Inlägg

Inlägg som excizt har skrivit i forumet
Av excizt

Kollat in Nvidia shield v2 en hel del, verkar vara något som kan passa mig. Har dock ett krav som jag ej hittat någon information om. Kan Nvidia Shield v2 streama "skrivbordet" från en PC med Windows 10 ? Dvs kunna surfa, hantera filer med tangentbord och mus på samma sätt som om det vore PCn du streamar ifrån.

PS: Gör jag mig ej förstådd så kan försöka omformulera.

Mvh

Av excizt
Skrivet av qwerty3225:

Hallå

Jag har en nvidia shield pro tv2 nånting kommer inte ihåg exakt men den nyare modellen med 500gb ssd. Jag är iaf otroligt nöjd med min. Spelar upp i 4k utan problem och kodi funkar jätte bra.

Har du några funderingar om shield är det bara o fråga på så ska jag svara på det jag kan.

MVH

Kan man strömma "skrivbordet" från en PC med Windows 10 till Nvidia Shield v2, så att man kan surfa via Windows 10 istället för Android med tangentbord och mus t.ex ?

PS: Lånar den här tråden lite, iom Qwerty's erbjudande :).

Av excizt
Skrivet av serverfel:

Skämtar du nu?

Vet inte om det är så många men jag är en utav dom iaf :). Har väntat länge på 4k@120hz I en tv. Spelar bl.a rocket league, Fifa och RPG spel på min tv.

Skickades från m.sweclockers.com

Av excizt
Skrivet av Enigma:

Han har ställt grafikinställningarna så att det ska ta mest på CPU, vilket man också ser i dom stora variationer som finns i min-fps (1%/.1%) värdena till Ryzens stora fördel som visar betydligt starkare CPU siffror. Hade grafikkortet flaskat totalt så hade alla CPU'er fått samma värden utan några större marginaler. Ryzen vinner i snitt-fps och vinner stort i min-fps.

Intressant! Tack för upplysningen, tänkte jag ej på alls.

Skickades från m.sweclockers.com

Av excizt
Skrivet av sAAb:

Styrkan med det testet, https://www.youtube.com/watch?v=RZS2XHcQdqA är

1) Testaren är inte anonym, han visar också sitt ansikte
2) Han beskriver hur han gjort testet
3) Det är en "etablerad" Youtube-kanal med hårdvarutester åtminstone senaste året; https://www.youtube.com/user/MindBlank86/videos Tidigare var det mest walkthroughs.

Sämre källor finns.

Absolut, verkar helt solid men det är första klippet jag sett med honom därför jag är osäker. Sa bara att jag var lite tveksam och ville kolla om det fanns andra som fått liknande resultat. Gör så även med Sweclockers tester, kollar sällan en recension på en produkt.

Av excizt
Skrivet av AMD-FX:

Ska du ha ännu högre upplösning så blir ju grafikkortet ännu mer flaskhals

Stämmer bra, har inget emot tester med bättre GFX.

Skickades från m.sweclockers.com

Av excizt

https://www.youtube.com/watch?v=RZS2XHcQdqA&t=334s

Är det någon som har hittat mer tester som denna ? Är tveksam på trovärdigheten nämligen, därför jag undrar ifall det finns fler tester som testar CPUn med olika hastigheter på minnena. En till sak jag undrar över är ifall GTX 1070 blir flaskhalsen i detta test, vilket är det han kör med. Är även intresserad utav liknande tester fast i högre upplösning, 2K och 4K.

Av excizt

Tack för all svar, testar och köra men får nog bli en uppgradering framöver. Kan börja leta efter erbjudanden så länge.

Av excizt

"GeForce GTX 970 or 980 in 2-way SLI - On your average system the cards require you to have an 700~800 Watt power supply unit as minimum."

Quote från Guru3D test som jag läste precis. Ser ut som köp av ett nytt PSU också :|.

Av excizt
Skrivet av Tumnus:

Han är inte ens i närheten av att maxa ett 650W med GTX 970. Enligt Sweclockers test så nådde de 310W i peak med ett GTX 970 och då med en ganska kraftigt överklockad 4960X som slukar ström.

Du ska inte ha några problem alls. Skippa det där testet och kolla på Sweclockers test istället.

Vilket test syftar du på? Skulle du kunna länka är du snäll.

Skickades från m.sweclockers.com

Av excizt

Corsair HX650W och MSI GTX 970 SLI ?

Hej !

Går direkt på sak. Har köpt ett till GFX kort, men är nu osäker om PSUn räcker till och vad som kan hända ifall jag testar ändå och det ligger på gränsen. Vet om att PSUn förlorar kraft efter utökad användning. Har kalkylerat hur mycket kraft jag behöver för att köra min dator, enligt http://outervision.com/power-supply-calculator så ska jag helst ha ett PSU på minst 611W, min nuvarande ligger på 650W med 80+ Bronze kvalité. Den är 3 år och 1 månad gammal och har använts kraftigt. Är det ens värt och testa eller direkt börja leta ny PSU ? Vad är riskerna med att köra med en PSU som knappt håller måttet eller ej räcker till ?

Mvh Selver

Edit: Kan väl nämna några specs ifall outervision kalkyl ej stämmer.

Moderkort: ASRock z77 Extreme 4
CPU: Intel i5-3570k
GFX: MSI GTX 970 SLI
HDD: SSD samt två mekaniska
PSU: Corsair HX650
Fläktar: 8 st(high-end)
USB: 6 st(inkl. 3.0)

Av excizt

Mer än vad ja har på min bildskärm, sjukt vad mobilerna har hunnit ikapp gällande upplösning.

Av excizt

GPU: 9800 GTX problem. Core/Memory: 0 Mhz

Hej.

Så, jag har stött på ett problem med mitt grafikkort och jag kan inte hitta en lösning på det. Testat formatera, nya drivrutiner och liknande. Även försökt googla men hittar inga relaterade länkar som skulle kunna hjälpa mig. Så vänder mig till er.

Problemet är att både min GPU core och memory är på 0 Mhz. Stod någonting om att den inte kunde hitta 'kernel' eller liknande. Någon sa att det är ett vanligt problem med 9800 GTX att kortet inte existerar. Vet inte hur det går ihop, eftersom jag behöver ett fungerande GFX för att ska få bild.

Så, har ni några tips på vad jag kan försöka göra för att fixa det här ? Alla tips är välkomna.

Tack i förhand.

Av excizt

Razer Deathadder grepp

Det ska köpas ny mus och har fastnat för ett par möss. En av dom är Razer Deathadder. Men har stött på ett problem med den, jag får rätt så lätt handsvett. Vilket gör det jobbigt eftersom Deathadder har lackerad plast på sidorna, inte direkt bästa materialet för grepp. Så, är det någon som vet om det finns saker som kan hjälpa en med det. T. ex någon gummi som man klistrar på musen för tummen eller liknande. Alla förslag är välkomna.

Av excizt

Jag kan tipsa om Razer Tarantula. Snyggt tangentbord, bästa no-ghosting tangentbordet, den har inte laptop-knappar men dom är väldigt smala ändå. Tänkt dig vanliga knappar och kapa dom i hälften, sån storlek är det på dessa typ. Väldigt nöjd med den, men kan även nämna lite små personliga nackdelar, Har inte riktigt vant mig än med att ha macros vid vänster sidan, så när jag placerar handen på tangentbordet för att inta WSAD(gaming)-position så missar jag oftast, och har den för mycket åt vänster.. lite störande. Jag anser att den är lite för stor kanske, är lite av en "minimalist", men det är ingen G15. Den är även lite dyrare, men det beror väl på vad man är van vid att lägga ner på ett tangentbord.

Av excizt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Alex Del Piero
Nu har jag överklockat lite mer kör i 4Ghz 1.2v och idlar på 42*c och max load i prime 95 efter 4h är 74*c så jag är nöjd.

Räcker verkligen 520W för din dator ? Kanske en dum fråga eftersom du kör med det. Tänkt köpa en liknande dator och jag tänkte slå på med en 1000W PSU för att vara säker.

Av excizt

ok, tack så mycket

Av excizt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av nokiaback
ja jag rekomenderar det eftesom den som är stock inteär den bästa

Vilken cpu fläkt skulle du rekommendera?

Av excizt

Vad anser ni om cpu-fläkten som kommer med e8600? har tänkt o köpa en ny dator snart och vill veta om jag behöver köpa en ny fläkt till cpu'n lr om jag ska köra med den som kmr med?

Av excizt

HDD problem vid installation av OS

Hej.

Jag skulle installera om Windows XP. Men när jag skulle formatera den så funka det inte. Jag har 3 olika hårddiskar(500gb SATA och två IDE hårddiskar på 200gb och 40gb). Eftersom det ej gick och formatera så skulle jag testa installera på dom andra 2 hårddiskar, men det gick inte heller.
Så låna jag en kompis hårddisk och där gick det och installera på.

Så jag undrar, vad kan det vara för fel på mina hårddiskar? dom har funkat fint innan och jag har fortfarade 500gb hårddisken fortfarande ikopplad i datorn och det går och lagra filer på den fortfarande.

Tack i förväg för hjälpen/tipsen

Mvh Selver.K