Inlägg

Inlägg som morphix har skrivit i forumet
Av morphix

Har samma prob som bOb...den ser filen som en autocad-fil....går det att fixa??? Verkar som det var en snygg skärmsläckare och sådana vill man ju ha

Av morphix

Verkar mycket intressant Ahnaka....
Så en guitarport är något man måste ha...finns det att köpa en sådan eller liknande från typ en musikaffär? Vågar inte riktigt beställa från internet när det gäller sådant!

Ja och en kille till som ja känner ska lira in med vår exremt säkra gitarrspel

Tack för alla svar hitills

Av morphix

Eyeron kommer att få det svårt att välja på grund av att vi har dragit upp de flesta vettiga mp3-spelaren. Så ja säger att han får prova alla om han har möjlighet, lite svårt kanske men iaf. Han får helt enkelt komma fram till svaret själv...dock så sitter ja här och håller tummarna för IPoden!

Av morphix

OK...tack för svaren. Det verkar vara svårt att få bra gitarrljud på konstgjord väg. Men då tänker ja om....ja kan lira gura och har en häftig el-gitarr som ja vill koppla till datorn. Kan man ha ett program som man då använder för att få sköna gitarrljud med då? Alltså att datorn agerar som en förstärkare typ? Tips på program där!

Vad behövs det för kabel för att koppla gitarren till ljudkortet? Har ett audigy 2 kort.

Viktor

Av morphix

Ja den var inte lite skickligt gjord...eloge till Ruarc!

Av morphix

Program med gitarrsound?

Jag skulle gärna vilja veta ett bra musikprogram där det redan finns gitarrsound från början...inget "koppla in gitarren..." snacket.

Finns det sådana program...har testat fruityloops men det är bara sjuka ljud anser ja. Skulle vara kul att kunna göra en cool rocklåt.

Skriv gärna länk angående programmet om ni kan.

Tacksam för svar!

Av morphix

Och för att göra dig mer osäker så tipsar ja dig att kolla in en IPod. Det är den minsta hd-spelaren man kan köpa. Den är inte stor det vill ja lova. Kvalliteten på ljudet är också underbart bra.

De minus som den har är kanske priset, men har man gott om dem så är det inga problem. Det andra är batteri-tiden som gör att en hel del vänder ipoden ryggen. Själv behöver ja inte mer än 8h innan ja stöter på ett ställe där ja kan ladda den igen...

Länk till den :

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore.woa/934/w...

Ja jävlar vilken länk

EDIT: Första länken var visst genom min mail så den funkade inte att gå in på.

Av morphix

Mediasource har ingen vidare spelare men de finesser på ljudet som man kan ändra är bra att ha anser ja....men någon annan som vet om det blir någon skillnad om man har det eller inte får säga sin åsikt!

Av morphix

Jó det skulle inte vara en dum idé Cyberhof men har konstaterat att ja ska hitta en grossist eller importör av cd-skivor. Det blir det billigaste sättet...plus att det är till ett företag så slipper man moms beskattningen på det hela också...

Av morphix

Beställde själv med 10% rabatt från sidan i mitt namn men med farsans kreditkort...funkade perfa och det tog exakt 2 veckor innan postmannen ringde på dörren och lämna över den...

Om du väljer det andra betalningssättet så tar det typ 2 veckors extra tid om inte mer!

Av morphix

Tänker inte för tillfället berätta vad ja ska ha dem till...behöver bara så billiga cd-skivor som möjligt. De ska vara helt i silver eller dylikt inget tryck på dem!

Kan berätta att ja ska starta ett UF företag i skolan och i vår ide ska vi använda oss av cd-skivor, kanske lp och ep skivor och behöver dem billigt om ni då förstår!

Någon som kan slå 265:- för 100 st?

Av morphix

Kan faktiskt inte berätta vad...en lite hemlighet där. Inget olagligt iaf och ja ska ärligt inte använda dem till bränning....därför ja behöver superbilliga cd-r skivor!

Av morphix

Behöver hjälp att hitta billliga cd-r skivor!

Som topic säger så behöver ja hjälp att hitta så billiga cd-r skivor som möjligt. En sak att notera är att ja INTE ska ha dem till bränning.

Har letat en hel del nu och det billigaste ja hittat är:

100 pack för 265:- exklusive frakt på 117:-

Sen om ni orkar så behöver ja LP eller EP skivor BILLIGA...om ni vet sådana för vettiga priser!

Tack på förhand//Viktor

Av morphix

Nopp det gör man inte...

Av morphix
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jonasy
http://www.apple.com/ipod/

10, 20 och 40Gb

Ja jävlar där ser man...redan har de bytt till mer gb.....var bara några veckor sedan de hade 10,15,30

Ja köpte 15gb för en 6 veckors sen....så då är det 20 gb man ska tipsa om och inte 15
Dock så känns det inte som man lider över att "bara" ha 15 idtället för 20...

Av morphix

Det där med ephpod...är det med det programmet man kan föra över vilka datafiler som helst för att få med en cool bild till kompisen eller dylikt?

Änvänder musicmatch som kom med när ja köpte min ipod men har ej lyckats få den som hd....la in en fil och ipoden stanna (blev lite rädd då!)...

Om man använder ephpod måsta man ha det programmet med på ipoden för att kunna lyssna på musik??? Kan man inte använda musicmatch och dra över låtarna för att sedan övergå till ephpod och eventuellt dra över extra-filer???

Av morphix

Finns väl ingen 20gb längre...det är gamla versionen. De nya har 10,15 eller 30 gb...är mindre och bättre har en 15gb...

Lycka till....

Av morphix

Storlekerna som Exxo säger är 10,15 och 30gb. Gamla verisionen var 5,10,20 har ja för mg så det har aldrig funnits än 40gb...

Man använder sig av Musicmatch till att föra över mp3 till ipoden, kan även använda ett par olika program till me den är utanför apples rekommendation.

Man ställer in ipoden ifall man vill att den ska fungera som hd....vilket man bara gör ifall man vill få med sig en semesterflm till polarn eller dylikt.

Kvaliten på ljudet är helt ok...ett bättre par hörlurar kanske inte skadar.

Batteritiden är inget ja störs av...lyssnar ej 8h per dag så....och batteriet ska hålla x-antal år (kan ej säga hur många)

Av morphix

Gör så...

Det där med byta batterier på zen (har Ipod). Kostar inte nya sådana som sitter i zen (troligen samma i Ipoden?) multum....är väl litium(?) batterier som används. Blir nog inte värt att köpa nya batterier till en då gamal mp3 spelare...

Läste precis i min manual att man ej kan byta batterierna i Ipod utan ska överleva hela ipodens livstid (hur långt det nu är...typ 3-4 år kanske lite mer)

Av morphix
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Big_PHat
Vad jag förstår så är 3:an till SNES det sjätte spelet i FF serien. Bara det att de 3 första spelen aldrig släpptes i USA och därmed kallas det för FF3. Så beronede på om man snackar japanska releaser eller om det är Amerikanska så säger man 3:an eller 6:an. Det är så jag förstått det.

Å faan...man lär sig så länge man lever. Då blir det att skaffa det spelet till psx så man får uppleva FF3 fast med bättre grafik samt coola filmsekvenser