Inlägg

Inlägg som Slaktardej har skrivit i forumet
Av Slaktardej
Skrivet av Hulle:

Jag har inte spelat WoT på några månader men börjar bli lite sugen igen. Känner att jag behöver en ny linje dock, hur bra är japanska heavies?

Jag har spelat jänkarnas och ryssarnas heavy-linjer till T8, hur ställer sig japsarna mot dessa?

/hulle.

Japanska Heavies är roliga som bara attans, om man får rätt match.
Får man en match med ett bra lag = Du får inte göra något alls, då du är för seg och orörlig.
Får man en match med ett dåligt lag = Du får inte göra mycket, då dina allierade hinner dö innan du kommer fram.

Det gäller att man har tur och åker till rätt ställe vid rätt tidpunkt. Då kan man ha skoj, har t.ex studsat över 10K skada utan att ha tagit ett enda HP i någon match, och damage blocked över 6K är rätt vanligt.

Av Slaktardej
Skrivet av scienta:

Wow, jag är ta mig fan mållös.

I mitt sista game i STA-1 (top tier) så hamnade jag 1 vs. 2 mot en Comet och en 13 57 F (eller vad de heter). Jag lyckas i alla fall dundra iväg 1500 skada innan jag slås ut (jag är nöjd med tanke på att de fick till en rätt snygg grip-klo manöver). Tror ni inte att denna ringa summa lägger mig i topp i laget?!

Vilka jävla tomtar man hamnar med ibland. Jag börjar bli riktigt less på den här skiten.

Precis samma som jag känner. Försöker hitta glädjen i detta spel igen men det verkar som att de senaste månaderna så har något hänt som gör spelet ospelbart...
Spelar Tanks mindre och mindre vilket är synd, för jag minns hur kul jag hade innan jag blev någorlunda duktig...

Av Slaktardej

Kan nu uppdatera och säga att det verkar som att problemet uppstår när jag spelar StarCraft 2, och det försvinner fortfarande inte när jag startar om, det blir bara lite mindre tydligt...

Av Slaktardej

Köp inte en Samsung, vad du än gör. Lägg samma peng på en HTC eller en Sony och du kommer att få en mycket bättre känsla. Samsungs dyraste telefon är fortfarande plastig, det är inte HTCs eller Sonys.

Av Slaktardej
Skrivet av Bosse78:

Hur är Sonys skärmar nu för tiden då ? Jag har alltid kör ericson, sony/ericson och slutligen sony men gav upp sony efter en xperia Z, Z1 compact och en Z3 där skärmarna spruckit utan anledning och sony vägrar ersätta detta.

Har tappat min Z5P flertalet gånger på varierande ytor, inte en skråma än så länge.

Av Slaktardej

Kör själv på en Xperia Z5 Premium och det är en otroligt bra telefon i alla aspekter. Ingenting att klaga på.

Av Slaktardej

Är ofta ute på parkeringar och leker med min bil, skulle det komma en polis så är det väl trist men man brukar kunna dra något i stil med att man leker av sig på en öppen plats med god sikt istället för på vägen, att man vill känna på hur det är om det helt plötsligt släpper på snön osv.

Av Slaktardej
Skrivet av onekind:

4K i 30-40 fps Battlefield 4 Ultra är snyggt, men tittar man några sekunder på bilden man har framför sig så förstår man ganska snabbt att det inte är en trevlig upplevelse, skulle jag påstå! Å andra sidan är jag nog lite av det kräsnare slaget, men 30-40 fps är inte spelbart för mig.

Exakt. Man måste se till att man kan få bra FPS om man spelar shooters, annars är det en negativ uppgradering. Själv kör jag 4K med 2st 390X och en FreeSync-skärm så att hamna under 60 gör inte så mycket.

Av Slaktardej

AMD Crimson Display Flickering

Hej! Satt idag och spelade Starcraft och märkte helt plötsligt att det började blinka otroligt mycket över hela skärmen, något som även fortsatte i Windows och även när jag startat om datorn. Testade att avinstallera drivrutinerna(beta) och installerade WHQL-versionen istället, med samma resultat.

Har någon annan råkat ut för detta?
Kan det kanske vara skärmen det är fel på?
Har testat att ändra inställningar på skärmen utan resultat.

Av Slaktardej

4K är mycket snyggare

Av Slaktardej

Kan alltid kolla saker och använda min telefon i cirka -20 grader. Inte varit med om att någon telefon jag ägt stängt av sig i kylan, nu kör jag med Sony Xperia Z5 Premium.

Av Slaktardej

Vill du ha en neutral och otroligt detaljrik ljudbild kan jag rekommendera DT-880. De sitter dessutom mycket skönt under längre perioder.

Av Slaktardej

Ska man vara originell säger man "Tvåhundraettsex".

Av Slaktardej

Hoppas på att Polaris och Zen kan ge en liten skjuts, men det finns ju trots allt för mycket styrka i Intels och Nvidias varumärken för att den stora massan ska bli övertygad oavsett hur bra AMD gör sina produkter.

Av Slaktardej

Såg ju rätt fett ut!

Av Slaktardej
Skrivet av jojjeofc:

Ha inte på plast för länge, tattueringen måste kunna andas

Du menar att huden måste andas, bläck har ingen användning av syre.

Av Slaktardej
Skrivet av Sparco:

men går det att stänga av någonstans eller är det en bios inställning

Det stänger du av i BIOS.

Av Slaktardej
Skrivet av MPetrusson:

SBS = Skit Bakom Spakarna

Av Slaktardej

390 tjänar lite mer på 1440p i tester överlag, har även en hel del mer minne. Drar inte med någon källa men kika lite på SweClockers egna tester så ser du detta.
Har du Freesync skulle jag säga att det kan vara värt att skaffa ett kort som kan utnyttja detta då Adaptive Sync är väldigt skönt när man vill kräma på lite med grafiken utan att oroa sig för att få 50FPS istället för 60, då det knappt spelar roll med Freesync.

Av Slaktardej
Skrivet av Shudnawz:

Det ska finnas en Custom DPI scale som du kan sätta till 200%:
http://www.techrepublic.com/blog/windows-and-office/get-a-bet...
Scrolla ner till avsnittet "Using a custom DPI setting".

Tack, svaret jag sökte efter!