Inlägg

Inlägg som Dusken912 har skrivit i forumet
Av Dusken912
Skrivet av Christoffer1989:

Nej jag har inte missat det, ska ta o göra det. Har bara inte suttit vid datorn o spelat än idag. Ska kolla temps på båda korten så fort jag har möjlighet till det

Se där, ett utmärkt svar, ska testa med nyaste 13.12 först då. Eller har man någon nytta av 14.3 mantle i spel som inte stödjer mantle? ;o

jag har inte märkt någon skillnad förutom att jag har mantle i bf4 nu

Av Dusken912

Jag bad dig kontrollera temperaturer också men det verkar du ha missat.
o provar du våra förslag så kan du ju rapportera tillbaka vad det blev för resultat.

jag hade problem med 13.9 o 13.11 13.12 funkade klockrent och även senaste 14.3 mantle drivaren. Därav råder jag dig att testa andra drivrutiner, har sett flera som haft problem med 13.9 o flera som inte haft det. Ingen dator är exakt likadan som en annan oavsett om det är samma komponenter kan finnas något litet som gör att just din uppsättning inte funkar med just den drivrutinen även om den funkar för en annan.

o jag citerar inte för att mobilen inte gillar sweclockers tyvärr

Av Dusken912

Prova en nyare drivrutin pga att just den versionen som du har kan bugga sig med just din kombination av komponenter och det är värt att testa allt.

sen är ju temperaturer lite intressant att få veta också

Av Dusken912
Skrivet av rawr rawr:

Åjo, nånting med hårdvaran är det som stör. Har ingen annan dator själv att testa men fick låna en kompis laptop och där är ljudet hur klart som helst. Nätagget verkar vara en klar kandidat, finns det nånting man kan göra här?

Fortfarande nyfiken om någon har erfarenhet med usb-mickar och om de har dessa problem. Det är nånting som jag tittat på i alla fall för hobbyinspelning av musik och sånt.

hur är det med jordat uttag?

Av Dusken912

Prova o koppla in lurarna utan dosan. Många som haft problem med micen pga den

Av Dusken912

Du får välja mellan att dom monterar original kylare o testar, inte monterar någon kylare alls o inte testar elr att den kommer på pall med den kylaren du vill ha monterad.
jag beställde en dator som dom monterade o monterade min dark rock pro 2 själv när den kommit hem

Av Dusken912
Skrivet av Rydisen:

Jag tycker jag har sett "ganska många" som har fått glapp i den lilla dosan.

kollade upp dom innan jag köpte dom, antingen så var jag inte tillräckligt noggrann elr så har folk upptäckt felen efteråt :/

Av Dusken912
Skrivet av Koontra:

Jag har också haft problem med dosan som gjort att micken brusa. Jag fick ett nytt headset och dosa på garantin men med samma problem så nu kör jag utan dosan.

då börjar det luta åt andra alternativ då :/

rekommendationer på något jag kan använda som fyller samma funktion fast bättre?

Av Dusken912
Skrivet av Sisyfos:

Kan vara glapp i kablarna av 2 anledningar:

1. Det brukar vara så när ljudet blir obalanserat i headsets av erfarenhet
2. Jag lämnade nyss in specifikt ett Qpad QH-90 för detta och problemet hade funnits sedan dag 1 men blev bara värre och värre.

Blev ett par Sennheiser HD598 istället, kvalitet!

intressant att det är ett liknande problem du hade, jag tror att det är en brist i tillverkningen utav "dosan" då 3.5" anslutningen har någon halv millimeter kvar innan den är helt inne, dom funkar ju utan så jag hoppas på att det är en brist i kvalitetskontrollen bara :/ förövrigt så är jag ruskigt nöjd med dom

Av Dusken912
Skrivet av VituraZ:

jag var ju dum nog att inte berätta hur jag slöt mig till vad som var fel, först provade jag att vända på lurarna och höja och sänka och vänstra ligger lite lägre hela tiden och på väldigt låg ljudnivå helt död, sedan provade jag helt utan dosan och då funkade det som det skulle med jämn nivå hela vägen.

Av Dusken912
Skrivet av Cenorida:

Ska kolla

Det konstiga är att GPU-Z även säger fel när det gäller frekvens då den säger 4199,02 vilket inte är så mycket, Jag tror det har och göra med att den tror att min reference clock är på 99,98 Mhz vilket är fel det med.

det har med spread spectrum att göra, kommer inte ihåg om den skulle vara disabled elr enabled för att det ska bli helt rätt, men i princip så är det samma sak i vilket fall

Av Dusken912
Skrivet av VituraZ:

Säker på att du inte hör sämre på vänstra örat? Trodde mitt headset hade samma fel, fast när jag vände på det så var det likadant Så jag hörde knappt med det örat vid låga ljud

det var faktiskt en utav dom första sakerna jag provade samma fel på båda öronen så jag övervägde det iallafall

Av Dusken912

qpad qh90 lägre ljudnivå/inget ljud alls i vänstra luren

Tja, jag införskaffade ett par qh90 här under hösten i samband med nya datorn, jag är riktigt nöjd med ljudet i lurarna men jag har ett mindre problem (stort beroende på hur man ser på saken) ljudet i vänstra hörluren är lägre och på låg volym inget ljud alls, jag har isolerat felet till den här lilla (rätt så äckligt stora) "dosan" för att ställa ljudnivå/stänga av mic/svara och avsluta samtal i telefon.

vad jag vill veta är:
tror ni felet är begränsat eller är det ett känt fel som många har?
kan ni rekommendera ett internt ljudkort+"dosa" som jag kan använda istället?
eller finns det något som jag kan sätta i en 5.25 tums plats som jag får den funktionen med?

ett internt ljudkort kommer antagligen införskaffas vilket som så jag tar gärna förslag på såna oavsett om jag får hem en ny "stor äcklig dosa" eller inte

tack på förhand

Av Dusken912

jag tror jag ska sluta klaga på mitt coilwhine från mitt ena 280x det där var extremt!

Av Dusken912

Haha snacka om golden sample

är nog ingen fara med den sålänge den presterar efter förväntan

Av Dusken912
Skrivet av Tumio:

Nepp, de enda spelen för mig atm är Smite, Team Fortress 2 och Titanfall Betan ^^

provat evga precisionx o låsa fpsen därigenom till 59-61?:)
det har inte riktigt samma funktion som vsync tänkte jag så då kanske du slipper input delayen och förhoppningsvis så blir det laggfritt

Av Dusken912
Skrivet av Tumio:

Jag har Windows 7 Ultimate!

är battlefield 4 ett utav spelen du spelar? Prova då att skriva in gametime.maxvariablefps 61, då låser du fpsen till 61 och vad jag har märkt utan input delay.

Av Dusken912
Skrivet av tvåpunktnoll:

JO det stämmer för alla som kör senare generationer i7 o i5 på windows 7 (står i kommentaren över). Om du kör med dessa processorer och om energisparfunktionen är på (vilket är standard) kommer den flaska din processor (brutalt). Sen har jag ingen anning om du fick din dator med detta avstängd eller om du hade annan processor eller whatever the case may be.

Kommer dock inte skriva mer då jag inte orkar med mera strunt och om det inte fixade kakan för TS så är det lagt kort som gäller, acceptera korten eller baila för ingenting kommer ge dig en gratis åktur den här gången.

räknas en 2600 som senare? Sen har jag läst och pratat med flera andra som inte har upplevt någon förändring med sandy bridge och framåt också, men jag har även läst om vissa som har fått 1-2 högre i fps och lite stabilare.

om 2 fps är brutal flaskning så flaskar min cpu extremt brutalt just nu då jag skulle kunna få 3 - 4 fps till om jag klockade upp den till 4.3 igen.
att säga att det stämmer för alla är fel, då ett rätt kodat program utnyttjar kärnorna på rätt sätt och aktiverar dom från "parked" läget det är inget du ska behöva göra manuellt. Det har blandannat dice gått ut o sagt när bf4 släpptes

jag förnekar inte att det kan hjälpa men att säga att det gör massor för alla är fel och jag tror nog att det finns en del här på forumet som håller med mig om det.

Av Dusken912
Skrivet av tvåpunktnoll:

OM ni kör på Windows 7 så måste man unparka sina kärnor på processorn, annars kommer i princip alla spel att laggas av processorn (de kommer bli konstigt stutter ibland som e påfrestande). Om ni kör windows 8 så vet jag ej..

det här stämmer inte för alla, jag märkte ingen som helst skillnad när jag fortfarande körde win 7 så att säga att man måste är fel!
men det är värt att prova för ts iallafall!

Av Dusken912
Skrivet av jonatan80:

förutom allt skjutande så kan ja inte höra nånting ovanligt...
fixa en tom mp3 fil spela upp den och kolla om du får ljudet..

jag satt o lyssna på det han hade spelat in och man hör ett poppande vid ungefär 0.47-0.49

förövrigt så har jag inget råd att ge om det här jag ville bara inflika när jag hörde ljudet och tala om ungefär vart jag hörde det så andra som kanske vet bättre lättare kan hitta det