Inlägg

Inlägg som Viper_82 har skrivit i forumet
Av Viper_82

Var sugen på det där Fyrtornet förut så jag kollade nu vad det kostar, 2700 som billigast enligt prisjakt. Men på google så fanns den för 1650kr. Fruugo.se ..aldrig handlat där men när jag klickade mig in för att kolla närmare så visade det sig att de sålde en kina-kopia =/

Av Viper_82

Argylle
Lättsmält spionaction, stundom lite smårolig. 5/10

Av Viper_82
Skrivet av anders190:

Drömmen är ju att ha tre stycken men.... Kostsamt. Men värt det?

Otroligt snygg modell, en av de jag är sugen på men inte tillräckligt stort Back to the Future fan för instaköp. Får se om det kommer ett riktigt hett erbjudande eller den lämnar marknaden, då kan det gå fort.

Antar det är en del jobb att bygga om till de tre olika modellerna?

Hoppas den blir kul och härlig att bygga. Om du kan, försök klämma in trilogin samtidigt som du bygger.

Ja att ha alla tre vore det bästa, men på tok för dyrt! =P
Jag satt och kollade byggboken, det verkar inte vara ett jätteprojekt att bygga om mellan dem. Det är sista steget när man väljer vilken modell det ska bli. Däck, motorhuv och "elkäpp"/sopmotorn i bak. Så om jag ångrar mig så ska det nog gå att bygga om utan problem.

Jag såg trilogin ganska nyligt så det hoppar jag nog

Av Viper_82

Lyssnar på det svaga suset från min dator och funderar på att gå o sova.

Av Viper_82

Nu har äntligen min Delorean kommit!
https://www.lego.com/sv-se/product/back-to-the-future-time-ma...
Nu måste jag bara komma på vilken av de tre modellerna jag ska bygga. Lutar åt den flygande från sista filmen.
Måste rota fram lite tid och ork att sätta mig ner och bygga med

Av Viper_82

Börjat plöja igenom Spiderwick Chronicles, https://www.imdb.com/title/tt16026032/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8...
Den riktar sig nog till tonåringar men jag tänkte att jag ger den en chans då jag gillade filmen från 2008.
Serien följer familjen Grace som flyttar tillbaka mammans barndomshem, där barnen upptäcker att féer och andra sagofigurer finns.
Lite för hemskt för de minsta men tillräckligt spännande för att titta med de lite äldre barnen. 6/10 hittills.

Av Viper_82

Hur låser man upp den där fåtöljen? Är det nåt dolt förvaringsutrymme i den?

Av Viper_82
Skrivet av Björn Endre:

Damn, de har gått upp sen jag sist kollade. Ja, båda är faktiskt värda lite. Har även en oöppnad Voltron som jag funderat på att bygga. Sålt v det mesta jag insåg jag inte längre är intresserad av så just nu är det främst olika Botanical, lite Star Wars och mkt classic Space som är mitt fokus.

Stort Doctor Who-fan men helt missat att det kommit ett Doctor Who-set! Om du ska sälja ditt, vad vill du ha för det?

Jag har gått o velat länge om Lego 10300, Delorean, men igår la jag äntligen beställningen, jollyroom var billigast enligt prisjakt och att jag fick 150kr rabattkod för att jag blev medlem skadade inte.

Av Viper_82
Skrivet av anders190:

Alltid lite nyfiken, ser du lite när suget faller på (eller vad man nu säger) eller mycket binge?

En kollega till mig bingeade Supernatural från början till senaste avsnitten förra året. Lite extremt men något jag själv föredrar med bra serier. Men brukar vilja ta en paus emellanåt.

Det går i perioder för mig, tagit ganska lång tid att se klart alla 15 säsonger. 1-2 avsnitt på kvällarna när jag inte varit för trött. Vissa helger har jag bingeat 7-8 avsnitt i rad sen har jag brytit av och kollat andra serier som intresserat mig. Bingear man Supernatural så blir det väldigt mycket samma samma hela tiden.

Av Viper_82

Äntligen! Nu har jag plöjt igenom hela Supernatural, 15 säsonger, 327 avsnitt. Det tog sin lilla tid. Och bara för att jag kollade på imdb hur många avsnitt det var så såg jag att det eventuellt blir en säsong 16!

Av Viper_82

Skyrim och Fallout 4 är ju båda till åren men väl värda att besöka igen, riktigt bra storys och öppna världar med massvis att göra förutom mainquest.

Av Viper_82

Haft Steam sedan september 2003. Tack för påminnelsen om hur gammal man börjar bli

Av Viper_82

Jag såg Resident Alien då jag hade Tele2 play lr vad det nu hette. Där kom båda säsongerna härom året. Alan Tudyk är grym och som @Necrophor skrev så är det nog inte många skådespelare som skulle klarat av den rollen utan att serien gått åt pipan.

Av Viper_82
Skrivet av Enviro:

Haha åh herre... Har hovrat över playknappen på Roadhouse de senaste kvällarna, men har inte startat. Efter att ha läst detta kommer jag nog skippa tittandet. Tack!

Filmen i sig fungerar, som en lättsmält söndagsaction när man ligger o dåsar i soffan. Men de kunde ha ändrat lite till i handlingen och gjort det till en egen film istället för en remake av Road House.

Av Viper_82

Road House och Road House
Såg nya RH igår och den gamla nu ikväll.
Håller med @Otori och @killawife, om man ska göra en remake så kan man väl iaf försöka göra den bättre än orginalet. Sen har jag varit i Key West, härligt ställe

Av Viper_82

Damsel
Kan bara hålla med killawife, fast jag såg att det var Eleven redan första kvarten

Av Viper_82

The Gentlemen
Gillar Guy Ritchies filmer, den här serien är inget undantag.
Hoppas på fler säsonger

Av Viper_82
Skrivet av Björn Endre:

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

<Uppladdad bildlänk>

Växte upp med Classic space så ville försöka återskapa lite minnen. För mig var det främst 918, 924 och 928 och har ännu bara fixat 918 och 928. Får se om jag hittar 924 senare. Sen lite nyare också.

Köpt på mig massor gammalt rymdlego för att ha lite extra delar att byta ut mot.

Aah klassiska space! Villhöver!! Min kusin hade de där och jag var så avis! Jag hade de nyare space däremot, de som gick i mer svart och rött.

Av Viper_82
Skrivet av RVX:

Har dom sagt att det bara blir ett till? Såg nåt inlägg på Jeremys instagram där nån frågade om detta var det sista, varpå han svarade: This isn't the last one
Har dom uttalat sig på nåt annat sätt? Jaja, är ju mest egentligen Clarkson som är i tämligen dålig form känns det som

Jag har för mig jag läste det nånstans, men det kanske bara var ett avsnitt till denna säsong. På imdb finns ett avsnitt till listat efter sand job men inga fler.

Edit:

https://www.carthrottle.com/news/final-grand-tour-episode-has...

Av Viper_82

Något trött så kanske missat nåt i tråden, men bilden från filmen, det är inte du som syns? Och de kan inte visa att det är just din bil?
Känns som att det bara är att neka i såna fall? "Nej det är inte jag på bilden och jag känner inte igen bilen". Om du nu inte vet om att någon som åkt med dig smällt upp dörren då.