Inlägg

Inlägg som occe94 har skrivit i forumet
Av occe94

Skaffa en vettig kylare och överklocka vad du redan har istället. Du kan säkert komma upp i 4.5 GHz utan problem, vilket är en förbättring med 35%. Det finns i stort sett ingen anledning att uppgradera från Sandy Bridge till Haswell om du bara är ute efter mer prestanda.

Skrivet av Lejkahh:

Som sagt har jag bara 500w PSU, räcker det för en överklockning? Jag var osäker att uppgradering av GPU inte skulle fungera alls.

Absolut inga problem.

Av occe94

Du kan i princip alltid utgå ifrån att ett separat ljudkort är bättre än ett inbyggt. Det finns säkert undantag bland billigare ljudkort, men Audigy 2 zs ska vara ett bra kort såvitt jag vet.

Av occe94
Skrivet av spokiii:

haha menade att jag hade 650w agg

Ja, men du får det att låta som att 500W inte kommer räcka. Det är bra att undvika förvirring när TS inte är säker på vad som behövs

Av occe94
Skrivet av Hardy:

Inte har någon av mina kompisar klagat över något brus ljud så nej det blir inte så för mig,testat det förut?

Tänkte att det måste ju antingen förstärka ljudet, vilket brukar ge brus, eller öka ljudupptagningen, vilket ökar risken för störande bakgrundsljud.

Av occe94
Skrivet av Hardy:

tjena du kan göra så här : du går in på Ljudinställning Realtek HD om har det sedan ---> "Mikrofon" så brukar det vara volym"icon" och där bredvid så är det en studiomick klickar man på den så kommer det upp " Microfonboost så drar du den till +10db så bör det höras bättre." själv haft kompisar som har klagat då min razer tiamat 7.1 mic inte är den bästa,men efter den inställningen så hörs det mycket bättre...

Skapar inte det massor av brus?

Av occe94
Skrivet av spokiii:

jag skulle faktiskt inte tro de... alltså jag kan vara helt ute och cyklar nu men de känns som om man har 4 hårddiskar och 1 ssd så behövs de nog mer, jag använder ju 650 för komponenterna under mig :/

Nej. Du använder inte i närheten av 650W. Kan tänka mig att ditt system drar 350. http://www.sweclockers.com/image/diagram/4757?k=0b8959877fe113675d811d6cb15f024e

Dessutom, en HDD drar 5-10W, en SSD använder inte ens 1.

Av occe94
Skrivet av Aeroza:

Vad är det för skillnad på 120/180/240?

Mer hårddiskutrymme

Av occe94

Samma hände för mig, datorn vägrade starta med grafikkortet i. Steg ett är väl att prova ett annat grafikkort i din dator, om du inte redan gjort det.

Av occe94

Tibia är väl extremt lättkört om jag tänker på rätt spel? I så fall skulle kanske en Virtuell maskin funka. Någon med mer erfarenhet än jag som kan svara på detta?

Av occe94

ATH-M50 verkar vara universellt omtyckt, kan vara värt att kolla på.

Av occe94

Såvitt jag minns är väl definitionen:
- 1920x1080
- Alla inställningar på max
- 4xMSAA om möjligt
- Konstant 60+ FPS

Av occe94
Skrivet av Jockew1989:

http://cdon.se/hemelektronik/gigabyte-sli-brygga-12cf1-sli001...

Den är böjbar, som man kan se på den tydliga bilden som illustrerar det...

Intressant recension på den där...

Av occe94

Kolla om du har plats för det. 262 mm långt och tar upp 2 platser, bör inte vara något problem om du inte har väldigt litet chassi. Passar det är det bara att köra på.

Av occe94

Av de korten är Detta sannolikt det bästa alternativet.
Kolla först att ditt nätagg klarar av det.

Av occe94

Radeon r9 280X är antagligen det bästa för pengarna.
Om du föredrar nVidia ligger GTX 770 ett par hundra över budgeten, alternativt ett GTX 680.

http://www.sweclockers.com/image/diagram/4770?k=d07e412d30c18...

Av occe94
Skrivet av Rujusu:

Visste inte om ja riktigt skulle lägga det här eller under grafikkort.

Men ja letar nytt Grafik kort har ett gammal ATI tror det är HD 5600 något.

Har pengar upp till ca 2500kr + frakt

Vad har du för hårdvara i övrigt?

Av occe94
Skrivet av Luminous:

Jag känner mig "ripped off" då jag förväntade mig att jag spelat spelet som de var menat. Men nu i efterhand kunde de inte ha patchat allt utan måste släppa en ny version av samma spel? Jag tror jag flippar!

Håller lite med, dock får man rabatt om man redan äger spelet och ytterligare rabatt om man har Missing Link. Samt att det innehåller en del extramaterial som kan vara värt priset. Men ja, själva spelskillnaden borde patchas.

Skrivet av Luminous:

Jag vill inte ha en till entry på samma spel på mitt steam, VARFÖR? Kunde de inte patcha skiten istället.

I know that feel http://imgur.com/QmzY2U4

Av occe94
Skrivet av Luminous:

Ursäkta men vad menar du? Att nordic edition är den "vanliga utgåvan" och inte har fått patchar som gör samma sak?
Det kanske är så men det låter ju konstigt. Jag spelade en stealth i början och klarade bossarna genom att hoarda massa vapen, inte mycket mer än det så att speca hit och dit gjorde jag inte, möjligen att jag hade nytta av det extra lagringsutrymmet.

Det borde ju rimligtvis vara så, men var jag förstått av diverse platser på internet verkar det vara olika. Har inte provat själv dock, så jag kan ju mycket väl ha fel där.

Precis det jag menar, som ren stealthkaraktär ska man inte behöva kånka 10 granater och ett raketgevär. Jag hade inget tyngre än en maskinpistol vid första bossen eftersom jag normalt inte hade behov av något större.

Av occe94
Skrivet av Luminous:

Mitt förslag, innan du provar mass effect, testa Deus Ex Human Revolution. Köp DE HR Nordic Edition så får du DLCer, och du kan dessutom köpa Missing link på Steam om den hamnar på rea eller om du vill spela mer

Skulle rekommendera Director's Cut istället, främst för att bossarna är omarbetade och faktiskt hanterbara på högsta svårighetsgraden som stealh/hacker-spec utan att förbereda sig för dem hela spelet.

Av occe94
Skrivet av ewqr:

Till skillnad från NSA så lär dessa gossar få svårt att knipa certifikat från till exempel Google, så alla sökningar, allt som går över gmail, google drive...etc kan de inte komma åt alls då det är krypterat.

Fast trafiken går ju ut från sverige, det är bara att läsa av här hemma, så att säga.