Inlägg

Inlägg som FabianoFerrari har skrivit i forumet
Av FabianoFerrari

Hittade detta idag, tänker mig att den är värd över 50 mille med alla stats utom gold finden. Vet dock inte om gold finden ökar priset, det borde den väl göra, med tanke på att den är så hög? Vad tror ni ?

http://i49.tinypic.com/307vm2p.png

Av FabianoFerrari
Skrivet av zerorepent:

Jag vet inte, men det är väl bara att kontakta supporten? (även om jag inte hört mycket gott om den)

Skrivet av Fredag:

Ja, kan de helt återställa ett stulet/hackat konto, så måste det finnas loggar. Minns en varning tidigare om ett fåtal som råkat ut för detta.

Själv har jag datorn på 24/7 och loggar i stort sett aldrig ut. Men rent teoretisk skulle han ha kunnat logga in på ditt konto, lagt om auktionen och sedan köpt ut den, för att få det att se ut som om du gjort det.

Hursom, byt dina lösenord osv, ifall att någon vet det.

Skrivet av Evil Peter:

Det skulle dock synas i auktionsloggen om någon avslutat auktionen så det går ju lätt att kontrollera.

Har nu skickat iväg en ticket till Blizzard. Förhoppningsvis så hjälper de mig, men vi får se. Hör av mig när jag får svar!

Ha en trevlig helg,
natti natti

Av FabianoFerrari
Skrivet av Evil Peter:

Det skulle dock synas i auktionsloggen om någon avslutat auktionen så det går ju lätt att kontrollera.

Jo, precis och det ser jag att det inte har hänt.

Av FabianoFerrari
Skrivet av zerorepent:

Jag vet inte, men det är väl bara att kontakta supporten? (även om jag inte hört mycket gott om den)

Tror inte de kommer ta detta så pass seriöst att de kommer hjälpa mig, då de troligtvis ser detta som en persons sätt att få pengar han inte har behörighet att ha. Eller vad tror du?

Av FabianoFerrari

Sak såld för en tiondel utav bid, WTF

Hejsan sweclockers!

Loggade in på diablo idag och fick till min förvåning se att min gamla amulett som jag ville sälja innan 1.05, som jag la ut bid för 29,999,995 och buyout på 49,999,995(jag skriver dessa exakta siffror så att ni skall förstå att jag inte har skrivit fel pris, utan jag vet att jag skrev in dessa exakta priser), och fick då se att den har blivit såld för 3,399,996. Vad i helvete, tänker jag. Jag har för mig att förut på ah(kan det varit innan 1.04?) så kunde man gå runt systemet och lägga ett bid, och då köpa ut itemet, eller är jag ute och cyklar? Men så kan det, om man fortfarande kan göra så, inte vara i mitt fall då jag satte bidden på nästan 30 miljoner.

Är det någon som har råkat ut för detta nyligen?

Skulle vara tacksam om ni inte bara antar att jag skrev en siffra för lite eller liknande, för jag har att sånt bra minne att jag vet att jag skrev rätt, och jag har aldrig skrivit fel i någon liknande situation förut.

Tacksam för svar!
/Fabiano

Av FabianoFerrari
Skrivet av FabianoFerrari:

Det bästa jag hittade idag. Ingen jag själv får ett glädjeryck utav, men har tänkt att få lite cash för den iallafall. Om det är någon som vill köpa är det bara att skicka ett pm!

http://i47.tinypic.com/1236tep.png

Den sålde för 24 miljoner, om någon undrade

Av FabianoFerrari

Det bästa jag hittade idag. Ingen jag själv får ett glädjeryck utav, men har tänkt att få lite cash för den iallafall. Om det är någon som vill köpa är det bara att skicka ett pm!

http://i47.tinypic.com/1236tep.png

Av FabianoFerrari
Skrivet av dj_aleks:

Inte så mycket tyvärr då Wizz generellt sett behöver crit chance...hade den haft det så hade den där hjälmen varit värd 60 millar enkelt.

Jo jag vet, har själv en lvl 60 trollkarl, men du tror inte att man kan få någonting för den ändå? :-/ Du tror inte att det är någon som skiter i crit för dem andra statsen?
Tack för svar!
Fabiano

Skickades från m.sweclockers.com

Av FabianoFerrari

Tjena!
Hittade denna nyss när jag farmade act 2 med min snurrande barbarian och undrar vad den är värd. Det kanske är jag som är korkad men jag hittar inget som liknande (med alla statsen) och undrar därför om någon skulle vilja hjälpa mig

http://i50.tinypic.com/24mdbie.png

Av FabianoFerrari
Skrivet av terrorr:

Tja hittade dem här grymma MF byxorna och hittar inga liknande i AH

http://img214.imageshack.us/img214/4093/savvyguard.png

Sök på 50 all ress, 160 dex och 15 % MF, så hittar du redan där sex st items. Om du vill ha flera items att grunda priset du skall lägga ut byxorna för kan du söka på 150 dex istället för 160 och därmed få upp en hel sida med items. Om jag vore du skulle jag sätta en BO på nånstans mellan 4 och 5 miljoner. Desto närmare 4 miljoner desto troligare är det att du får dem sålda. Jag kan ej garantera att du får dem sålda, för alla andra items verkar ej bli sålda, men du kan ju i alla fall försöka att lägga ut dem Om du ej vill lita på mig så kan du alltid göra så att du sätter ett start bid på runt en miljon och låter folk att bidda upp priset, och strunta i att skriva i någon BO.

Hoppas det går bra,
Fabiano

Av FabianoFerrari
Skrivet av TheWolfbane:

Är det folk som gillar MOBA spel, så rekommenderar jag skarpt SMITE. (Det är gratis)

Det är i BETA just nu, men det är så att man har oändligt med BETA invites, så om någon vill testa och lira spelet så skriv eran E-mail adress här eller skicka mig ett PM. Så kan jag skicka er en beta invite efter 16:00, då jag är på jobbet och inte kan skicka några invites eftersom det kräver att man startar upp spelet.

Här har ni en oki review av spelet för dom som undrar hur det ser ut osv.
http://www.youtube.com/watch?v=-4hL9ct2QEk

Men kortfattat så är det väll som League of Legends, men i tredje person bakifrån view istället för "överifrån"view.

Spelet känns snabbare och är mera skillshots, eller snarare det är endast skillshots. Även auto attack är skillshots.

Om någon ber om en BETA key och någon annan skickar den personen en invite så vore det trevligt om det även skrivs så i tråden så det inte skickas dubbla invites osv.

Det är inte som i LOL att man tjänar något på att ge invites. Det är bara helt enkelt onödigt.

När jag kikade så var det 471.000 som spelade spelet, så spelet håller på att växa rätt fort.

Jag skulle vilja ha en!
Fabianohlsson@hotmail.com

Skickades från m.sweclockers.com

Av FabianoFerrari

Bästa idag, funderar på att använda det till min farmande barb, but idk.
Om det är någon som vill köpa så är det bara att skicka iväg ett pm!

http://i45.tinypic.com/f089yr.png

Av FabianoFerrari
Skrivet av Mixe:

Hej!

Skummade igenom sök lite snabbt och hittade inget liknande, ber om ursäkt om jag missat detta!

Åter till topic då, efter att ni har formaterat datorn vilka program är det som gäller & vilka klarar ni er inte utan?
Mitt bidrag:

Afterburner
iTunes
CCleaner
Spotify
Div spel

Diskutera på!

Skype
Spotify
Steam
Google Chrome
Utorrent
Origin
Adobe Reader, samt Flash
HVMonitor eller liknande
AMCap
MSI Afterburner

Skickades från m.sweclockers.com

Av FabianoFerrari
Skrivet av elklazor:

Du måste regga om kontot! Snacka med support! Händer när man gör kontot i installationen!

Skrivet av buchno:

Detta är simpelt; jag behövde till exempel "merga" två konton för att jag råkade registrera två av misstag förut. Det är bara att kontakta EA:s support via deras egna chatt-tjänst, så skall allt gå vägen.

Edit: Man behöver visst logga in med den e-mail man registrerade sig med för att kunna kontakta support. Tough luck.

Jag ringde supporten och fick prata med en jävligt schysst kille som tog bort det gamla konton och gav oss en ny serial grym support, avsevärt mycket bättre än Blizzard's må jag säga...

Men tack till er som ville engagera er och la ner tid!

FabianoFerrari

Av FabianoFerrari

Problem vid inloggning

Hej!

Reggade mitt Origin konto nyss, men har inget minne av att jag skrev in någon email när jag reggade, (förutom "förälders" email). Så det går bra att logga in på Origin med Användarnamnet + lösen, men när jag sen ska in på Battlelog så måste man logga in med sin Email, och en sådan har jag inte reggat :S Och om jag nu gjort det så är jag helt säker på vilken, och den funkar inte, och det har inte kommit något till den mejlen..

Går det att byta E-post address på något vis? Eller ta bort origin kontot och göra om hela proceduren?

FabianoFerrari

Av FabianoFerrari

Undrar om någon vet vad detta bälte skulle kunna vara värt?

http://tinypic.com/r/noc0v8/6

Har sökt på AH men får bara upp ett bälte med 173 dex, 195 vitality och 79 all res för 90 mille... Hur mycket kan mitt bälte vara värt om det har 165 dex, 75 vitality och 65 all res? Pristiips på GAH uppskattas mest men kul med pristips på RMAH uppskattas också!

Av FabianoFerrari
Skrivet av DotaPottan:

Skulle vara kul att ha fler att lira med. Spelar Monk med 1,1k all res, 52k hp, 11k armor och 13,5k dps. med sweeping winds är det närmare 20k

Låter väldigt intressant! hur gammal är du? Hur långt har du kommit på inferno? Btw, jag är då Fabian, om du inte gissade dig till det

Skickades från m.sweclockers.com

Av FabianoFerrari
Skrivet av Sushifrukt:

Har du gjort Quest 1-10 i act 2? Eller hoppat över någon quest? Där har du svaret isf.

Jag kan välja alla quest (1-10), men dock kan jag bara välja "Begin quest" på vissa quests. Är det dem jag måste göra om?
Är grymt tacksam för svaret!

Av FabianoFerrari
Skrivet av DotaPottan:

Du måste ju liksom ta questen gå ut och få checkpointen i början på nästa quest sedan är det fritt fram att skapa om games etc.

så du tar questen av tyriell på taken trycker townportal går ut ur gaten och tar höger och i i portalen får en checkpoint sedan skall saken vara biff;)

Tack för ditt svar Men grejen är den att jag har gjort det. Du kanske tror att jag är värsta nooben och ej vet hur en checkpoint ser ut men, så är icke fallet! Jag har ju liksom tänt några light of beacons och så...

Av FabianoFerrari

Act 3 försvinner?

Hej!

Jag har råkat ut för ett problem i Diablo två gånger och undrar om det är någon annan som har råkat ut för samma problem och möjligtvis har en lösning på detta problem. Problemet är att när jag kommer till act 3 första questen(inferno), får en checkpoint, och sedan lämnar spelet och möjligtheten att välja act 3 försvinner. Det står att jag bara kan spela quest 10 på act 2, vilket är questen då man dödar Belial. Det är liksom lite jobbig eftersom jag då måste döda Belial en ytterliggare gång, när jag redan har gjort det t.ex. två gånger innan. Är det någon annan som har råkat ut för detta problem? Att en viss del som man har spelat eller kommit till försvinner? Kan tillägga att jag bara har klarat Belial co-op. Har det någon betydelse av något slag?
EDIT: Kan tillägga att det står att jag har tagit Belial i min profil.
Är väldigt tacksam för svar, då jag anser att detta är väldigt jobbigt och ett stort problem.
Fabiano Ferrari