ingen aning om det går lösa på något annat sätt.
https://support.steampowered.com/newticket.php

Av j1mp492
Skrivet av Nivity:

Gillar folk som rekommenderar möss med betydligt sämre sensor
Razer är junk på många områden, men en sak kan dom och det är deras golden boy möss.
Och dom är ledande inom optiska sensorer också, dom är dom första som använder nya avago s3988 i deras DA2013 och nya Krait.

Deras dyrare flashigare möss använder samma värdelösa sensorer som många av dom andra populära mössen.

Hatar man razer så mycket så rekommendera iaf möss med BRA sensorer.

Du kan ju inte jämföra möss som inte släppts än med vad som finns ute nu? Skillnaden mellan sensorerna är minimal och gör ingen skillnad för 98% av spelarna, många professionella gamers sitter ju med möss som använder ADNS-9500 sensorn, försök inte få det och låta som dag & natt skillnad.

Edit: Har bättre och stabilare Polling Rate på M60 jämfört med Sensei på samma matta även fast det är samma sensor, så tror inte det är allt. För övrigt så är inte DA äkta 1000 Hz (den som finns ute nu), fast dom annonserar den som det? Och ALWAYS ONLINE DRM är ju väldigt fint det med.

Av j1mp492

Jag hade första Deathadder i flera år, sedan skaffade jag "Respawn" som hade ytterligare några år, där efter blev det Sensei och den var väll okej, men inte mer än så. Den hade bra prestanda och många funktioner men kvalitén var urusel, gick sönder efter ett halvår eller så, därefter stog det mellan G400 och Corsair M60. Blev M60 och är sjukt nöjd, grymt bra kvalité och sitter pefekt i handen, så den rekommenderar jag!

Utav dina val så skulle jag väll säga G500 eller RAT 7, tycker Razer börjar gå ner för nu..

Av j1mp492

Sjukt kass, mer en halva skärmen är tom.

Av j1mp492

Kolla på koreanska IPS'er, kring 3-4k med frakt och moms på ebay och finns i flertal olika modeller. Är i princip samma paneler som i Apple Cinema Display, bara att dom inte mött upp till Apple's extremt höga krav, men i praktiken är det nästan exakt samma. Till skillnad från Dell U2713 och U2711 är dom även glossy och har mindre input lag så dom är lite snabbare i spel osv (iaf dom med bara DVI), kolla här (Hazro HZ27WC är samma som Shimian QH270-lite)

Mer info: länk länk

Av j1mp492

http://i.imm.io/NGEI.jpeg

Edit: Då så många frågar om bakgrundsbilden och temat.
Temat + Ikoner
Bakgrundsbilden

Av j1mp492

Tycker du ska köra på AMD Fusion APU och inte Intel om du i princip bara ska använda till media och surf, har själv en A6 5400K i min HTPC som jag använder till ungefär samma saker och det funkar utmärkt. Majoriteten av HTPC's med XBMC som ändamål kör med AMD, du slipper även grafikkort och blir självklart billigare.

Edit: Som d_m_r sa. Kör på en "vanlig" SSD och inte någon med extrem prestanda, typ Samsung 830 eller Intel 320. HDD ska du välja en med låga varvtal då det blir mindre ljudnivå och drar mindre ström, tex en WD Green. Chassi är upp till dig, men kan rekommendera Silverstone. Ett nätagg under 500W räcker utan problem, Corsair och Fractal Design är ett bra val.

Kom med ett chassi du gillar och en budget så blir det betydligt enklare för oss.

Av j1mp492

Du borde se alla fördelar med, med root så kan du lägga in nya rommar och kernels, och med det så..

  • AOSP (android som det är tänkt att se ut, och inte samsungs hemska touchwiz interface)

  • Stor chans att du får mer prestanda (på grund av optimeringar och tweaks, speciellt om du överklockar)

  • Möjligt att få mycket bättre batteritid (undervolta osv, custom kernels är oftast betydligt mer optimerade)

  • Oftast snabbare uppdateringar (slipper vänta på att samsung ska uppdatera)

  • Mycket mer funktioner och stöd för fler appar, tex adblock så du slipper reklam i appar.

Jag förstår inte hur man kan köpa en Android telefon och inte roota, telefonen blir så mycket roligare och bättre, angående garanti osv så tar det en halvtimme eller så att reverta till den var som när du köpte den, förutsatt att du gjort rätt och har full backup osv.