Inlägg

Inlägg som ramcd99 har skrivit i forumet
Av ramcd99

tycker inte om icke standard fläktar....

Av ramcd99

God Of war

Sports Champions (kräver Move)

Heavy Rain

Heavenly sword

Stardust

Metal Gear solid 4

Av ramcd99

Kan du kolla egenskaperna på filmen, vilken filformat använder du, jag har samma TV fast använder inte USBn så mycket utan kör Ps3 mediaserver via nätverk.

Av ramcd99
Skrivet av lingonn:

Slängde nyss in en ny ivy prolle i datorn tillsammans med ett Gigabyte ga-z77x-ud3h mobo. Till kylning har jag ett antec 620 med en scythe 3000rpm fläkt på. Vet att ivy generellt går mycket varmare än SB men det här känns väl lite väl? Tempen i kärnorna varierar mellan 68-75c efter ett par vändor i intelburner, kommer ju knappt kunna pilla nånting innan det blir orimliga temperaturer (85c+).

Skulle köpt en 2500k istället.

Har samma prolle och kylare som dig, men en Asus P8z77 istället, jag tror att din är felmonterad eller så är det nåt fel med punpen, min ligger på 60 grader vid 4.1 Ghz när jag kör IntelBurn. Har du kollat hastigheten på Pumpen?

Hur är pumpen, radiatorn och fläktarna placerade?

Av ramcd99

Så länge folk köper deras produkter och knyter näven i fickan så kommer det inte bli ändring. Jag köper iallafall inte nån apple produkt. För samma pris så får man faktisk mer om det är en icke apple märke.

Av ramcd99

Tack för all svar, jag investerade i en antec 620 vattenkylning och får nu mera normala temperaturer. ligger nu under 60 grader i 4.1 Ghz vid full belastning i realtemp.

Har lyckats pressa upp den till 4.7 Ghz men då börjar den sniffa på runt 100 grader... håller mig nog till 4.1 Ghz ett par år eftersom spel kräver mer från grafikkortet än CPU nu.

Av ramcd99

I have the same problem with the blue tension clip for 1155.

Av ramcd99

Idle ligger på 35-37 hos mig också, har kollat fläkten och installerat om stock flänsen/fläkt. Den sitter bra. Ser att processorn throttlar ner uppnår aldrig x38 Luftflödet är ok.

Av ramcd99

Era max, Min temperatur på Core i5 3570K

Hejsan,

Jag undrar hur det ser ut med era i5 3570K temperatur med den intels standardkylare och vilken sorts temperaturmätarprogram ni använder. Jag har fått skumma värden med coretemp på min asus P8z77-V pro

Normal Idle ligger kärnorna runt 30-35, på max belastning fick jag 107 grader... nånting säger mig att coretemp läser fel. Hur ser era temperaturer ut?