Inlägg

Inlägg som morphix har skrivit i forumet
Av morphix

http://www.aftonbladet.se/vss/it/story/0,2789,663972,00.html

Blir ingen höjning 1 Juli. Beslutet skjuts fram till efter sommaren!!

Om inte aftonbladet ljuger det vill säga.....

Av morphix

Vid varje race får man ju pengar samt "reputations points" men vad har man dessa ryktes poäng till egentligen??

Man får inte mer stjärnor eller pengar eller något annat eller har jag missat något viktigt??

Kör man även med en bil som inte har så många stjärnor får man inte några reputations points och undrar då ifall man verkligen måste göra ALLA bilar som man kör race med "snygga" för att man inte ska förlora så mycket sådana poäng.

Hoppas någon förstår vad jag menar....

Av morphix

Tror det är så att även fast du har tagit "spara som" på en partion med tillräckligt utrymme så temp lagras allt på c: partionen och har du då inte tillräckligt med utrymme där så funkar det helt enkelt inte.

Av morphix
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Squalo
Kontaktdon för Firewire finns hos Elfa. Dom var inte så förskräckligt dyra.

Sen måsta jag utförda en liten varning för killens metod att stoppa 2 st 9V batterier och och 2 AA batterier i en kartong för spelkort.

1. Du kommer vilja ladda batterierna. Inte köra engångs. Kör du engångs kommer du behöva sprätta upp asken och byta alla batterer. Om du bara ska ha den för en gång, då kan du ju göra som han.

2. Dom 9 V batterierna 6XX22 har många volt men inte mycket kräm i sig. 200 mAh som mest om du har tur. Kan jämföras med vanliga laddningsbara R6 som säkert går på 2000 mAh.

Hur tycker du jag ska göra?? Köpa laddningsbara batterier med någon bra ström i sig eller?? Och gärna då förslag på sådana batterier som passar bättre...

Tackar för din vilja att skriva

Av morphix
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZeeDee
Sprang på http://drewperry.co.uk/index.php?do=iPod&ipod=battery
kanske kan vara en lösning ?

Grym länk...vore ju något bara jag kan hitta en såndär firewire kontakt så snabbt som möjligt samt att jag förstår hur man gör!!

Men tackar för länken!!

Av morphix

Tror inte det finns uttag i bussen förutom där fram iofs!! Kanske kan ha den där och ladda den.....får kolla vidare på alternativa sett

Av morphix

Bärbart vägguttag?

Är så här att ska ut och resa med buss. Kommer då ha med min Ipod fast det negativa med den är att den bara har 8 h speltid och jag kommer långt längre än det utan att ha tillgång till laddning via ett vägguttag!

Någon som vet ifall det finns någonting man kan köpa som fungerar som ett bärbart vägguttag eller liknande!!

Alltså att jag har en sak som jag har vanliga batterier i som jag sedan kan koppla till ipoden så den laddas??

Tror ni detta kan finnas eller något liknande??

Kanske kan vara svårt att förstå vad jag är ute efter men är öppen för alla sorts förslag som inte kostar skjortan!!

Av morphix

hehe...förstod absolut ingenting

Du kan inte visa hur det blev....alltså inte i kod då?? den fattar jag ändå inte...

Av morphix

Har lirat bw ett antal år nu och ser mig som en helt ok motståndare om jag lirar toss så att säga....håller på lära mig zerg nu men de är rätt svåra tycker jag!!

Nick: DoG-Morpheus (Är med i klanen dog...vi är kungar

SueCia: Vad heter du på gamingeye? Om du sa att du gör en massa tours så borde jag känna igen dig fast inte du mig då

Av morphix

Checkade in den tråden innan jag skapade denna då jag tyckte den inte stämde överens med mitt problem. Routern är stabil som sjutton tycker jag och har funkat bra...det konstiga är att just hans dator inte kan connecta bnet från sc:bw!! Kanske någon blandning av dator och router inställningar som knasar till det??

Av morphix

Den är faktiskt inaktiverad

Av morphix

Kan ej connecta till bnet (starcraft)!

Är så här att jag har visit 2mbit samt en router (d-link 604) som är kopplade till två datorer...

Här funkar allt som det ska och att spela på bnet funkar galant, till och med 2 i samma game funkar super.

Men idagarna kom det en polare med sin comp och kopplade in sig och då kan han inte connecta till bnet för starcraft, han kommer in på diablo men inte starcraft.

Står att antingen har en poor connection eller så har han inte öppnat port 6112. Jag har öppnat en jäkla massa portar till honom (samma portar som jag öppnat) men ändå så funkar det inte för honom. För mig funkar det fortfarande super!

Någon som skulle kunna tänkas kunna förstå detta?

Han har xp pro om det är till någon hjälp samt ett inbyggt nätverkskort...kan tilläggas att han kan vara på internet, dra hem saker och lira andra spel över nätet bara sc som krånglar.

Tacksam för några smarta tankar kring detta....

Av morphix

Om Lafa är förvånad att ingen rekommenderat Age of Empire2 så är ja ännu mera förvånad att ingen rekommenderat StarCraft samt expansionen. Lätt världens bästa strategispel och är det mest balanserade också!!

Edit: Såg att "Iskall" redan sagt Starcraft.....håller med honom iaf

Av morphix

har du en d-link så är det bästa att uppdatera firmware till 1.8 och uppåt den finns det en fix för just battle.net....det hjälpte mig med vissa battle.net problem med starcraft!

Har dock fortfarande 1 problem som är att ja inte kan skapa games utan kan bara joina...skapar ja så är chansen mycket stor att alla inte ser alla vilket leder till att någon droppas vid matchstart.

Av morphix

Kan bara hålla med alla ovanstående talare!!

Av morphix

Har hänt mig en gång...var uppe i 10 MB/s blev helt knäckt och trodde inte det var sant men sen märkte ja att ja hade tankat 200 MB på 28 s!!! Det blir en bit över mitt 2 mbit bredbands totala kapacitet....har faktiskt bildbevis! Lägger upp den så fort ja har något ställe att lägga upp bilden på

Och det är inget fake....eller ja tror inte det....ja såg vad ja såg och filen funkade när den var klar....dock gick det inte i 10 MB/s hela tiden bara i en halv minut sen åter till vanlig speed!!

Men iaf så kommer bildbevis upp snart....

Av morphix

Garantin gäller i 1 år och inom den tiden så får man en ny om det vore så pass...själv ringde ja bara och sa att ja hade lite problem med kontrollen...dagen efter låg det en ny i brevlådan!! Mycket skönt att slippa skicka in på granskning och skit....

Så om den är mindre än ett år gammal så får han en ny (serinummret står på baksidan av ipoden), är den äldre så kommer han absolut inte få en ny!!
När du/han ringer till ipod support, kolla då upp om du han har ett kundnummer för då går det snabbare....

EDIT: Såg inte att någon hade länkat till min tråd

Såg att ja hade nummret brevid mig kan lika gärna ge det till dig då det var svårt som faan att hitta det!!!

Ipod support: 08 - 587 711 30 (troligtvis får du prata med en dansk )

Av morphix

Grymt....man betalar nog en del för supporten skulle ja ja tro Därför den kostar som den gör kanske men kan inget annat än att säga att det är bra för dem som får användning för den!!

Av morphix

Leder Intel grafikkortsmarknanden?? Det är något ja måste missat totalt!!
Trodde att Nvidia hade typ 60 % av marknanden och typ 10 % Ati....hehe vad fel man kan ha....

Att de nu ligger så lika är bara positivt för oss konsumenter då det blir ett ännu större krig mellan dem för vem vill vara trea?

Av morphix

Lånar tråden lite med att fråga om man köper en dvd-film där med region 2 för man svensk textning med eller är det bara eng eller liknande??