Inlägg

Inlägg som Sea_man har skrivit i forumet
Av Sea_man

Åh jag saknar mitt 1336 system, fick ett R3E moderkort av en vänlig själ här på sweclockers. Sen fyndade jag en X5660 som man fick roligt upp i 4.6ghz med ht på. Oxå var det några andra fina själar här som sponsrade mig ramminnen. Fick ssd av en nära vän, och ett hx650 till julklapp av modern. Fick någon tilläggsgrejj till min låga sjukpenning dom räknade 6 månader retroaktivt så kunde köpa skärm ett 290x grafikkort fläktar mm.
Men exfrun föll in i datorn jag älskade av hela mitt hjärta så allt gick i kras även min harman kardon förstärkare. Får fasen ångest. Inte haft råd köpt en dator sedan den gick sönder februari 2017. Typ varit deppig sedan dess för jag har för ont för ens lämna mitt parhus.. Sen nyss fick man veta att hon lurat av mig 1000kr i 5år varje månad och handlat o tagit snabblån och använt mitt kort urk.
Saknar ha en dator att spela spel på I max medium på tvn I 1080p..

**bort /mod**

Sköt om er sweclockers va glada medans ekonomi finns hälsan finns och datorn fungerar. Innan du är 35 kan allt försvinna har jag märkt..

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sea_man

Värde på några dator delar jag ej har I behov av, behöver pengar fort hehe

2x4 G skill Ripjaws X ddr3 2133mhz riktigt bra timings följer med en fläkt kylare oxå.
KINGSTON rampage röda 16000mhz 9_9-9-24 2x4 1.5v
Chromebook Acer cb3 131 c204 plus ett extra mini 64gb minne
Nätagg 3år gammalt oanvänt 1.5år dock Corsair HX650 modulärt
SSD INTEL 240GB använd 4 månader
sen en Kingston ssd now 120gb fick den av en av mammas vänner som fått den som reklamation så den var oöppnad hade en tidigare och jag tror den här har dom snabba minnes cellerna kändes 3 gånger rappare så tur antar jag men den är använd 4 månader oxå

Sen mest troligt ett fractal design R4 Window.

Sen har jag en projektor jag säljer väldigt billigt med extra lampa en Epson måste kolla upp exakt modell ifall någon är intresserad men vad tror ni jag kan lägga ut sakerna här? Minst tjaffs med sweclockers :råkade öv~rtrakassera kortet så behöver någon hundring eller några så hoppas jag kan sälja fort med lågt pris

Har nå lätt fixade telefoner tex en Mi5s honor och en chuwi hi8 hi8 pro fråga om du vill veta mer bet inte om dom går sälja på marknaden sen massa fläktar 140mm har jag. Tacksam om någon har tid att svaea

Av Sea_man

Alltid velat pröva Ex machin 🤣

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sea_man
Skrivet av Alfredh03:

@foxzox7: Fattar nu. Som Dreijer sa. Den är bara ett skärmskydd. Man ska ta bort den genomskinliga plasten. Sen så på det blåa skärmskyddet ska man ta bort ännu ett lager som tillslut blir ett genomskinligt skärmskydd. Tack för svaren!

Hej där, Hur mycket kostade glas skalet på baksidan på Honor 8an? Och om man får fråga var du köpte ditt kitt? Tänkte om det var från någonstanns i sverige, frun fyller år den 1th nästa månad och hon behövde en telefon för hennes gamla hade en spricka längst framskärmen.
Samt gillar hon att ta kort, dock har hon en liten söt tendens att tappa saker så jag köpte en Sony Xperia X Rose Gold på NoN men 2 timmar efter jag beställt hittade vi en på facebook här i stan en tant som sålde sin Huwaei Honor 8 64gb guld versionen för 1500kr.
Och jag var sugen innan på köpa Lite versionen av den men blev inte så, men vi fick honor 8 inte lite 4gb minne 64gb lagring för 1500kr med hemkörning 5 mil hit o 5 mil hem och den hade inte en enda repa så kändes verkligen som en deal.

Dock här kommer det frun dagen efter skulle cykla och hämta en fönsterlampa och hon frös om händerna och där hon var så hade dom ett stengolv och utan känsel i fingrarna så tappade hon den så baksidan sprack rejält glaset och en spricka täcker ena kameran.
Så tills vidare köpte hon ett billigt bakskydd för att kanske hålla så sprickorna inte blir större, men jag hade gärna velat laga den åt henne men har aldrig förut mixtrat med telefoner byggt massor av datorer osv.

Så frågan är "jag låter nog jobbig med alla frågor" var det svårt om man är en leksman i ämnet att byta bakglaset? Hoppas det inte är så dyrt vi båda är sjukpensionerade så lämna in den för det är ett litet no go tyvär. Men jag skulle gärna ge mig på att prova
Hon har inte tappat den en enda gång efter det, samt tänkte jag köpa nått 9h aktigt bakglas skydd och beställer nog nu ikväll ett nillkin framglas skydd för vara på den säkra sidan Haft niilkin på min moto 360 och min oneplusone och gillat det stort. Hade det funnits till min Xiaomi Mi5s hade jag köpt ett till den oxå.

Ber om ursäkt för jag skriver långt och dålig gramatik o hela faddirullan min autism spectrum går hårt emot min förmåga att kunna socialisera stammar på svenska som en tok "inte på engelska komiskt nog" och skriva är det omöjligt skriva kort. Stannar jag upp för tänka på var punkt skall vara eller rad brytning så hinner min adhd och autspect tänka på 25 oväsentliga saker som rymden eller matematiska problem så jag skriver lika fort dock kasst o långt så få orkar läsa men min hjärna tänker. Hoppas jag inte slösade allt för mkt av eran tid o ej gav er huvudvärk.
Tack i förhand mvg //Ulf Marcus Johansson

Av Sea_man

Om jag hade fått sånt min Harman Kardon avtal 155 till en kompis hade jag köpt den men han drog sig tillbaka pga penna problem. Men hade varit skönt med 7 kanals, men antar du inte vill byta till en 5.1 finns kartong och hela faddirullan. Men om du hellre vill ja en mini hemmabio pga platsbrist har jag en tror den heter edifier HTC 5260 5.1 dock försvann basen i flytten men låter fruktansvärt bra i ett 35kvm rum har en digital 2 optisk 1 koaxial omvandlare till RCA 5.1. Den är 6 gånger mindre än en vanlig hemmabio reciver hade den i 3 byggnader och basen behöver inte vara aktiv och resten av högtalarna är med mellanregister o diskant o upphängningsbara vet ej om jag ska jaden till mitt mini sovrum eller ut i förrådet men bra låter den för storleken. Vilken 5 till 8 tums bas aktiv eller inte aktiv funkar bra bra tryck i reciver som bas inbyggda utgång så kan du bygga så köp en sådär 8tums bas till den bygg en låda som passar rummet i kör. Dock inga kartonger kvar men har ad ingång o usb för mp3 o så. Köpt 2010 för 3k tror jag. Tänkte ja den till datorn men har för ont för sitta där. Utan Netflix o Plex o local cast som gäller

Av Sea_man

Fan att jag man bor så långt bort förlite sänktes i Norrland Västerbotten :]

Av Sea_man
Skrivet av Commander:

Höja spänningen något överlag och sänka dess spänning vid belastning (vdrop) är något man kan göra då.

Well det är ett väldokumenterat fenomen. Processorer blir degraderade över tid oavsett om du har inom standard clock och spänning eller inte. Skillnaden är att du påskyndar processen vid högre spänning. Bara för att du inte har råkat ut för det betyder det inte att fenomenet inte finns kanske bara du som dragit på onödig hög spänning för att hålla den stabil.

Jag antar du inte springer runt med en dammsugare i datorn heller bara för att folk skriver att de aldrig fått ESD skador?

Mi Jag car fun big attköra över req från Intel spänning på min x5660 trodde aldrig det skulle hända nått, men då min vatten pump levde om som en traktor på min swiftech h220 panik köpte jag en xm 212 och körde push n pull med noctuna 120mm förstpå max tempen låg vid gränsen och jag körde så ett år sen senaste halloween köpte jag på ta en Depp cool 240t och dom fläktar 2000rpm 120mn fläktar.
Köpte 4st för tänkte på en sådan vatten kylare som jag köpte för 399kr tror jag så skaffar du nog inte med 74cfm fläktar "vart imponerad över hur lite dom lätt när jag kört Corsair 120sp stilrent på swiftech h220 mitt Asus 290x matrix Platinum lät helt klart mer över 30 procent fläkt"
Men jag spelar knappt längre hade kört primer 95 då det var som varmast i somras bara för att jag kände lika bra göra nåt av datorn när jag har gratis el, enligt min gamla watt mördare så när allt körde 100 procent toppade Eastern på 680w men tänkte det var bara toppar det låg vid 620 till 640w mest på mitt 2 5 års hx650w. Men grafik kortet som är bios most och slukar nära 400w ström utan grafik kortet låg den vid handbrake h264 till hevct blue Ray kodning då min br varit trasig vid TVn enhet kontrollen snarare borta oxo samt när jag har värk så var det grymt jobbigt upp och nya skivor så kodade mitt stora arkiv har ca 1/3 kvar att faktisk koda om och jag försöker bevara ljud spåret tex dts och Dolby digital istället för ac3 känns bara som bättre. Men slutade köra med kanel och kör cronebook cast till tv rummet datorn står i och sov rummet just bakom för. Kör hevc för mest spara utrymme på hårddisken samt då jag mest använder den för att köra tenor desktop till en gammal gen 2 i3 laptop och redigera bilder eller editera minns 4k Jens filmade folket för sen sista dem som hevc oxå. Den 7th februari så slutade datorn bara visa upp eller efter lite sänkning på fsbn så fick jag mig in i Windows ett tag sänkte till orginalversionen från 4.6ghz med HT på till 2.6 eller vad nu xeon x5660 är men den krävde Enso Net än 1v som var ögonskugga typ 1.013 eller nått runt 1v. Följt xeon trådar hade inte senaste inte officiella bioseet till min bräda, för jag tyckte den går nästan 3 år och ville inte med upp nåt även om det har 2 bios kan uppdatera BIOS visa usb från tex en laptop eller usb minne. Men den gick fint på org freq på 1.3v i 6 dagar sen morgonen så var det bara svart skärm. Många sa man helst skulle ligga på Max 1.35v om tempen var bra så kan man köra absolut max 1.4v många rekommenderade det inte men jag köpte processorn för 400kr inkl frakt o får mestadels av datorn, den fixade allt jag behövde och har en 2560x1080 skärm och trots mitt gamla grafik kort klarade den det lilla sökande jag körde. Samt spelade jag mest på stan minken för min kropp piskar inte över en halv timme utan ta en extra dos temgesic som jag har utskrivet för mina 4 värk problem. Men vissa blue Roth och telefonen kunde jag ändra via RC blue tooth o ha allt på lägsta fsb som var 100 och testade allt trots och högre volt på bryggor och körde alla Configs jag kunde tänka på. Men nope stendöd. Seen ändrade jag till boot codes och den stannade på första som stod cpu_innit:Failed så jag tror jag dödade processorn med köra vid max tempo runt 88 grader och volt på 1.435 i 3 års tid. Köpte en x5670 med litet kosmetiskt fel som var lika billig de hade över 1000st och den har multi på x25 istället på min gamla x5660 som hade x23, så jag hoppas det är cpun fick Ebay brevet för 6 veckor sedan haft för ont varit otur med grov Noble och båda öronen total öron infektion i15 dagar samt jag tappade balansen sen var jag frisk en vecka sen blev jag total döv igen på ena örat i tio 10 dagar och var ute sen blev jag frisk och få fick jag stor infektion i både nedre och övre tand köttet så haft rätt mkt feber och en varit kry plus mat förgiftad så jag har inte känt öppen att försöka fixa datorn. Men ska fasen ta tag i det bästa vecka behöver Windows för massa olika saker ja just ja inom 5 dagar efter Main pcn dig skulle jag ta fram min gamla gaming MSI laptop för köra Plex på men en tung kartong hade missat den dörren biten i20 delar i förrådet och bör jag skulle starta Asus x501 så hade jordiskt kragar och Windows for inte installera på den och det är ett jävla pill att fixa hårddisken på den här en 120gb SSD över men han sinbara upp och Jerry vpn och Net flix USA Isley och lånat fruns Chrome bok ibland 11.6 tums fick inte for Google stod på den än. Behovet en Windows for men för jag rött ny flyttat är förtid pensionär så känner jag ingen så önskar det fanns nån typ av allt installera Windows 7 på grind Acer Chrome Book cb3-131 bara för fixa från vendor room på mobilen och fixa minsvape saker som min dna200 är use less då jag behovet escribe för söta in böterna för ett större batteri 1300mah ist för 900mah suck. Men jag känner jag har oss stall så vet inte när man ska våga sätta in nya processorn i datorn då jag ligger på lägsta pensionen då har man inte direkt tid med min Ryzén 1700 med b350 moderkort och 2x8gb team skulle duga fint för mig i tio 7 år minst. Men jag får börja sista bästa månad, köpte frun en begagnad honor 8 4gb ddr4 och 64gb minne nyskick med kvitto utan en repa och jag var skeptisk mot glad baksidan men för 1500kr så kände jag att jag sparade in från köpa en Xperia x åt henne för 2790kr 3 dagar efter bör hon skulle duga 50kr för ett par fönster lampor blåste hur mkt som helst hon tar upp den ur fickan och tappar den på deras hall Sten golv Hells baksidan är i stort sett krossad. Så får se om min feber från 2 rot fyller och min största tand jag har dom tog 40 min att dra ut för de fick duga den i flera delar så med min sjukt fokus diabetes så har jag legat i sängen riktigt mycket i år då jag har 0 in försvar. Men könet jag saknar Plex behovet flagga om routern ihop till dd ett eller vad Netgear wndr4100 kan ja men nord vpn funkar rätt bra för Net flix fixar nya servrar för flix USA om de blockas kostar dock mer än vad Net flix abonnemanget för och hastigheten är på ca 20mbits och man kan inte uppdatera och se Netflix samtidigt appar. Men for söka om det finns någon chans att installera Windows 7 på virtuellt på en Chrome bok har 128gb usb3 minne även en en driven 2tb usb 3 disk och ett micro SD Emmett bad det kallad sin inte dricker ut på minnes kort läsaren på det.

Förlåt för min HORRIBLE text skrivar ability min autism spektrum störning för det omöjligt att hålla mig kort sen elschocks behandling som gör mitt minne done o done samt lite andra fel. Försöket köra mig kontrollera mitt skrivande men för en amerikan som har samma sa det tog nog 5 år för honom och massa kommande och skriva in för få det en tredje del så långt och då har han inte grov adhd och allt annat vik inte ta upp alla sjukdomar de har slutat kolla efter mer äter 127 piller i veckan av läkaren och de gör så jag inte är psykotisk IAF det är skönt. Men for inte kolla efter mer värk sjukdomar eller psykiska ovanligheterna på mig. Så om någon läst en bit eller hela texten så sorry för huvud värken.... Verkligen :/ Men datorer och jag sen min Intel 286 7mhz och commandore 64 är det enda som for mig lugn, älskar koda och köra mig nytt. Så be för mig lycka till att datorn ska fungera med nya gamla processorn tänkte ta ut allt och rengöra så man kan slicka på det om man inte var otrolig för skadorna det ger Hergé. Men över klickat allt som går klocka.

Men kort svar jag är beviset att en liten för hög över vinthundar kan piska processorn och det kan gå från att man ser den beter sig underligt 6 dagar innan den för . Så nu Net vikt ju mer slitage. Men mitt är ju ett x58 system men min som gick sönder har varit på ett företag som dolde 10 000 byte av servrar därför såldes de och de sig helt nya it och den klarade 4.6ghz med lugna puckar men var typ från 1.35 till 1.4325 för sista 180watten dumt val av mig. Man ska inte gå över tillverkarens rekommenderade högsta vikt kan vara en fin idé om man tänkt ja den Kong livad visst du kan ja tur men tro mig den slits. Förlåt för konstiga ord som kan komma av auto correctör på Gboard by rig bortmitt egna lexikon och den har sjuka ord. Och hjärta skrivet o glömmerbort vad jag skrivit 5 min efter.

Men för mig blir det sista till en 1700 moderkort och ddr4 minnen och kunnat fäste innan året är slut jag dricker inte jag eller inte snuset inte vejpar bara min egen gjorda juice som kostar nästan ingenting. Fick just färd tjänst läkare sköterskor medeciner och speciell kost och frun är lång tid sjuk skriven så inte optimalt läge att uppdatera sin dator men vill köra en virtuell server hos hevc stanna till ccastenn och söka 60fps. Och inte behövs pris dig de närmsta 5 åren är 32 år så vet hur det är att gå från 20k i månaden till att få in 7200kr i månaden. Är sjukt död före man är född att vara utan sparad pension och ja jobbar kompisar och ja en kropp som inte behovet åka 300m för att hämta paket för man har andelen nerver bland annat pga diabetes som 25 läste och Sveriges ledande professor i ämnet före dö om det inte vart bättre skulle jag varit blind utan ben och ja ska ny. Men tänker fann inte ge upp. Förlåt för officiella men ska följa denna tråd för se kombinationer. Men ville bara säga över volt inte mycket men trots bra tempo Enso så ja processorn kan bars puff dö. Trodde att lite över rekommenderade inte skulle göra bot trodde jag Enso skulle få minst 5 år med den fick 15 grader löfte tempo med den senaste kylaren oxo kunde dock inte köra pandp med döttrarna gick med swiftech med grövre kylfläns men inte denna med halv dop tjock kuk fönstret fast jag har 2 gskill 2133mhz minnen som iPod är högre än Kingston blue och Ted jag körde innan. Förlåt som sagt för flummigt skrivande. Kunde skrivit min processor gått sönder av för hög vikt så det händer. Men jag skickat det såhär ska försöka få mig in i duschen nu idag frun hittade en gammal gubbe som lämnat in 3 Armani jackor och en köpte hon för 150kr och den var 2 år gamla helt oanvänd tid lös måste behandla den bara men lite tur om den passar perfekt helt oanvänd kan man se oxo så kan hända jag bytet processor i min gamla buren bästa vecka Enso hur jag än mår . Trevlig helg och Valborgs alla!! Kram
.

Av Sea_man

Om du hittar någon som blir intresserad av själva nasen bara tex och du kan tänka dig sälja diskar för sig.
Så krashade 2 diskar för mig förra veckan en media disk och säkerhetsdisk, sen den tredje har rätt mkt varningar och det är min foto och hemmafilm disk säkrat med google drive men vill ha korten på datorn, så om det händer så är jag sugen på 1 eller 2 beroende på priset du vill ha Wd red har bra survival ratio seagate baracuda för mig hade inte det hehe... Ha en underbar kväll mvh Ulf Marcus Johansson

Av Sea_man

Väldigt fina processorer men försöker få ihop till ett dual CPU moderkort med överklockning O dom ligger ej så billigt men hade jag haft ett hade jag visat på dessa och hoppats vinna min gamla x58 tuffare på fint i 4.6ghz så dom funkar extraordinärt Lycka till med försäljningen mvh Ulf Marcus johansson

Av Sea_man

Mjo försöker hitta en till lillebrors annars hade en 8320 för två år sedan, men är som nyfiken på begpriser nu. Skyldig honom jul samt födelsedag present så sugen på fixa en 8320,8350,8370 åt honom. Hans gamla fx6100 hänger inte riktigt med sen byta hans zalman trånga UFO liknande chassis mot ett Deepcool med minst 30cm grafikkortet utrymme så kanske han kan byta ut sitt gamla 7870 thaiti grafikkort och få köpa mitt 290x billigt när jag uppgraderar. Då han just börjat ettan bygg i gymnasiet O alla andra har bättre datorer och morsan är pank visserligen jag ox0 men jag kör ej bil dricker ej slutat snus och röka så jag ska nog kunna få ihop lite delar hoppas jag fast än jag är sjukpensionär med 8k i månaden. Men CPU för hans CS go tror jag skulle göra mycket och klocka upp till 4.5 till 4.7 för sen kunna köra in mitt biosmoddade Asus 290x matrix extreme hög klockan på kärnan dock sämst minnen. Men jag hoppas vad 8 seriens FX processorer får gå på här . Och jag vill inte kapa tråden TS ska ofc får processor före mig men är det folk som har liggande bara CPU jag fixade vatten AIO kylare åt honom för ett år sen så den bör duga oxå kanske jag ger honom min swiftec h220 som pumpen lever jävel om oxå får han RMA den o och mest troligen får en h220x tillbaka. Annars om nån vill byta CPU mot mitt swiftec som jag har två återlämningav nummer på ena körde föra SweClockers ägaren och fick en ny för samma fel så jag fick en ny av honom som jag köpte för 900kr men utan fläktar. Men den har garanti lite över 6månader till ett år till tror det var coolt som är säljaren men annars kontaktar man swiftec bara. Jag köpte en Deepcool 240T den billigaste modellen tänkte köra push and pull men mina minnen tog i så jag har 2 till fyra nya fläktar att skicka med om det behövs. Eller kylaren plus pengar kanske jag kan gå med på alltså att jag lägger till någon hundring. Ox0 skickar jag kvitto på mail som jag fick samt 2 rma nummer som jag skickar med. Den kommer som värst bli utbytt till en likadan men då alla de här nästan fick samma fel så dom tillverkas inte länge på långtid så reservdelar har dom nog ont av och när jag pratade med försäljaren lät det som den nya modellen som ingen har problem med och som är mer effektiv och mycket snyggare kostar mellan 15-2000kr. Jag har rent av inte orken då jag aldrig ram nått. Sålde här en gång till en min 8320 och skulle vara msis värsting moderkort för överklockning och funkade fint vid 4.5ghz tills den en dag bara dog Inga värme problem men jag sålde det för en tredje del av priset och killen på Swec RMA Det och moderkortet hade barn problem var nå fel på volt regulatorer är så han fick en ny processor och ett samma 1200kr moderkort men med buggen fixad så han var nöjd. För kör jag rma då kommer allt i datorerna freak out bara haft en gång datorn gått sönder eller moderkortet med processor sedan min första 286 7mhz så med all kärlek jag ger mina datorer så verkar det vara allt dom behöver. Men som sagt får ts en processor så pma mig pris eller om vi kan göra nå byten elle4 O kontanter mm på en 8kärnig FX processor till min älskade lillebror. Träffar han aldrig för jag har för mycket värk går jag 100 meter så faller jag ihop pga nerv diabetes skador samt grov social fobi autism spektrum som gör jag skriver så jobbigt och försöker inte skriva för man skämmer ut sig bara. Men pma mig eller maila mrvonvlean att Gmail Dot com Ta hand om era SweClockers i Love you all! Dual CPU LGA 1336 Mobo är av intresse och för xeon 6 kärniga processor och 1tb helst 3tb diskar och uppåt är intressant då jag behöver en lagringsmedia för mina 4k hemvideo och gör mina DSLR bilder men samt en stor kan vara 5400rpm lagringsdiskar Nu har jag gått Rampage i mitt skrivande Sorry. Har hög feber oxå så hoppas det gick läsa. Skriver från mobilen så radbyten vet jag inte hur man gör på den :/ ny telefon oxå ciaomi Mi5S för japansk telefon älskar jag kameran samma som i Google pixel kameror och extremt billig duktig fru som hittade själv en mobil som var en stor uppgradering från min pedant skötta promotade One plus One bara låst upp boot loadern om jag skulle vilja roots sitter på ett äkta niilskin på den sen dag 1 den är väll 1.5år gammal Inga problem med den Inga repor lossnat lite från screen protector I hörnet sen jag haft den i fickan men eftersom jag alltid varit hemma och haft en OnePlus batterypack 10k mAh så är batteriet i riktigt bra skick den har nästan aldrig gått på bara batteri så om någon är sugen på byta nått mot OnePlus one så säg till är 64gb versionen svart Ulf Marcus overandand out kram

Av Sea_man

Jag som har en knaper budget som varit sjukskriven sedan jag var 25, sen blev sjukpension är dagenefter jag fyllde 30
Hann som inte jobba ihop någon stor pension även om jag var i olika arbete hela tiden jag kunde varit aktiv. Sen lider man av en liknande sjukdom som förtidspension demens tack vare felaktig medicin utgivning och elchocksbehsndling så glömmer jag ibland månader det är som en förtidspension demens. Sen hade man hjälp av Neco som skulle sköta alla mina papper och pga de bytte medicin mot min grova adhd och som hjälpte min autism spektrum. Så de sa upp kontakten sen jag visste inte ens jag hadeextra bidrag för jag minns inte det, ringde FK och sa att jag var skyldig dem 33tusen och pga jag flyttade till ett 54kvm parhus ute i visharn så pga jag ej visste jag hade bostadsbidrag så får jag 2800kr mindre i månaden oxå. Helt hopplös sits tycker kommunens Neco team skulle lämnat papperen till mig vad som gäller, men i te det känner smått det är deras fel jag betalat av 600kr i månaden på min inkomst på 7300kr sen har jag fördtjänst 1gång i veckan för hämta starka värktabletter mediciner temgesic samt stark adhd medicin metsmins samt psykos medicin som heter invegs och xanor flunitrazepsm och zopiklon det kostar 300kr fram och tillbaka till där jag bor. Varje vecka. Sen diabetes kost är inte billig och jag måste betala viss licens medicin själv 330kr per burk som går på på en vecka. Man har inte råd till kotknäckning för min mest troliga fibromyalgi jag dricker IAF inte jag röker ej tobak snusar tre kronan portion per dag och vejoar egen gjord ejuice.

Jag förstår inte hur dessa Samsungs och iPhones kan kosta så mycket. Men fick en Xiaomi Mi5S av frun i julas den har NFC grym kamera snapdragon 821 2.15ghz adr3ano 530 nptt och laddar batteriet på en timme är nött på 5.25tum och batteriet räcker för evigt jämfört med min gamla One plus One som jag önskar jag kunde byta med någon mot en 3-4 eller mer tb lagringsdisk då jag verkligen ej har gott om pengar då det ej är repor på opo och använt äkta niilskin dkärmskydd på den sedan dag 1 pga min nervvörk har den mest suttit i laddaren så den är som i nyskick. Bara låst upp bootloader men fick mig aldrig till att roots . Men aldrig jag skulle köpa en sån dur telefon jag är så nöjd över att jag fick min sv min långtidssjukskrivning fru som sparat till den. 4g fungerar perfekt här 3 mil från Skellefteå stad med Vimla så jag är nöjd. Nu är det bara hårddiskar jag behöver för jag orkar knappt gå då spara massa media på mina fiskar är det jag lever på. Haft 3 1tb fiskar och 1 SSD disk kraschade på 3 månader. Så hör ni av någon som vill sälja en 3-6tb disk billigt eller byte mot telefonen opon eller opo plus pengar imrllsn så säg till. Stort behov. Ätit mins dömnpiller så är en illa för minsögon samt skriver på mobilen så ursäktar mitt dåliga jobbiga skrivsätt. PMS mig gärna om någon har nått. Sitter på en SSD och en 1tb risk att leka med. Samt ontopic Samsung är guds för fyra. Mvh Ulf Marcus johanssom

Av Sea_man

Om en från sweclockers skickar mig en ssd hårdisk han skulle skickat för två veckor sedan dock bara en 120gb men om jag får den och ingen annan erbjudit dig en så kan du få ta den. Jag fick 2 ssd av en vän till min moder ena var oöppnad så jag har fullt med ssder redan så därför denna kan gå till nått gott

Av Sea_man

Om dom ej blivit sålda så gears of war 4 för 350sek om du tar emot swish?

Av Sea_man

Om den inte är såld så tar jag den gärna för 375:- kan swisha oxå direkt om inte killen ovanför tar den

Av Sea_man

Dator nummer 2, tänkte fråga vad skulle du ta för hela paketet utan diskarna :]

Av Sea_man

Riktigt sugen på det här men vet någon om det går att fungera att spela via en steamlink, går ju få ea games marknad och spel att gå spela via steam med lite trixig men jag har aldrig läst om Windows games går spela? Då jag blivit en mer soffpotatis som gillar streamar spelen till tvn och hemmabio ljudet samt mindre upplösning på tvn så inte lika krävande Blir direkt köp när jag får pengar på det här om det fungerar att fåihop det genom steam med lite trixig och sen spela med Xbox 360 kontroll tex. Så om nåhon provat spela ett wi död spel genom steam home streaming eller steamlink informera mig gärna för ni gulliga :):)

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sea_man

Btw "Ska skriva kort" Vet att Fastech haft 2x18650 batterimodellerna istället för deras li-po batterier till Hotcig dx200 "Dna200".

Men då hotcig efter jag pratat med dem slutat tillverka till dx200 just typiskt när jag köpte den för 2 månader sen och älskar den. Försökt googla lite men verkar vara svårt att hitta om någon har tid över så... Vore om nån söt själ gärna få hjälpa mig hitta. Även 1300mah li-po batteri till den vore underbart då 900mah håller under en dag.

Sen till Frugan försöker jag hitta en liten tank med singel coil build deck då hon röker mellan 0.7-1.2ohm helst ss316l tråd använder jag det är till en istick Pico 75w klon fungerar riktigt bra eller original. Sen vilken gå fungerar bäst har bara 24-28ga ss rullar samt fused Clapton och vänlig Clapton, bygger mest 0.15-0.4ohm själv dual coiled decks. Så någon nått tips? Singel coiled deck tänkte jag räcker för henne och halverar inte ohmen och en liten vore bra blir så dyrt köpa coils till hennes tfv4 micro och melo3 mini kör aspires 2ohm coil i melo 3 minin åt henne nu men jag vill lära henne bygga :).

Sen en fråga till är smått sugen på en Ijoy xl någon som har en och kan säga bra eller dåligt om dem? Är det ett skönt build deck stort? Har en Griffin och smok tf-rta samt rdta men smoksen har jag lite lraking issues med blev bättre med native wicks Cotton lättare att hantera men även om jag stänger juice flown så läker det endå smått störande är vår typtredje gång oxå riktigt underligt

Sen jag har snart gått ihop lite dual mobo xeon servrar behöver bara moderkorten och chassin och några till ramsticker. Men någon som är sugen på ett svenskt vejp community med blandannat discount från två webshop har jag lyckats ordna för medlemmar när det är öppet.
Sen tänkte jag köra lite pc spel servrar där man har lite priser för vinnande lag. Sen nyheter och reviews som frun får skriva från mina anteckningar och skriva det snyggt sen member reviews och även vanliga tävlingar forum direct chatt forum rum och prat forum rum samt spelserver pratrum för de som vill spela. Kommer nog behöva uppgradera till 1000/1000 Internet sen mkt möjligt ett litet poäng system där folk ju mer dom är aktiva får mer funktioner. Sen funderar jag på skippa Youtube om det inte är en dum idé och istället iaf under betan köra ett simpelt program som plex. Min cisco certifikat och Web utbildning är uråldrig så behöver läsa mig in på allt nytt har alla böcker och video studier samt nån vän som kan hjälpa till. Men om det finns nå folk som vill hjälpa till så vore det grymt tacksamt :] kan säkert med tiden ge lite belöning mina pengar är lite kris just nu.

Sen om det inte är olagligt att ha diy juice bara bute mellan medlemmar alternativt även kanske EJUICER man blivit less på och vill byta med andra måste kolla upp lagen om detta men diy juicer rakt av byte känns inte i teorin som det skulle kunna vara ett problem. Vill bara hjälpa vape communityn vill helst slippa ads på sidan men för att kunna få bättre priser och lättare få prova nya saker då jag har rätt mkt kontakter i shenzen som ger bra priser tex 140kr för ijoy xl mm även batterier och mods. Men vill medlemmarna och om det är någon som vill hjälpa mig så är det ett team som bestämmer samt community Behöver ordna 2 moderkort nå ram och chassi så finns servrarna det är gamla xeon men 6kärniga plus ht så blir 24kärnor och 48trådar sen 96gb ram per server att börja med är planen. Tänkte allt kommer från en sjukpensionär ficka så går lite segt men hoppas ha den igång iaf i början av nästa sommar om inget sketer sig. Som beta server blir det en simpel 1 processing xeon. Ja just ja vill oxå att alla medlemmar ska få diskutrymme för filmer för video recensioner och bilder sen utrymme ökas ju mer poäng man har. Tänkte jag har endå gratis el och allt så det skadar ju inte det heller sen jag behöver nått att arbeta på genom dagarna.

Låter detta idiotiskt o jag bara ska strunta i det eller skulle det kunna vara en bra plan? Sorry det sista blev långt. Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sea_man
Skrivet av Nightcrawl:

Oj, vilken vägg av text. Du kommer nog få bättre svar med kortare meningar och stycken :). Själv är jag så pass mycket nybörjare så jag kan tyvärr inte hjälpa dig på något annat sätt!

Ber om ursäkt försöker överkomma min curse av rätt höga poäng av autism spectrum, sen extrem adhd på det som jag är en av få som äter högsta dosen av amfetamin retard 14piller per dag som jag knappt känner av låg på 400mg ritalin innan och då tyckte familjen att jag reagerade mer normalt men läkaren jag hade i Växjö skrev bara ut och ut och så ohälsosamt det var så kändes det bara så han ville få slit på mitt lidande hehe. Men när jag flyttade upp i västerbotten så fick jag en special läkare som efter fem minuter så att vi ska skriva en ansökan till läkemedelsverket för det här går inte finns ingen i Sverige som äter så höga doser officiellt och du har visat 7år rena urin och blodprover och har noll alkohol problem sen efter ett tag fick jag det. Men de tror jag har ticks ptsd och någon form av personlighets störning oxå, men jag har för mycket sjukdomar så det går inte komma fram till någon till diagnos inte för att det ger nått jag är 32år och varit förtids pensionerad sedan dagen efter jag fyllde 30 för då iaf kunde man ej förtidspensionerad före 30år. Jag älskar arbeta har arbetat bäst intill hela tiden sedan jag var 16år så jag hatar vara hemma hela tiden önskar jag kunde arbeta är så skönt med arbetskamrater och jag arbetade alltid över förväntan fick 20℅ löneförhöjning när jag arbetade som dator administratör och ett extremt jobb för att skapa en datorbas åt bygg och miljö kontoret hör efter de skickat ett arbete som de betalade 3 eller 5 miljoner åt för att indien skulle göra det och det som kom tillbaka var helt åt helvete men framför en dator så fungerar jag normalt har bara en thing framför datorer som gör mig lugn men fick löneförhöjning under tiden jag varit sjukskriven 6månader jag tog åt mig för mycket jobb eftersom jag är för snäll så hade jag ibland 3 personers jobb samtidigt vissa veckor så jag gick in i väggen. Känns riktigt surt att jag inte får jobba längre jag äter 130piller i veckan 100 av dom är de värsta ungefär som är svår finns ute på gatan men eftersom jag har bland dem värsta diabetesen i Sverige de så nör jag var 16 en ledande svensk diabetes professor som varit det i 30åt så nör jag var 16 och var den första ungdommen som de satt diabetespump på i Sverige att om inte min diabetes skulle bli bättre så skulle jag vara död vid 30 år hade som vanligt blodsocker halva mitt liv hade jag ett blodsocker som var dubbelt så högt än vanliga diabetiker har nör de åker in ambulans och spyr och ej kan gå. Min kropp lärde sig att leva med ett blodsocker som var nästan alltid högre än en mätare kunde visa så jag har fått compartment syndrome gå 100meter för mig är som att springa en kilometer i högt tempo och extrema nerv skador som gör att jag har extremt ont i ben och armar har varit stenläggare byggt parker och varit vägläggare nu kan jag ungefär hålla i ett mjölkpaket känns som det väger 10kilo per mjölkpaket och jag har mest troligt fibromyalgi då min storebror och mamma har det och de fick börja fixa min rygg vid 10års åldern men då jag har så mycket värk av annan anledning kan dom aldrig göra nål point testerna för se om jag har det. Men eftersom de så jag skulle dö började jag med det första jag skäms över det var äckliga droger men det tog mig igenom skolan jag har haft lvm men jag har aldrig gjort något annat brott jag dolde det för alla tills jag fick lvm och då det inte fungerade så då jag träffade min nuvarande fru och då jag hade grönaktig hud hela jag och efter jag skrämde livet av henne efter två ep anfall på en dag så bestämde jag mig nu lägger jag in mig de så jag hade avancerad mix missbruk och att det är det svåraste att kunna hålla sig ren men jag har inte rört en olaglig drog på 7år frun flyttade mig till andra sidan Sverige för alla kastade saker på mig 2, timmar efter jag var hemma igen så jag sålde min lägenhet gav bort min bil och bodde ibryd med min fru utan henne hade jag aldrig klarat mig men kan säga äkta kärlek är som att gå på extacy hela tiden. Har spenderat mkt tid på att hjälpa föl fick en kompis som efter en stroke tog jag hand om honom och han är helt ren nu och utbildar Web design nu för de som är för sjuka för vanlig utbildning fick en barndoms vän att inte göra det sista han behövde göra för att gå med i ett av sveriges mest kända gäng och han är ren eller får subutex genom läkaren samt då jag slutade som alla istan så va omöjligt för mig då jag gjorde det så fick det så att 25 andra slutade myndighets personen då inte vilka namn men känns som av min otur så hjälpte jag folk hjälpt många andra med men detta var för länge sedan jag får dem söka hjälp innan de ens börjat för det är ett gift man skjuter på problemen och sen efter ett tag har man 1000gånger problem mer och då är det försent. Jag ångrar att jag började men 25läkare så att jag höll på dö haft lymfom oxå som var en jobbig period när jag blev av med mitt jobb och dåvarande flickvän dagen innan så på den tiden kunde jag inte hantera det och sanna saker gjorde det värre. Men min fru som är en klippa håller mig undan alla dåliga människor och jag känner att jag kommer aldrig börja om det vore som kasta bort mina 7års renlighet all min frus jobb och hon är vacker och smart höll på att itbilda sig till advokat men det var för hennes föräldrar ville hon skulle bli det men hon har haft ett hårt liv på alla andra sätt som är värre än mitt men jag fick hon förstå att utbilda dig till ett jobb där du känner du vill ha till och som du får något av och är glad att komma hem till efter o känna idag har jag gjort en betydelse så nu utbildar hon sig till sjuksköterska är mest sugen på att jobba med beroende problematik för hon förstår människors lidande och har erfarenhet tack vare jag.

Men jag ska lära mig skriva kort men det är en trait av mina sjukdomar och jag gick knappt någon svenska för jag var sjuk så ofta i skolan så har enklare med engelska konstigt nog. Och varför jag skriver så mycket kan ha liten del i att jag har lite social fobi då jag efter jag blev ren mesta dels bara umgåtts med min fru samt en gång i veckan hämtar jag alla mina mediciner och sweclockers känns som en trygg zon det har vejping och datorer och jag surfar på 4 sidor på Internet varje dag glömmer ofta att vara inloggad men ni känns som en familj.

Men jag ska verkligen försöka att aldrig mer skriva mer än fem rader ska göra ett försök iaf tack för sweclockers finns. Förlåt jag lutade mig men ville förklara ungefär vem jag är. Jag är världens mest harmlösa människa och jag kommer aldrig vara dryg mot någon och jag vill alltid försöka vara vänlig. Mendet är bra ni säger åt mig när jag skriver för jobbigt. Förlåt för miss av punkter o hela grammatiken skriver från min telefon Nu snart ska jag ta och sätta in två nya ssd diskar jag fick av min mors ex då min förra ssd gick sönder 1månad efter garanti tiden gick ut var en dålig revision av Kingston 120gb ssdnow men fick en nästan oanvänd Intel 730 240gb inte världens snabbaste men snabbare än den jag hade samt en oöppnad Kingston 120gb ssdnow samma som jag hade så mer ssd utrymme och gratis då man inte har mycket sjukpension att leva efter flyttade till mindre ställe och hade glömt att jag hade bostadsbidrag då efter elchocksbegandling för 9 år sedan jag fick nått som liknar förtids demens och minnet blir bara sämre så jag för 2900kr mindre i månaden och jag lever på 7800kr i månaden så därför måste jag försöka vara ekonomisk men utan bil eller krog med öl så sparar man in lite där. Jag är glad över min gamla dator och tak över huvudet en älskande fru som orkarmed mig samt hushålls kost i magen men nya boendet kostar 3500sek i månaden allt ingår utan 100/100mbit Internet och hushålls försäkringen så man får spara till det man vill ha men bra med gratis el och el element nu när västerbotten blir kallt nog långt skrivet av mig. Ha en underbar dag alla ni förtjänar det Mvh Ulf M johansson

Skickades från m.sweclockers.com

Av Sea_man

Tjenare har förlorat 3 diskar på 2 månader bara 1gb diskar. Är rätt pank oxå Nu sen jag har flyttat och haft 2 hyror. Men har en rätt fin men gammal projektor jag fick av fruns moder en epson och i mitt nya boende ryms den inte. Den har dock en trasig lampa men fruns mamma köpte alltid över ebay för finns det lampor för 200-500kr som håller minst lika bra till den. Det är lätt att byta och jag kan skicka dig en billig lampa som du behöver köpa från ebay. Fruns mamma har kvitto på den och jag har dock bara projektorn och fjärrkontrollen har städat ur filter o sådant. Men för två månader sedan gick 2 sanna hör projektorer på ebay för 3500-4000kr med lite lamptid kvar. I Sverige går lamporna för 2500kr men de jag sett nör fruns föräldrar hade den med kina lampa så var bilden riktigt bra i både sd filmer och 720p filmer. Har rent av absolut ingen plats för den här men då jag nyss flyttat har jag flyttlådor o andra lådor att packa den i Så har du några hårddiskar kvar eller du vill jag ska skicka länkar och kort på projektorn så pma mig. Typ en 3gb disk och en 1gb disk vore inte fel men du kan ju komma med förslag. Epson 700 nått heter den kommer inte på just nu för datorn bråkar så mkt med mig och försöker fixa hehe. Men pma om du känner för det. Mvh Ulf Marcus johansson

Av Sea_man
Skrivet av bärplockaren:

Av ren nyfikenhet, vilken bitrate är de på dessa 1080p material?

Annars är CC en roligt liten pryl, skulle dock gärna se ett smidigt sätt att strema lokalt till den.

Inte provat använda plex? Kör 2st älsta versionen av chromecasts och omkodar rätt snabbt en rätt högbitrate bluerayfilm till x265 "HEVC" Sparar både utrymme på hårdisken och det är mindre bitrate så att få det i riktigt bra kvalite funkar mkt fint och att filerna tar 1/4 av tex en mkt höger bitrate 10gb x264 film är bara ett plus
Men plex är underbart lägga till kanaler och programmet är gratis förutom till apple telefoner förut iallafall. Men jag har använt det till mitt lokala media samt tillagda kanaler som comedy central o dylikt.
Blir väll byta ut sovrums chromecasten och hemmabio rummets chromecast när 4k blivit billigare och matrial börjat bli mera standard. Men än så länge är jag helt nöjd och med HEVC så känns inte de forntidia chromecastarna att vara någon begränsning hackar då aldrig