Inlägg

Inlägg som Murwaz har skrivit i forumet
Av Murwaz

Alla moderkort har inte VGA port.
Mitt har de inte, de lägre prestanda segments moderkorten brukade iaf inte ha de vad jag vet, då var de antingen budget kort med VGA eller prestanda moderkort utan men med bättre godis i övrigt.

Jag är lite avis trots dina bekymmer, skulle offra en arm för den där i7:an just nu, skulle kanske inte göra mycket men bättre än min 2500k!

Av Murwaz

Håller helt med, kan ju säga att jag tyvärr talar av egen erfarenhet där, säkert många med mig. Känner sällan att jag spelar pga något slags beroende, mer för att det är det ända man har att göra för att inte drivas till vansinne, få ett jobb, eller den hjälp man behöver på ställen som Arbetsförmedlingen är ju bara att glömma, har försökt med det i många år, inte givit mig ett skvatt.

Skönt att denna experten verkade ha en vettig syn på detta, kunde lika bra vart "Datorspel skapar mördare...", det var lite det jag var rädd för... ^^ Fast iofs så vill jag ju tro att Sweclockers hittar någon vettigare än så att prata med... ;P Vilket jag tycker dom verkar lyckats med Så bra jobbat där! ;P