Inlägg

Inlägg som morphix har skrivit i forumet
Av morphix

Jag beställde min mx500 mus där å den kom till min lokala post efter bara två dar...de är väldigt snabba med leveransen men så finns det trots allt undantag för allt!

Av morphix

Telia släpper inte 10 mb utan 6/1 mb....om de ska använda vdsl vet ja ej så....

sen kan ja berätta att adsl klara max av 8/1

Av morphix

Ska nvidia vad telia har blivit och även microsoft?....när de vet att de är störst börjar de göra blunders och man nästan skrattar åt dem....

Rätta mig om ja har fel!

Av morphix

Förr var o.5 mbit väldigt snabbt...idag är det typ stenålder...ja tycker att det går segt med det fast nu har ja ju inte 0,5 mbit men iaf. Det "krävs" nästan 10 mb för att de flesta ska vara nöjda...

Av morphix

Där har du en fin poäng....men det ända är "om"...annars låter det väldigt trevligt

Av morphix

Hmmmm...uploaden i adsl är max 1mbit vad ja har hört....bbb/bostreams erbjudande 8/1 är ett maxat adsl och inget vdsl enligt mina källor....så man kan inte räkna med mycket på uploads sidan....och de medför att det hela suger lite mer än vad det kunnat göra om de byggt ut fiber i hela sverige (dock lite dyrt)

Sen är det inte lätt att kunna utnyttja 6 mbit man får...om man på dc t.ex, ska ladda en stor fil så "måste" man tanka från en BBB eller liknande...och de samlas i only 10mb hubbar och hittar man någon bbb kille i en annan hubb så har han säkert inga slots öppna eller såg går det sakta på grund av att så många tankar från honom/henne. Och om man har 0,4-1mb så är man inte riktigt attraktiv av andra....man är ju lika välkommen som vilken adsl som helst som har sina dåliga uploads och sackar ner....(riktar ingen kritik mot någon person)....

Av morphix

Jag har ett nvidia geforce4 ti4800se...

Av morphix

Har dock inbygd video i tv...då går det väl inte att undgå???

Testade tv-tool men det programmet...iaf den versionen ja testade gör ju så både bilden på tv och datorn blir allt annat en snyggt....

Av morphix

Asså har hållt på nu ett tag med att försöka få ordning på tv outen så att bilden inte blinkar i färg när man kollar på en dvd film med win dvd...har även testat power dvd...varför funkar det inte??? Det står ju faktiskt när man går in på dvd programmet att man ej kan se dvd på tv på grund av att de är kopieringsskyddade..... Vad ska ja göra för att få det att funka??? Borde vara någon som försåt vad ja menar iaf!

Av morphix

power dvd har ja men den går inte att spela upp den dvd filmen. Kan även säga att det är en region 2 för den är svensk...iaf borde det vara det!

Men det konstiga är ju att det stod en text att man inte kunde spela kopieringsskyddade dvd filmer på tv...på de två dvd program jag testat...

Av morphix

Bilden blir svartvit på tv på grund av att DVD är kopieringskyddad!

Jag har stött på ett nytt fenomen eller inte men för mig är det nytt iaf.

När jag igår skulle se en nyköpt dvd film på datorn, som är kopplad till tvn, blinkade bilden på tv mellan svart-vit och färg...sedan idag läste jag på dvd programmet som jag använder att man ej kan titta på kopieringskyddade filer på tv med det programmet. Varför är det så? Både dvdn och programmet är lagligt mina och då borde man ju få se dvd på tv utan att det ska bli svart-vit? Nån som vet hur man kan göra för att det inte ska bli så här?

Thx in advance///Viktor

Av morphix

AHA...det funkar nu med filen man skulle ladda hem...tackar så mycket...

Av morphix

Får felmeddelande när jag använder samurize!

Jag försöker lägga upp lite snygga effekter på skrivbordet med hjälp av samurize och programmet funkar bra tills man försöker lägga in ett active script...typ ip eller tv script...microsoft activeX script control failed...är meddelandet.

Vad menas med det??? VAd kan ja göra åt det??? Har xp sp1 och samurize v.0.85d! En kompis till mig sa att det berodde på att jag hade sp1 till xp...kan det stämma? och kan jag på något sätt få det att funka till sp1 i så fall eller får ja helt enkelt leva med att det inte går???

Är tacksam för svar////Junling

Av morphix
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Teetow
Är du säker på att det låter kasst? Du vet väl att Creatives Playcenter har en massa lura-örat fluff-effekter som totalt sabbar ljudbilden? Testa att stänga av alla såna grejer och lyssna med det i någon timme, sen jämför du med t.ex. Winamp eller Windows Media Player. Lovar dig att du aldrig kommer vilja köpa med Playcenter igen!

Vad menar du med creatives "playcenter" har inte hört talas om det...jag brukar ändra lite effekter i eax consolen och sådana saker...är det det du menar?? Du skulle inte kunna förklara lite mer där vad du menar...det har inte kopplat riktigt ännu! HEHE

Av morphix

Jag har nu uppdaterat de drivrutiner som ljudkortet hade...men efter det låter det ingen skillnad! På mediasorce låter det lika underbart som förut men på mediaplayer...brusar det och skrälar och man kan inte ens höra vad de sjunger på vissa låtar...det kan ju inte vara så...eller?

Av morphix

Dåligt ljud om man inte använder creatives spelare!

Jag har ett creatives soundblaser audigy2 och det är jättebra ljud i det kortet men nästan bara om man spelar låtar i deras medföljda "mediasource" spelare! Spelar jag t.ex. upp låtar i media player låter helt kasst...precis lika dåligt som mitt inbygda kort...och det var därför jag köpte nytt ljudkort. Vad kan detta bero på????

Och sen har jag en fråga till...kortet stöder "eax advanced hd" men när jag nyss testade "enter the matrix" som har stöd för det, kunde jag inte välja till det....det står på off och jag har inte en chans att få igång det...är det nått jag har glömt bort att göra med mitt ljudkort???

Man vill ju kunna använda sitt ljudkort fullt ut!

Av morphix

har du öppnat 6891-6900??? Det behövde jag för att det skulle funka....sen har jag även öppnat 1863 för filsänding

Av morphix

Vet ni vilken port msn ligger på har fått det att funka men då har ja öppnat från 1-1000....vet inte om det är eller ifall det inte gör nått...?

Av morphix

Jag har 2 mbit visit kabelmodem för 395 kr mån ( de ökar till 395 kr i juli från 325 kr)

Kan ju vara en jobbig höjning tycker man. 70 kr extra i mån fast ingen skillnad på bandbredden.

Av morphix

du kan gå in i bios och kolla