Inlägg

Inlägg som Goozie har skrivit i forumet
Av Goozie

Vi har en skrivbordscykel på jobb som bara är sits och pedaler utan ryggstöd, men som också går att flytta mellan arbetsplatser för den som känner för att använda den. Funkar rätt bra i öppet landskap.
Detta känns svårt, ingen kommer vilja använda den konstant och det känns mer omständigt att byta arbetsplats helt med skrivbord och allt.

Av Goozie

En tomatsoppa kan alltid vara gott när hösten närmar sig, brukar göra ungefär som recept nedan men avgör mängder på kryddning själv enligt egen smak.

1. Finhacka en gul lök och 1-2 vitlöksklyftor - stek i olja 2-3 minuter, när den blir glansig tillsätt någon msk tomatpuré och låt gå 1 minut till.
2. När det börjar sätta sig i botten, tillsätt två paket finkrossade tomater á 400g och liknande mängd buljongvatten, se till att skrapa botten för att få upp alla smaker.
3. Krydda sedan med någon msk +/- av respektive:
Socker
Oregano
Timjan
Curry (japp)
4. Låt koka på låg värme med lock gärna 20min + för att alla smaker ska dras fram. På slutet tillsätt en klick créme fraiche alternativt lite havregrädde (vegansk). Smaka av och krydda upp med salt/peppar.

Av Goozie

Tangentbord - Corsair Gaming Strafe RGB - MX Silent

Hej

Som rubriken antyder säljer jag ett tangentbord, har inte använts på något år men funktionstestat idag. Som syns på bilderna är plast kopplingen mellan tangentbord och handledsstöd trasiga på båda sidor.

Alltid funkat bra för mig när jag använde det. Sitter även dubbla o-ringar på majoriteten av tangenterna, är detta inte intressant är dem bara till att plocka bort.

Utöver det så skickar jag med postnord av ren smidighet, bakar in frakten i priset. Betalning via Swish.

Läs hela annonsen här

Av Goozie

Intresserad av switchen, skickat PM

Av Goozie

Ringer - 1
Läser - 0
Ser på video, lyssnar på musik - 4
Spelar - 0
Mailar - 0
Chattar/sociala medier - 3
Kalender - 2
Produktivitet (anteckna, dokumentera) - 1
Fjärrkontroll (smart hem, presentationer) - 3
Bankärenden/Swish - 1
Kontantlös betalning, NFC ’blipp’ - 1
QR-kodläsare - 0
Elektronisk biljett - 0
Nyckel hem/bilen - 0
Surfar i webbläsaren - 3
Fotografera - 1

20

Av Goozie
Skrivet av SunQ:

@gute88 Fungerar inte via Safari på iphone/ipad att köra via webläsaren.
Kanske med typ chrome eller liknande men tvekar på det, inte provat dock då jag har plex pass + app sen många år tillbaka

Ah alright, lever helt i Google/Microsoft ekosystem så safari går utanför mitt revir funkar fint i Chrome på både platta och mobil iaf.

Av Goozie

Strömma via en webbläsare så funkar det fint och gratis ignorera appen på mobila plattformar.

Av Goozie

Som ovan skriver så några original är det nog inte frågan om, men de kan allt funka. Ja köpte en Kina variant för ett tag sen och den funkade dem 2 dagarna tills jag spräckte den.. pga dåligt klister, så tipset är nog att skaffa något vettigt där så skärmen sitter som den ska. Men det var relativt lätt att byta, mest krångel att få bort den gamla framsidan för min del iaf. Lycka te!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Goozie
Av Goozie

https://www.dustinhome.se/blackfriday

Lite grejer, kanske uppdateras ytterligare

Av Goozie

Google har lite hjälp på övergången, men kanske finns fler saker en vill ha över. Får väl googla på't isf, men det är ju ett helt annat ekosystem även om en del appar funkar x-platform

https://www.android.com/switch/

Av Goozie

I och med hockey-vm så har cmore en drive med Film, Serier & Sport för 99kr/mån i 3 månader - (349kr efter detta) ingen bindningstid. OBS: Telefon för uppsägning av abonnemanget.

http://www.cmore.se/bestall

Av Goozie

Vilken härlig läsning, inte tagit mig igenom allt än men det var en givande artikel helt klart! Kul att skaffa sig lite kunskap om hur processerna funkar i lådan

Av Goozie

Min erfarenhet efter x antal år som kund hos webhallen är bland de bästa kundtjänsterna jag mött, dem och inet. Alltid hjälpsamma och löser problemen snabbt och smidigt Hoppas du hittar en annan butik som passar dig eller trots allt testar på webhallen igen nån gång i framtiden med mer lycka

Av Goozie

Dxracer king från komplett för tre tusingar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Goozie

40€ är ju bra prissättning för ett spel kan jag tycka. Kan ju inte förvänta sig att allt är gratis

Av Goozie

Oändlig diskussion troligtvis. Hade hoppats på att de sidorna kunde konkurrera lite mer för att dra ner priserna på steam och äckelpriserna som råder på origin. Det är ju definitivt inte konstigt att folk använder sig av dem, oavsett om man tycker att de är helt legit eller inte. Människor är egoistiska varelser, och kan vi spara av våra egna pengar så varför inte. Personligen får de utvecklare som gör spel vilka jag lägger ner mycket tid i ändå mina pengar och ger då mig fysiska lådor att placera i hyllan

Skickades från m.sweclockers.com

Av Goozie

Har ett g933 och ljudet är mycket bra och de sitter bra på huvudet. De klämmer ju åt vilket man reagerade på i början, men de sitter ändå bekvämt. Har haft dem på mig i otroligt många timmar utan problem. Mick kvalitén är godkänd för att vara trådlös, lite "mekanisk" kanske? Ingen expert på ljud direkt, men mina förra corsair usb lurar hade bättre mick kvalitet. Skillnaden är dock att g933 lyckas hyfsat bra med att ta bort ljud omkring och fokuserar bättre på min röst.
Rekommenderar dem definitivt trots den höga prislappen, men svårt att hitta trådlösa lurar i bra kvalité. Har ingen koll på steelseries lurarna du pratar om, har bara personlig åsikt om att deras produkter är reklam i plastförpackning. (mycket pga de gamla Siberia lurarna)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Goozie
Skrivet av fantomsmurfen:

Stäng av anti-virus och Windows defender så fungerar uppdateringen.

Det lät som en vettig idé men tyvärr inte lösningen hos mig. Sett flera trådar kring problemet på deras officiella forum dock. Lite tråkigt

Av Goozie
Skrivet av m1k:

Kan inte ens starta spelet, hittar bara en reddit tråd om problemet där några tjatar om att installera windows media player, wtF?

"blackops3.exe har slutat fungera"

samma problem som jag sitter på. Om man "spammar" enter innan skärmen hinner komma fram så kommer man (iaf jag) in och kan köra singelplayer. Men låter man den söka fram någon nyare version än 3.0.0.0 lr nått sånt (uppe till höger), då slutar det svara :/