Inlägg

Inlägg som Marcus h har skrivit i forumet
Av Marcus h
Skrivet av grizzly666:

Har en stol från en saab 900 som jag köpte på skroten för 8-9 år sen för en 50 lapp (den var billig för det var den högra som inte går sönder lika ofta).
Sen svetsade jag dit ett par muttrar så att jag kunde skruva dit armstöd från den kaserade snurr fotöljen som gick sönder innan jag skaffade bilsätet (desa skulle jag klara mig bra utan men är för lat för att skruva av).
Som ben tog jag och bygde ett underreda som är likadant som en vanlig pinnstol fast av 2x4 tums "pinnar" så det skulle hålla för lilla mig
Detta sitter ihop med trälim och kraftiga träskruv.
Allt detta tog ca 30-45min och då sågade jag med en väldigt,väldigt slö fogsvans (annars hade det gått på halva tiden) och kan man klara sig utan armstöd så behövs ingen svets heller att man fäster dom i benen istället.

Det går ju även att sätta dit hjul om man vill det är ju bara att korta benen med hjulens höjd och dra dit dom fast med en bit matta under benen som tassar så glider stolen väldigt lätt på golvet.

Efter ca 2 år så hade mitt feta arlse gjort att sitsen gav sig så borrade lite hål och tryckte dit vanliga fjädrar från en ihopfällbar säng och använde en skinndyna från en annan gammal fotölj vilket har hållt perfekt ännu.
http://www.annonsera.se/images/01104/0/extra-sng-hopfllbar.jp...

Så det kan vara nått att prova för alla er swec galningar stolar kan vara ganska billiga (ett par hundra och är det från ny bil med skinn,etc så lite mer) på skroten (särskilt höger sida MEN dessa kan i vissa fall sakna vissa inställningar och så) och det går väldigt fort att skruva ihop ett underrede till en bilstol.
Fördelarna är ju HÅLLBAR och att man kan välja en stol man sitter bra i, jag tex sitter förbannat bra i saabs stolar medans jag inte gillar volvos alls (fan 240 är den bil jag sitter absolut sämst i av alla, jag sitter bättre på en träbank) (i övrigt gillar jag volvo mer än saab men stolar kan dom fan inte).

Har tyvärr ingen kamera hemma nu men kan slänga in några bilder om några dagar (om jag kommer ihåg att ta med skiten (kameran) hem denna gång).

Haha sjukt cool idé. Sitter och funderar på hur den ser ut. Hoppas verkligen bilder kommer.

Av Marcus h
Skrivet av mrqaffe:

Om syftet är en speldator så har du troligen inga problem med varken värme eller ljudnivåer hos disken, grafikkortet lär både värma och låta mer än nån disk, så du kan köra på en 7200 rpm drive, det kommer kanske att ge en liten prestandafördel och nackdelarna gör inget i ditt fall.

Tack så mycket för hjälpen Då blir det nog en western digital black/blue

Av Marcus h

lånar tråden lite. Jag har tänkt att köpa en hårddisk då min ssd inte räcker till för alla mina spel. Vad rekomenderas en 5400rpm eller 7200rpm. Jag vill helst ha en ganska låg ljud nivå.
Som ni säkert förstod är disken till för spel inte os.

Av Marcus h

det är nog lungt TDP på ett 7870 ligger väl på 170 watt.

Av Marcus h

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=760515&cks=ASS&assoc=B99... här är ett prisvärt om du kan lägga nån hundring över 1000

Av Marcus h

1607 kr för en 3570K dock under 15% swec rabatt.
Kör den i stock då jag inte införskaffat en bra kylare än.

Av Marcus h

jag har också ett sapphire 7870 och det fungerar som det ska

Av Marcus h
Av Marcus h

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=757621#info skulle va en bra idé annars med tanke på rean.

Av Marcus h
Skrivet av Skuggan74:

i5 är ju en budget CPU med inbyggt grafikkort, vill du ha prestanda får du kliva upp till en renodlad CPU som SB-e eller kommande Ivy-e.

Du verkar då inte ha nån koll. Läs på lite innan du skriver i såna här trådar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

Det kommer funka alldelles utmärkt
Edit: PCnörden hann före

Av Marcus h

Har själv och 830 och har aldrig haft några problem med den.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

samsung galaxy note 10.1 kanske?

Av Marcus h

För mig försvann åtminstone 80% av laget med min galaxy nexus när 4.1 kom. Så visst lagget är väll fortfarande märkbart, frågan är om det verkligen spelar någon roll med ett pyttelitet lagg nån gång då och då.
(S3an har ju dessutom bättre hårdvara och lär lagga ännu mindre. )

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

Mitt krånglade på gw2 fast det fixades när spelet varit ute en vecka så det var antagligen för att spelet var nytt och dåligt anpassat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

Köp detta G210 är helt värdelös.

Av Marcus h

Om du inte känner någon som har en skiva kan du följa denna guide http://www.sweclockers.com/artikel/15673-installera-windows-7...

Av Marcus h

Bjud gärna in: Heaver

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

okej ska prova idag men undrar fortfarande varför tekkit stängs ner när jag har över 2GB kvar.
Nån som har nån aning?

Av Marcus h

ursäkta menade självklart 2x4 GB jag hade lite bråttom.