Inlägg

Inlägg som Marcus h har skrivit i forumet
Av Marcus h

Ser riktigt najs ut

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

Om ni inte tycker cod har bra grafik och grafik är allt ni bryr er om fine. När en har hatat lite räcker det faktiskt. Man måste inte spamma hela tråden. Jag har köpt black ops 2 och tycker faktiskt det är jäkligt roligt. Multiplayern är omgjord, zombie mode är extremt kul för och inte glömma bort kampanjen med dom nya strike force missions som ger spelet en rts känsla. Sen kan jag hålla med om att grafiken inte är den bästa fast fördelarna överväger nackdelarna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h
Skrivet av Johnart:

Kan hända att du hade goda intentioner, men detta är helt tokigt. I många fall är det inte någon skillnad över huvud taget på PCI-Express x8 och x16. Jag uppmanar dig att söka mer information innan du lär ut andra. Jag hoppas du tar detta på rätt sätt. Det är absolut inte tänkt som något personligt angrepp, men dubbelkolla gärna innan du predikar.

TS: Här har du jämförelser på x8 och x16, det är alltså bandbredden som skiljer de två lägena åt: http://www.hardocp.com/article/2010/08/23/gtx_480_sli_pcie_ba...

EDIT: Du tappar ungefär 2-5% av din prestanda. Vid 60fps handlar det alltså högt räknat om c:a 3fps.

PCI-express x16 har dubbelt så hög överföringshastighet jämfört mot x8 men du behöver ett jävligt starkt grafikkort för att nå taket på x8 så oftast gör det ingen eller liten skillnad.

Av Marcus h

när en 2560x1600 finns på 23-27tum för under 2500kr blir det intressant. Det här är bara onödigt.

Av Marcus h

Trademark?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

Haha dom kan verkligen inte klara av gränsen på en timme. Alltid någon minut eller några sekunder för mycket

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h

tack för hjälpen

Av Marcus h

låg ljuds fläkt adapter

Hej. Min vän köpte nyss en ny chassifläkt och kylare då han ville att datorn skulle bli tystare och få bättre luftflöde. Det visade sig dock att fläkten lät alldeles för mycket. Jag har läst nånstans att man enkelt kan modda en 3-pin till molex adapter så att fläkten spinner långsammare. Jag hittar dock ingen guide på hur man gör detta. Kan någon beskriva detta eller länka en guide tack?

Av Marcus h

bättre prestanda med de nya drivrutinerna samt mer GDDR5 minne.

Av Marcus h

nyss ville gjorde du ju 2 trådar om några komponenter passade i din nuvarande dator och nu detta. Sluta gör en massa onödiga trådar.

Av Marcus h

Du får köpa ett moderkort med Z77 chipset och sockel 1155 om du ska kunna köra på den CPU:n. Vad ska du göra på datorn föresten? Om du ska spela är det bättre att köpa I5 och lägga pengarna på grafikkort.

Edit: Såg att du hade fått ett jättebra svar i en likadan tråd du gjorde, varför då göra en ny?

Av Marcus h

vilken version av CCC kör du med?

Av Marcus h

Seriöst sånt här är sjukt.

Av Marcus h

ok tack för hjälpen

Av Marcus h

Ingen som kan hjälpa mig?

Av Marcus h

FX-8350 på äldre AM3 moderkort

Min kompis har ett gammalt AM3 moderkort ASUS M4N68T-M V2 för att vara exakt.
Han frågade mig om han kunde köpa den nya FX-8350 och använda sitt gamla moderkort fast jag har dock ingen aning så jag vänder mig till er.

Av Marcus h

Kan nu köra allt på ultra förutom MSAA där jag kör 2x på mitt 7870 med 60 fps !

Av Marcus h

Väldigt låg read min Samsung 830 ligger på runt 500 MB/s

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h
Skrivet av RazerBlader:

Okej, tack så mycket för snabbt svar, det lutar åt det, är kylningslösningen någorlunda tyst även vid tyngre belastning och högre fläkt-tal?

Har tyvärr inte personlig erfarenhet av HIS kylare men den ser ju mer tilltagen ut än stock iallafall. Lite tråkigt att den inte har två fläktar bara.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Marcus h
Skrivet av RazerBlader:

Att det presterar i närheten av ett GTX 680 enligt överklockare, dock har jag inga grafer eller något mer konkret att gå på, dock tog jag det själv med en nypa salt men jag ska försöka hitta på grafer även så jag får se mer utförligt för jag är väldigt intresserad av var de hamnar mer exakt i vissa spel.

ja, i närheten av åtminstone, ska försöka finna riktiga grafer så jag får se det mer konkret vart det hamnar, och priserna jag går efter är de billigaste på prisjakt, för stunden är det följande som jag hittar billigast och som jag litar på att köpa från:
GTX 560 ti 448:
http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/157839-msi_geforce_gt...

7870:
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=743426&cks=ASS&assoc=B99...

Visste redan att AMD inte ligger lika bra till där
Och det är 500 kronor dyrare ungefär och lite till, dock vet jag inte om det är köpvärt då jag vill att det flyter på bra men jag vill köpa billigt och överklocka det så mycket det går och justera strömmen och nå en bra överklockning då min budget går vid 1700 ungefär, dock så känner jag även som dig att jag egentligen inte vill köpa ett 560 ti då 6XX-serien finns ute och det kör PCI Express-version 2.0 så det känns föråldrat redan när man köper det och samtidigt har det mindre VRAM även om jag bara håller mig till HD-upplösning, samtidigt vill jag ha mest bang for the buck och jag vet inte vilket jag bör välja, det känns som 7870 ger mest i längden, dock vill jag ha andras åsikter och höra vilket jag verkligen bör ta

Kör på 7870 om du inte vill lägga mer. Jag har själv saphire versionen och den fungerar riktigt bra i alla spel.