Inlägg

Inlägg som yoyopro har skrivit i forumet
Av yoyopro

CS GO Config?

God kväll...Hoppas någon här kan hjälpa mig. När jag går in i cs go så skriver jag alltid i console fps_max 999, rate 1280000, cl_cmdrate 128, cl_updaterate 128. Det finns mera som jag skriver i console, dock orkar jag inte skriva allt här nu. Finns det nåt man kan göra så att jag slipper skriva detta i console? Vill förstås ha dessa rates men tycker det börjar bli jobbigt att skriva det varje gång jag startar game. Tack för hand!

Av yoyopro
Skrivet av Amisick:

45~ Går inte över 50.

i7 3770k 3,2 ghz

Men då har du absolut inget o oroa dig över

Av yoyopro

Har samma kylare! Prova stresstesta och se vad du får? Ladda hem prime 95 och testa! Jag får 42 grader med enbart Firefox igång. Dock går jag aldrig över 60 grader i game

Av yoyopro

Nyfiken fråga....Hur mycket rätt har man att försvara sig själv? (självförsvar)

Av yoyopro
Skrivet av Beelze666:

Hej,

Känner tyvärr ingen sympati för dig men om du nu inte trollar och söker uppmärksamhet så är det bra att prata med professionella om vad som hänt om du blivit våldtagen?. Polisen kommer förmodligen inte att göra något därför att du har inga bevis och även om du hade det så hade dom inte lagt ner energi på det ändå därför att du är bara en i mängden. Dock så skulle dom lägga ner energi på ditt ärende om det visade sig att de här killarna har gjort detta mot flera och att då fler offer träder fram då kan det bli en stor grej av det.

Du vet nog inte ens vad övergrepp är för något. Jag hoppas verkligen att du inte blir utsatt för det, jag skulle aldrig önskat det på någon, inte ens på min värsta fiende.

Till TS. Jag vet hur det är, har råkat ut för samma sak med inte exakt som du. Du tänker nog på självmordstankar för det gjorde jag. Du kommer att ta dig igenom detta! Du är stark och jag tror på dig! What doesn't kill you makes you stronger !!!!

Styrkekramar !!!

Av yoyopro

[QUOTE="kerbo;13963689"]Låter som du inte fått fast cpu ordentligt vid monteringen, den kan då ha flyttat sig vid demonteringen av kylaren. Fungerar allt nu så har den väl ändå kommit rätt igen kan man ju hoppas. Men som sagt bara teoretiserar lite. QUOTE]

Jo da. CPUn satt fast i ordentligt innan jag la på kylaren. Precis när jag satte på datorn och den stängdes av så trodde jag att jag gjort nåt fel men den gick igång sen igen efter 3 sekunder. Dock fattar jag fortfarande inte varför det stod att det var en ny processor installerad. När jag tryckte på f1 to run setup som det då bad mig så kom jag in i BIOS. Fast jag har inget att oroa mig för right? Allt funkar bra och 57 grader är väl inget att oroa sig över?

Av yoyopro
Skrivet av Skuggan74:

Nej det där är inte normalt, hur gick det sen?

Datorn funkar perfekt! Jag stresstestade med prime 95 och tempen gick aldrig över 57 grader så 57 grader var max jämfört med förra gången som blev 67 grader.

Hemskt nyfiken varför datorn stängdes av och sattes på igen efter jag bytt kylpasta. Det stod även new cpu installed press f1 to run setup. Hur kan detta hända vid bara byte av kylpasta? Hmmmm

Av yoyopro

La ett klick i mitten och tryckte dit kylaren, senare när jag skulle sätta på datorn så gick den igång i ca 5 sekunder och så stängde den av sig och sättes på efter 3 sekunder igen. Sen kom det upp på skärmen new cpu installed press f1 to run setup.

Är detta normalt efter man bytt kylpasta eller? OBS bytte inte cpu

Av yoyopro
Skrivet av Sampabowie:

Jag har en gummiskrapa som jag fick med när jag köpte skärmskydd till telefonen, som jag använder till att smeta ut kylpastan med.
Storleken av ett okokt riskorn, kanske lite mer är det jag brukar ha som referens när jag lägger på pastan.

/S

Ska lägga på kylpasta idag. Nu vet jag inte om jag ska låta kylaren göra jobbet eller att jag ska smeta ut det själv?

Av yoyopro
Skrivet av mini-z1994:

haha nej ^-^... Utan du måste använda datorn 200 timmar innan den sätter sig bra och ger dig optimal temperatur

Utan att stänga av den?

Skrivet av Exeo:

Dem flesta missar nog den infon för den står på deras hemsida, jag var likadan har en H80 och lät kylpastan man fick med vara på, den satt på 1-2 år tänkte nu är det dags att byta och alla skriver så mycket om just Arctic Silver 5 så tänkte kör på den, gör rent med alkohol kollade deras hemsida vad dem rekommenderade för en i7:a sätter på och blev lite sådär hmm 5-8 grader högre än med den kylpastan som satt på, tror jag gjorde om det 1-2 gånger för jag trodde jag hade gjort fel

Varför är kylpastan som kom med mitt h60 bättre än arctic silver 5 ??? Borde aldrig ha bytt ut den....

Skrivet av Paddan1000:

Första gången jag satte på en kylare själv på min första Pentium 4 använde jag hela den medföljande tuben eftersom det där med aftermarket-kylare var nytt då och jag visste inte hur jag skulle göra samt visste inte att Sweclockers existerade. Jag körde sedan på i tre år lyckligt omedveten om att jag hade gjort fel och insåg misstaget först när det var dags att pensionera datorn eftersom jag då hade blivit mer påläst.
Kylaren ifråga var en Artic Cooling Freezer 7 och då kändes det som om den skulle räcka till att kyla ett helt kärnkraftverk. När jag nu ser den bredvid min TRUE ser den liten och ynklig ut.

HAHA ^^

Av yoyopro
Skrivet av mini-z1994:

Står det inte på tuben eller påpekar det på paketet den kom i (om den pastan nu kom inplastad...)

Please see instructions at:
www.arcticsilver.com
Står det på min arctic silver ceramique 2 25g tub iallafall. ^^

Det gör det inte. När jag köpte kylpastan så fick jag bara tuben, inget paket! Nu har jag lagt till igen. La ett litet klick i mitten. Ska det stå i 200 timmar utan att jag får sätta på datorn? aldrig att jag klarar av det...

Av yoyopro
Skrivet av Exeo:

Arctic Silver 5 har en burn in tid på upp till 200 timmar, så dina temps kommer gå ner och stabiliseras när kylpastan har kommit på plats, tills det kommer dina temps vara högre. Du kan skynda på processen genom att köra stress test program och sen helt stänga av datorn och låta den kylas ner och repeat.

Jag som öppnade datorn och gjorde rent nu med gripen bensin Varför sa ingen detta innan?

Av yoyopro
Skrivet av TimonCMF:

http://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ
Kommer alltid att skicka länk till den här videon om någon frågar.

Finns det fler såna videos ?

Av yoyopro
Skrivet av TimonCMF:

http://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ
Kommer alltid att skicka länk till den här videon om någon frågar.

Ska göra 1:53 metoden. Lägga ett klick som en ärta i mitten

Av yoyopro

Ska ta bort gammal kylpasta. Funkar det med Gripen bensin? Står att det tar bort olja och lim

Av yoyopro
Skrivet av Gigantrix:

Fikk du gjort ordentlig rent begge overflater (kjøleren og CPU) med noen avfettende løsningsmiddel innen du la på ny kjøle paste?

Fick slut på aceton så man kunde se fortfarande gammal kylpasta kvar. Det är nog därför varför jag har så hög temp

Skrivet av Q4Rspwn:

Säger som föregående talare. En droppe i riskornsstorlek som smetas ut i ett så tunt lager som möjligt över hela processorn är bra. För mycket pasta ökar värmen.

Går det inte lika bra om man trycker till kylaren istället? Har hört att man borde undvika att smeta ut. Vad händer om man har för lite kylpasta då?

Av yoyopro
Skrivet av Tallkotten:

Brukar lägga som en liten ärta ungefär.

Viktiga är att det ska spridas ut och inte vara allt för tunt/tjockt.

Låter du kylaren göra jobbet, eller sprider du pastan med ett kreditkort?

Skrivet av kerbo:

Jag lägger aldrig mer än mängden av ett okokt riskorn, jag låter alltid trycket från kylaren sprida pastan.
Använder MX-3

Att du fick dålig temp tidigare med riskornsmetoden behöver inte betyda något, något har antagligen gått fel eller så har du en kylare som inte är riktigt jämn så att du faktiskt behöver mer pasta. Du ska dock veta att pastan i sig inte leder värme speciellt bra utan har som syfte att jämna ut ojämnheter mellan IHS och kylare för bästa kontakt/värmeavledning.

Har vattenkylning. Och pastan jag använde som kom med vattenkylningen var jätte bra, temperaturen gick aldrig över 55 grader. Köpte mig arctic silver 5 för att testa, jag la ett klick som okokt ris och temperaturen blev mycket sämre. Nu går den upp till 70 grader. Ganska nyfiken om jag la för lite kylpasta, eller för mycket :/

Av yoyopro

Hur mycket kylpasta lägger ni?

Hej...Tänkte lägga ny kylpasta på processorn. Hur mycket är det nu man ska lägga? Sist så la jag ett litet klick som ett okokt ris och då försämrades temperaturen. Hör lite olika, har även hört att man kan lägga som ett " X " Har någon provat detta? Hur är det jämfört med ett klick? Vet att det kan orsaka problem med för mycket kylpasta. Fast vad kan hända om man lägger för lite kylpasta då?

Hur mycket kylpasta brukar ni lägga folket? Skriv gärna även vilken kylpasta som är er favorit

Av yoyopro

vad du än gör välj inte sibiria

Av yoyopro
Skrivet av Svensktiger:

Oöverklockat så är det ingen fara ens med 85 grader, temp throttling bör inte dyka upp förrän över 100 grader.
Och jag antar att du inte har någon större överklock då din CPU är multipel-låst.
Spontant så känns det som ganska onödigt med vattenkylning på en dylik CPU, då en billig lyftkylare gör jobbet lika bra.

Det som stör mig mest är att när jag kör ett program som ccleaner så blir det 57 grader varmt, eller när jag tex letade efter virus med windows defender, och det jag är orolig för är att jag la för lite kylpasta och att min processor kommer grillas