Inlägg

Inlägg som cyprus har skrivit i forumet
Av cyprus

Vad händer egentligen med Anthem, det verkar sjunka ner i glömskan likt Mass Effect Andromeda. Det här verkar vara det stora problemet, att EA överger sina mindre lyckade spel (jag har svårt att förlåta att EA övergav Mass Effect Andromeda). Säga vad man vill om Fallout 76, men Bethesda sköter det så mycket bättre med ständiga uppdateringar, förbättringar och nya tillägg.

Av cyprus

Jag tycker nästan lite synd om Amd:s RTG. Vad de än kommer ut med kan Nvidia konkurrera ut dem med högre prestanda eller bättre funktioner.

Av cyprus
Skrivet av SCORPIUS:

Undrar om "Super" kommer betyda "supernoga tillverkning" så dom slipper alla RMA denna gången?
Lanseringen av RTX var ett jävla skämt. Ett lotteri om dom gick sönder eller ej.

Kul att vinna ett lotteri för en gångs skull. Enligt alla rapporter satt man på en tickande bomb, så lite uppblåst av media var det nog.

Av cyprus

@ResarXam: Som jag förstått skall det inte släppas på någon annan plattform, alltså inte tidsexklusivt.

Av cyprus

Får se om det prestandamässigt blir värt en uppgradering inför spelvåren 2020, eller om det blir ett 2080Ti till.

Av cyprus

Att de släpper det helt exklusivt (verkar inte finnas någon tidsgräns) till nya kunder på EGS är väl som det är tyvärr. Det stora sveket är ju att vi som backade spelet fick bekräftelse förra året att det skulle komma på Steam när vi valde plattform.

Metro Exodus finns ju tillgängligt på Steam för de som förbokade fram till ett visst datum. Snapshot Games erbjöd återbetalning med Phoenix Point, men här verkar det vara tvärkört med Shenmue III enligt Deep Silver. Det är rätt många på Shenmue III:s kickstartersida som är upprörda, för att uttrycka det milt.

Deep Silver verkar vara ett rätt ruttet företag och i förlängningen även THQ Nordic AB med svensken Lars Wingefors i spetsen.

Snaphot Games:

https://www.youtube.com/watch?v=Hjlgj5Ohlt0

Av cyprus

Jag har tagit tag i spelet under några veckor och lyckats komma upp till lvl 49, men de vapen jag fått tag i är rena rama ärtbössorna mot vissa fiender. Jag måste säga att jag har haft rätt kul ändå, även om vissa quest som sheepsquatch och Arktos Pharma verkar lite småsvåra då få hoppar in nu och hjälper till. Svårighetsgraden skulle behövas balanseras bättre i mitt tycke.

Jag har även kört lite Nuclear Winter och det var ju lite kul ett tag för en nybörjare på battle royal, men det blir lite väl mycket upprepning för min smak så det blir nog svårt att få tillgång till allt i Vault 51.

Av cyprus
Skrivet av emilakered:

För mig är de gamla spelen såpass annorlunda att grafiken inte riktigt spelar roll, de fungerar för vad de är. Tycker det är mycket svårare att acceptera äldre 3D-spel.

Ja jag önskar att att jag kunde ge mig in i de spelen från 80- och 90-talet, med samma entusiasm som då det begav sig. Nu spelar jag en ny omgång Fallout 4 med en hel hög mods och samtidigt Fallout 76, där jag har ca 50 timmar i dagsläget.

Av cyprus

Att försöka framställa Kina som något ädelt och USA som en skurknation tyder på en exempellös historielöshet. Kina har alltid satt Kina först historiskt sätt, de har aldrig varit intresserade av import från andra länder. När nu USA börjar göra samma sak blir det ett ramaskri.

Av cyprus
Skrivet av Pyoko:

Jag var också något förvånad över att Tactics och BoS ändå hade så pass många röster. Själv har jag aldrig ens sett BoS. Tactics tyckte jag var tråkigt och intetsägande utan RPG-biten och spelade aldrig färdigt det. Det uppdaterade stridssystemet fungerade inte så bra och var inte så roligt att spela heller, vill minnas att det blev rätt mycket cheesande på väldigt långa avstånd.

Fallout Tactics och Brotherhood of Steel har jag aldrig spelat och inte heller Fallout Shelter, så jag är lite förvånad att de fick så många röster. Jag spelade aldrig Fallout 1 och 2 när det begav sig, men jag kan väl förstå att folk håller de högt. Jag kommer ihåg att jag nötte timme efter timme med Roadwar 2000 runt 1987 på en Atari ST, men jag har lite svårt att ta in de spelen idag. För egen del är det väl framstegen inom grafiken som avgör till stor del.

Av cyprus

Det var imponerande att såpass många röstade något betyg på Fallout 76, 762st. Ca. 70% av Fallout 4 så det måste ha sålt rätt bra, för ni har väl köpt och spelat spelen ni röstat på?

Av cyprus

Börjat spela en del Fallout 76 och så länge man kan klara av uppdragen själv är det ett helt ok spel, men de senaste tilläggen de har släppt verkar endast möjliga med ett antal medspelare tyvärr så det verkar gå åt fel håll för min del.

Jag spelade aldrig Fallout 1 och 2 när det begav sig men har försökt spela de nyligen, tyvärr lämnar grafiken för mycket att önska. Har spelat sedan 80-talet och jag vill inte tillbaka dit.

Av cyprus
Av cyprus
Skrivet av andor.lundgren:

Du har säkert rätt. I mina ögon så växer Kina mycket snabbt men det betyder inte att landet som sådant har eller kommer förändras.
Om Kina går om USA ekonomiskt eller teknologiskt kan önskan för många att vara kvar bli större men som sagt, lite svårt att se vad som kommer hända.

Skickades från m.sweclockers.com

Det tråkiga för Kina verkar vara att de intelligentaste och rikaste söker sig utomlands. Kina idag är ett helt annat land än Kina för 10-15 år sedan och till det sämre, det har vi kamrat Xi Jinping att tacka för och vi får hoppas han inte blir lika långvarig som Mao.

Av cyprus
Skrivet av Mangee75:

Visst håller jag med att vi har det bra i väst " Sverige , Norge Danmark osv.... , men inte i USA!. Känner du någon från USA? Jag gör och det han har berättat om sitt land så fungerar USA väldigt bra om du är rik.
Finns många bra dokumentärer om hur det fungerar i USA.

USA är ju inte direkt himmelriket på jorden, men i jämförelse med Kina är det det. Fråga några som bott i Kina hur de ser på landet nu jämfört med 10 år sedan.

Av cyprus
Skrivet av andor.lundgren:

Tror många sugs upp, men att Trump gör det svårare för uppsugning. Sen tror jag att länderna producerar fler än USA kan ta hand om.

Nobelpriset delas ut i efterhand och där tror jag Kina och Indien snart kommer gå om. Har inte länkar men där jag tidigare jobbade fick jag indikationer på att Kina investerade väldigt mycket mer an vad övriga länder har gjort. Idag är det många som pratar mycket om AI och där ligger Kina i framkant.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag tror du överskattar Trumps inflytande. Varför skulle de intelligentaste kinesiska forskarna låta sig begränsas av Kina? Intelligentian dras till USA där ett helt annat tänkande råder. Man behöver ju bara se i backspegel ca 80 år tillbaka för att se vart de skarpaste hjärnorna sökte sig.

Av cyprus
Skrivet av Ceji:

Stöld!! Du låter som Trump. Men jag hoppas du har lite mer i huvudet än honom. USA vill få till stånd ett handelsavtal som gynnar dem på Kinas bekostnad men Kina vill av förklarliga skäl inte skriva på detta. Det är därför han startade blockaden. Trump driver USA som ett profithungrigt företag utan samvete. Om han mot förmodan lyckas få Kina att krypa till korset står säkert Europa på tur. Han har uttalat sig på liknande sätt mot Europa som mot Kina. Att vi lurar USA med vår handel och att de förlorar massor på detta medans vi skrattar åt dem. Varför skulle han inte göra samma sak mot oss om han får möjligheten? Nä, jag tycker inte Kina ska vända andra kinden till och gå med på för dem ofördelaktiga handelsavtal
Sen kan man som jag tycka att Kinas regering och deras kommunistiska politik är helt åt helvete, men det är inte det detta handlar om.
Kina borde blockera Apple på samma sätt som USA blockerar Huawei. Förbjud fabrikerna att tillverka åt Apple och inför en jättehög import tariff på deras produkter. Då kanske tomten Trump märker att det de tappar rejält och att USA inte är den enda stormakten som kan ta till fula knep.
Jag tror också att gemene man i Kina i och med Trumps utspel kommer att undvika amerikanska produkter och då kommer det att svida rejält för många företag. De är en STOR marknad.

Ofördelaktiga handelsavtal, ja det var då "the understatement of the year" om man ser det med västerländska ögon gentemot Kina.

Här gäller det att försöka begränsa Kinas inflytande på övriga världen, vilket USA äntligen verkar begripa. Trump står inte ensam i detta, han har en överväldigande majoritet av USAs befolkning bakom sig.

Av cyprus
Skrivet av andor.lundgren:

Är faktiskt lite nyfiken vad som kommer hända när USA hamnar efter Kina och Indien. Kommer bli spännande de närmsta åren. CRISPR, AI och omkullkastande av världsekonomin. Undrar vilka|vad som vinner och vilka som ger upp först?

Skickades från m.sweclockers.com

De skarpaste hjärnorna från Kina och Indien (och övriga världen) verkar sugas upp av Amerikanska universitet och forskningsinstitutioner, det är bara att se till Nobelprisen eller publicerade forskningsresultat. USA har helt enkelt ett annat klimat som intresserar dessa förmågor.

Av cyprus

Huawei och andra statligt styrda (och ägda) företag i Kina har byggt upp en stor del av sin verksamhet på stöld från västerländska företag och framförallt från Amerikanska företag. Det är ytterst tillfredsställande att USA äntligen har fått ryggrad att slå tillbaka.

Det är dags att USA och Europa vaknar upp och inser att Kina inte är ett nytt efterkrigs Japan (eller Korea), där de kan förlägga sin produktion till låga kostnader utan konsekvenser. Kina har betydligt större geopolitiska ambitioner än dessa länder tyvärr.

Av cyprus

Det blir väl Fallout 76 och kanske lite Mass Effect Andromeda.