Inlägg

Inlägg som PaletoB har skrivit i forumet
Av PaletoB

Är kanske lite sen på bollen men undvek alla problem genom att hålla mig 2 veckor innan köp. Men nu är frågan hur jag får bättre HÅR! I spelet alltså, allt är jättevackert (gtx1060 med ca35fps räcker för mig). Men manen, svansen och ALLT HÅR ser för bedrövligt ut, värre en Witcher 3 på ett gtx760. Någon som vet vilka inställningar på verkar detta mest?

Av PaletoB

Supersnyggt! Superbyggen i all ära men riktigt kul att se så bra resultat med enklare meetoder. Men en ram med kärnminne nät skulle kunna se snyggt ut som nät 😁

Skickades från m.sweclockers.com

Av PaletoB

@immutable: Jo det håller jag med om men vill inte skruva isär en dator som inte är min egen.

Av PaletoB

Här är lite intressant info.
Använde min systers laptop häromdagen, tyckte det luktade lite bränt så kollade tempen, 101 Celsius på CPU:n och 79 Celsius på GPU:n under belastning. Så jag blåste rent kylflänsarna från dam idag och nu ligger tempen på mer behagliga 87 Celsius CPU och 70 Celsius GPU.

3dMark Cloud Gate 1,1 förbättrades från 4125 score till 4316. med en förbättring på 83 Graphics Score och 216 Physics score.
God helg på er.....

Av PaletoB

Förhandsbokade GTA 5 på en "internetbutik" i höstas samtidigt som jag köpte bf4, (där den förövrigt inte finns att beställa längre) idag fick jag dock ett e-mail från dem.
"Vi skriver till dig eftersom det du har beställt snart kommer att släppas. Produkten skickas från vårt lager någon dag före release datumet, så att du bör få den på releasedagen."

Är förmodligen ett fel från butikens sida men fick upp mina förhoppningar i alla fall