Permalänk
Medlem

Är det någon som har beställt från http://egocigg.se tidigare?

Beställde därifrån i helgen och väntar på paketet som skickades igår. Jag antar att jag kommer få det men själva sidan verkar ju inte så professionell.. Efterklok som man är så har man ju insett att sidan inte använder HTTPS(!) så min information (namn, telefon, adress etc) sändes till dem, som jag förstår det, okrypterat. Verkar inte ens som att inloggning, om man har ett konto, är krypterat (Betalning sköttes av Payson så antar att just den informationen är säker)
Ovanför är en anledning till att jag jublar för vad Google kommer göra med Chrome, önskar endast att det blir med röd markering också istället för neutral grå. Visst så borde jag ha kollat det mer noggrant men det är lätt att missa.

I mejlet som jag fick där de berättar att min vara har skickats, så kommer det också med några länkar. Problemet är att länkarna är trasiga... Ett exempel är http://egocigg.se/index.phpguest-tracking.php ... Ska vi leka "hitta felet"? Neh, felet är ju att de har index.php med innan guest-tracking.php.
Försökte använda deras kontaktformulär för att göra dem medvetna om detta länkproblem, använda den mejl som jag använde för att lägga min order, fick tillbaka detta från vad jag tror är deras "Mail Delivery System"

Citat:

<info@egocigg.se>: host mxcluster2.one.com[91.198.169.9] said: 550 5.7.1
Blocked by email filter (71f23cc2-78d9-11e6-90a9-b82a72d83ab6) (in reply to
end of DATA command)

Så använde en annan mejl i formuläret och skickade igen.

Allt ovan får mig att känna mig väldigt osäker på om det är seriösa aktörer eller inte, kommer själv inte våga använda dem igen och hoppas bara på att jag får vad jag har beställt.

Edit:
Har nu kollat på de övriga svenska sidorna på första sidan i tråden.. Det är ju bara en som har HTTPS?! Vad är det här? Verkar vara bättre på EU sidorna men fortfarande flera som inte använder HTTPS. .. Suck.

Edit 2:
Har skickat mejl till de Svenska sidor som jag har hittat som ej använder HTTPS, ens vid varukorgen eller inloggning. Rekommenderar att ni gör detsamma för eventuella sidor ni besöker som inte använder HTTPS, fundera också på om ni verkligen vill använda den sidan tills de implementerat HTTPS.

Edit 3:
Lista med butiker jag kontaktat angående avsaknad av HTTPS och eventuella svar:

  • Eciggbutik.se
    Svar: "Tack för ditt mail.
    Vi använder en proprietär CRM/butikslösning, så vi har inte riktigt några alternativ när det kommer till SSL/TLS.

    Vi håller för närvarande på med flera renovationer/uppgraderingar av shoppen, där HTTPS över hela sidan är något som kommer tillkomma senare i höst."

  • Egocigg.se
    Svar: [Ej fått något svar än]

  • LightYourFire.se
    Svar: [Ej fått något svar än]

  • MyVape.se
    (Efter inskickat formulär fick jag ett mejl som uppmanade mig att skapa ett konto, vilket jag inte tänker göra, så ej säker på om de har fått min fråga/upplysning)

  • VaporStore.se
    Svar: [Ej fått något svar än]

Förövrigt, de Svenska butiker som jag sett har HTTPS är ElCigg.se och vapes.se

Edit 4:
Har fått mitt paket från Egocigg.se

Permalänk
Medlem

Någon som vill tipsa om någon god smak? Har Nana Dream och Love You från Hardcore Lovedrops. Gillar båda men börjar tröttna.

Skriv gärna vart smaken finns att köpa

Visa signatur

Phenom X6 1100T @ 4Ghz, Gigabyte 280X 3Gb, 8GB Corsair DDR3, Be Quiet 700w, Crucial 64gb, Samsung 850 Evo 500gb

Permalänk
Medlem

Tog upp vejpandet igen efter kanske två års uppehåll och körde analogt. Den mekaniska jag hade tidigare började strula och jag orkade inte fixa till den. Men för någon vecka sedan började kollegan (äldre dam) köra nikotinfritt i en ego och jag blev sugen igen. Det hjälpte också att en polare flyttat till samma kvarter och driver vejpbutik med egna juicer (maestro vapors). Så nu kör jag på ett kit med istick 50w och aspire Atlantis v1 och jävlar vad nöjd jag är!

Idag fixade jag ett aspire k2 kit till sambon också som också kört analogt i 10+ år.

Smakerna hittills har varit Mothers milkshake och alla fem från maestro. Mothers milkshake var riktigt gry, gillar caramellen med vaniljsmaken. Maestros är fruktiga och söta, alla goda och har svårt att bestämma vilken som är bäst. Har kört 6mg hittills men ska gå på 3mg i fortsättningen. Blir ca 2-3x 2ml per dag. Analogt har jag kört ca 19x0.9mg ganska länge.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Spelar mestadels Arma 3, men även sådant som Factorio och Rimworld.

Permalänk

Tog och beställde mig en flaska Dr Stanley Clark's - Snake Oil, 50ml nån som har någon mer smak å rekomendera en 50/50, 12mg kör MtL gärna en "frisk" smak då min lilla Plato går morgon till kväll just nu istället för ciggarna

Permalänk
Medlem

My new baby has arrived!

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem

Vad är det för något, för den oinvigde?

Blev en beställning idag.

5ml Atlantis tank (så kanske jag klarar en heldag utan påfyllning)
Mother's Milkshake 30ml (Premium) (provad och omtyckt, säkert kort)
StrawPearDew - 30ml (nytt och otestat)
Saber Blood 30 ml (Premium) (nytt och otestat)
Atlantis V1 - 5pack Brännare (lär gå åt, bytte första gången idag efter 3v)
Kasai 30ml (nytt och otestat)

Nikotinnivå: 3mg på juicer, har kört 6mg nu i tre veckor och känt lite huvudvärk när jag kört mycket, så det blir nog lagom.

I övrigt börjar mitt doftsinne komma tillbaka. Kände en doft idag som jag inte kan ha minnas ha känt på säkert 10 år. Gött!

Visa signatur

Spelar mestadels Arma 3, men även sådant som Factorio och Rimworld.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nightcrawl:

Vad är det för något, för den oinvigde?

En High end mod. ("snäppet/några snäpp" dyrare än vanliga mods och håller hög kvalitet och är riktigt trevliga hantverk jämfört med alla kina mods)

Just denna är en Kitchen DNA40 small screen, Stabiliserat trä och akryl

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem

Hej köpte en dna200 förra veckan eller veckan före min tidsuppfattning är inte den bästa. Bygger ofta mina egna coils med ss316l clapton, fused clapton och vanliga singeltrådiga ss. Min hotcig dx200 har nickel och ni200 som orginal profiler i escribe. Har någon en länk till en profil för kanthal wattage mode då mina automizers med färdigbyggda coils ofta kör kanthal och när jag sätter dem i min dx200 så hittas dem inte men i min istick pico joytec cuboid och istick 60w tc och även 4 andra vanliga mods så hittas dem o fungerar som dem ska. Och escribe har ingenting för kanthal. Har någon nått tips på hur jag ska göra i escribe eller har någon profil de kan ge mig för kanthal wattage mode för jag har väll fattat att kanthal aldrig kan köras i tc känns bara så kollat på evolv hemsida o forum men ej hittat någonting har provat googla men är som paff. Jag gillar den ska köpa ett 1300mah li-po till den samt nått extra batteri då de inte tillverkas längre denna månad så fort det går behöver man ändra nått i batteri profilen då jag har aldrig kunnat läsa instruktions böcker har rätt mkt dyseleksi o andra svårigheter för förstå böcker jag lärmig mer via try and error o praktiskt arbete, Mina ss316 csv profiler blir perfekta för mina egenbyggda coils men tex tfv4 micro eller melo3 mini fungerar inte står bara den inte hittar den. Samt ska man köpa ett 18650 batteri pack till den kan ju vara bra ha ett eller 2 för jag älskar denna dna200 den kostade mindre i en svensk affär än via en utlänsk jag är rätt pank då jag lever på förtids pension och har social fobi och vejping har hjälpt min diabetes från mitt socker beroende och fått mig rökfri i ett år sen jag rökte i 16 år sant gått från 1 dosa lössnus på högst 2 dagar grovsnus till ta 3 portion snusar per dag så försöker sluta med det oxå. Sen gillar jag escribe. Hoppas min dx200 lever länge tänkte använda pico 75w när jag är på stan. Sen hittade jag nyss min geekvape avocado den första som kom och smaken är så underbar men för liten tank funderade på köpa en avocado 24 för dess 5ml tank men de är lite jobbiga att fylla på och för sen få bomullen tät utan en hårnål från frugan eller dylikt så man kan ha den i fickan har tf rta g2 och den första geekvapen funderar på investera i ijoy xl min ijoy tornado hade alla orginal oringar pajj så den läckte som ett såll till jag fixade alla
men de har nog fixat det till xl rtan men funderar på om någon provat tf rdta den verkar vara läkfri och om den har bra smak
Sen om nån har en dx och köpt ett 1300mah li-po batteri blir den mkt större eller ska jag satsa på en sådan för 900mah lipo som är standard räcker just o pass hela dagen Har mycket att lära mig om dna200 helt klart. Men den var så billig så jag hade råd o frugan betalade hälften för jag har tjatat om jag velat ha en tänkte köpa en anarchist från sverige men denkostade en tredje del mer så jag är nöjd med mitt köp tror min är v2.

Om någon med dna200 erfarenhet kunde hjälpa mig med det här så hade ni varit guld helst en profil. Sweclockers är de mest hjälpfulla jag vet. Den som kan via pm efter ha taggat mig i den här posten så jag lär mig lite bjuder jag på en oöppnad tf-tfa rta g2 samt en geek vape fused clapton om ni betalar frakten för det att informera mig i lite informativ fakta och vill vara min mentor samt kanske har en kanthal profil rta g2 är inplastad kommer från en svensk återförsäljare och har en oskrapad äktighets kod är helt klart min favorit varit senaste 2 månaderna. stängbara juice flows har aldrig läkt och skickat med välmed tillbehör. Råkade beställa 2 samt har jag några rba dual coils över om nån är intresserad om nån har en tfv4 den stora skulle beställa en men beställde en hel låda ifall nån är intresserad av att köpa dem billiga alternativt om den som hjälper mig med mina dna200 frågor o vill bli min mentor så kan jag skicka med 2 sånna oxå hehe samt kanske nå nice ejuice brukar ha lätt för beställa nån mer än jag behöver är ejuicer som kostar 200kr för 30ml ^^ mvh Ulf M Johansson

Visa signatur

Main:Gammalt x58 system = Mobo: Asus Rampage 3 Ex. CPU: Xeon 5660 2.6@4.4ghz GPU: Asus 290x Matrix Platinum, 1 ssd 120gb 2st wd blue 1tb 1st wd green 1tb 1st backup+ usb3 1tb. Corsair HX 650w. Fractal design R4, 24gb DDr3 1600mhz. Creative sb Z, Marshall major v,2. Phillips brilliance 29". Steambox + controller + 3 xbox 360kontroller. Netgear wndr4200 router. Noname mekaniskt tb + R.A.T 5 mus
Laptop Asus i3 2350 4gb ram o msi i5 450m 8gb 5870m, macbook 13,3 c2d 2,4ghz 4gb

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sea_man:

textvägg

Oj, vilken vägg av text. Du kommer nog få bättre svar med kortare meningar och stycken :). Själv är jag så pass mycket nybörjare så jag kan tyvärr inte hjälpa dig på något annat sätt!

Visa signatur

Spelar mestadels Arma 3, men även sådant som Factorio och Rimworld.

Permalänk

Blev att beställa 2 nya smaker att testa
Bombies - Cold Press (30ml)
- Storlek: 30ml
- Nikotinstyrka: 6mg/ml
- PG/VG: 20% / 80%
Mr. Juicer - Ocean Blue (30ml)
- PG/VG: 50% / 50%
- Storlek: 30ml
- Nikotinstyrka: 6mg/ml

gillade ialf Dr Stanley Clark's - Snake Oil, 50ml (TMAX) men vill ju kunna varva med lite andra sorter med=)

Permalänk
Medlem

Är det nån som vet om snowwolf 200w tc tar SS coils i vw-läge?

Permalänk
Proffsmoddare
Skrivet av lejon74:

Är det nån som vet om snowwolf 200w tc tar SS coils i vw-läge?

Alla mods kan köra SS i wattläge. Det har inte med modden att göra det har med tråden att göra. Se bara till att coilsen inte blir lägre i ohm än vad modden klarar i watt mode

Visa signatur

|i7 980X EE|CM V8|P6T Deluxe OC Palm edition|6gb ddr3 2000mhz|2st HD7950DCII|XFIFatal1ty|5,2TBhdd+2x80GBX25MSSD|LianLiPC201|CorsairHX1000|Samsung T240+3st BenQ 24"@Eyefinity MY FLICKR

Permalänk
Medlem

@[WP@]Wolverine jag måste fråga, du som är sån stor DYI användare, gör du dina egna smaker med? Har nämligen börjat med lite DYI, skaffade mig en Avocado 24 RDTA för ett tag sedan och gillar den skarpt, tycker dock att när det gäller clapton wire och några andra trådar jag har så tar det för lång tid för dom att "hetta" upp, hur som när det kommer till smaker i så fall, har du någon spot on grym tillverkare av smaker som du kan rekommendera då? .

Permalänk
Avstängd

Min senaste älskling:

beställde i fredags eftermiddag från beaumvape uk, fanns att hämta ut måndag (idag) morgon + de skickade med en matchande stab wood drip tip... Beställde samtidigt några grejor från esmokes och beyondvape i sverige, fortfarande inte framme... hur som helst: älskar den!

edit: ser att beyondvape.se har börjat sälja dem för 3399:-
3000:- inklusive frakt med snabbare leverans från uk...välj själv.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Destromath:

@[WP@]Wolverine jag måste fråga, du som är sån stor DYI användare, gör du dina egna smaker med? Har nämligen börjat med lite DYI, skaffade mig en Avocado 24 RDTA för ett tag sedan och gillar den skarpt, tycker dock att när det gäller clapton wire och några andra trådar jag har så tar det för lång tid för dom att "hetta" upp, hur som när det kommer till smaker i så fall, har du någon spot on grym tillverkare av smaker som du kan rekommendera då? .

hmm du menar nog DIY (do it yourself)? Tillverkare? du får nog blanda de stösta som är Flavour art, TPA/TFA, Capella, Flavor West, Inawera, mm.
Kolla här om du är helt ny: https://www.youtube.com/watch?v=_L18sa1DJJw

recept:
http://e-liquid-recipes.com/
https://alltheflavors.com/

Permalänk
Medlem
Skrivet av retro123:

hmm du menar nog DIY (do it yourself)? Tillverkare? du får nog blanda de stösta som är Flavour art, TPA/TFA, Capella, Flavor West, Inawera, mm.
Kolla här om du är helt ny: https://www.youtube.com/watch?v=_L18sa1DJJw

recept:
http://e-liquid-recipes.com/
https://alltheflavors.com/

Menade självklart DIY :P, jo jag köpte hem en 50/50 6mg 500ml bas tillsammans med lite molinberry smaker, måste säga att än så länge så är jag väldigt nöjd, gillade kanske inte deras cherry smak (åt helvete för söt för att vara körsbär) men resterande jag har är riktigt trevliga smaker, har just nu gjort en liten kompott av jordgubb, mango, annanas och hallon vilket blir riktigt trevligt, upptäckte dock att mangon var väldigt krafit i smaken och smakar mest medans dom andra smakerna är med i utandningen mer, hur som skall kolla lite och se vad jag kan hitta skall ner till Malmö snart och får väll bli en tur in på Esmokes där nere och se om det finns några roliga smaksatser där .

Permalänk
Proffsmoddare
Skrivet av Destromath:

@[WP@]Wolverine jag måste fråga, du som är sån stor DYI användare, gör du dina egna smaker med? Har nämligen börjat med lite DYI, skaffade mig en Avocado 24 RDTA för ett tag sedan och gillar den skarpt, tycker dock att när det gäller clapton wire och några andra trådar jag har så tar det för lång tid för dom att "hetta" upp, hur som när det kommer till smaker i så fall, har du någon spot on grym tillverkare av smaker som du kan rekommendera då? .

Jag håller mig LÅNGT borta ifrån allt som har med att blanda egen juice att göra. Jag har aldrig smakat en hemmameckad juice som ens är i närheten av mina favoritjuicer. Jag överlåter jucemakandet till proffsen och koncentrerar mig på att avnjuta frukterna av deras slit istället

Visa signatur

|i7 980X EE|CM V8|P6T Deluxe OC Palm edition|6gb ddr3 2000mhz|2st HD7950DCII|XFIFatal1ty|5,2TBhdd+2x80GBX25MSSD|LianLiPC201|CorsairHX1000|Samsung T240+3st BenQ 24"@Eyefinity MY FLICKR

Permalänk
Medlem

Hallåj, har börjat med ecigg lite smått har inte rökt tidigare så kör utan niktoin och kör med ego-ce4 atm. Tycker ni jag ska uppgradera denna elr köra med den ett tag? Är som sagt ny till detta, tycker det är väldigt härligt med röken, smaken och själva känslan

Har blivit rekommenderad kangertech subox mini, är den något att ha?

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

durham, hade hellre köpt nåt från eleaf, pico kit eller iljust 2/S kit, eller kanske iPower 80w med lämplig tank, kanske inte riktigt samma kvalitet, men mer bang for bucks än kanger

Permalänk
Medlem
Skrivet av Durham:

Hallåj, har börjat med ecigg lite smått har inte rökt tidigare så kör utan niktoin och kör med ego-ce4 atm. Tycker ni jag ska uppgradera denna elr köra med den ett tag? Är som sagt ny till detta, tycker det är väldigt härligt med röken, smaken och själva känslan

Har blivit rekommenderad kangertech subox mini, är den något att ha?

Skickades från m.sweclockers.com

Du skall absolut uppgradera och jag rekommenderar inte subox eller subtank överhuvudtaget, har kört dom själv och hur fan jag än gör med dom så blir det bara efter några dagar bränd smak på dom, har helt fallit på Eleafs grejer dock, efter att ha testat Ijust2 vilket var en av dom första Subohm jag körde så har det alltid funkat bra med brännare och tankar, kollegan köpte nyligen IjustS vilket även den var en väldigt trevlig tank, vill du ha något som inte tar jättemycket plats så kolla på Eleaf IjustS/Ijust2 eller Eleaf Istick Pico, köper näst intill bara från Eciggbutik.se, bra service och bra support samt bra priser.

http://www.eciggbutik.se/sv/varumarken/ismoka-eleaf.html

Nuvarande setup jag kör med är en Istick TC100w samt en Eleaf Melo 3 tank och jag är sjukligt nöjd med både känslan samt utseendet på den. Rekommenderar det starkt.

Permalänk
Medlem

durham, www.esmokes.se och www.subohm.com är med bra sidor och priser, finns rabattkoder och loj. poäng hos esmokes med. om du köper nåt med inbyggt batteri så ta 2 om du vill köra hela dygnet, typ 1 ipower 80w med tank samt 1 ijust 2/S eller nåt, -välj inte svart tank då färgen kan släppa inuti, SS är att föredra.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Destromath:

Menade självklart DIY :P, jo jag köpte hem en 50/50 6mg 500ml bas tillsammans med lite molinberry smaker, måste säga att än så länge så är jag väldigt nöjd, gillade kanske inte deras cherry smak (åt helvete för söt för att vara körsbär) men resterande jag har är riktigt trevliga smaker, har just nu gjort en liten kompott av jordgubb, mango, annanas och hallon vilket blir riktigt trevligt, upptäckte dock att mangon var väldigt krafit i smaken och smakar mest medans dom andra smakerna är med i utandningen mer, hur som skall kolla lite och se vad jag kan hitta skall ner till Malmö snart och får väll bli en tur in på Esmokes där nere och se om det finns några roliga smaksatser där .

Tjena! Även jag är ny gamet med att blanda eget. Om inte annat för prisskillnadens skull. (500ml basvätska för ca 180kr + ~50ml essens för 100kr = ca 280kr för 550ml sås; 0,5kr/ml jämfört 3,3kr/ml (riktpris 100kr/30ml).

Hittills gillar jag Butterscotch ripple från Capella, har en linje där jag håller på att jobba med men nu tog den slut. En spännande smak jag fick hem igår är Cola från Kandi Hed, ger rätt riklig cola-smak typ calippocola och bubblar nästan på tungan. Försöker även hitta sweetspot för en chokladsmak men jag misstänker att den behöver stå till sig, blev stor förändring bara över natten så den tog över lite väl.

Behöver också fixa lite bättre utrustning t.ex. högupplöst våg och nålar till plastsprutorna för lite mer precision i volymhanteringen.

Vilket märke på essenserna kör du?

Visa signatur

Spelar mestadels Arma 3, men även sådant som Factorio och Rimworld.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Durham:

Hallåj, har börjat med ecigg lite smått har inte rökt tidigare så kör utan niktoin och kör med ego-ce4 atm. Tycker ni jag ska uppgradera denna elr köra med den ett tag? Är som sagt ny till detta, tycker det är väldigt härligt med röken, smaken och själva känslan

Har blivit rekommenderad kangertech subox mini, är den något att ha?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag köpte ett kit med ileaf istick 50w och med Atlantis tank. Fungerar riktigt bra tycker jag. Nice att ställa in effekt då olika juicer är bättre på viss effekt.

Visa signatur

Spelar mestadels Arma 3, men även sådant som Factorio och Rimworld.

Permalänk
Medlem

Hoj!

nån som har något bra tips vart man kan typ köpa/beställa E-cigg startpaket
inom sverige?

har noll koll på detta så alla förslag å tips uppskattas

Visa signatur

Galleri/Bygglog Projekt:

NES PC
AIO Dator

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bärrich:

Hoj!

nån som har något bra tips vart man kan typ köpa/beställa E-cigg startpaket
inom sverige?

har noll koll på detta så alla förslag å tips uppskattas

Cigge.se
Esmokes.se
Subohm.com(Ligger i Sverige)
Cigoteket.se(Snäppet dyrare än dem ovanför)
Liquidvoyage.se

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2

Permalänk
Medlem
Skrivet av Nightcrawl:

Oj, vilken vägg av text. Du kommer nog få bättre svar med kortare meningar och stycken :). Själv är jag så pass mycket nybörjare så jag kan tyvärr inte hjälpa dig på något annat sätt!

Ber om ursäkt försöker överkomma min curse av rätt höga poäng av autism spectrum, sen extrem adhd på det som jag är en av få som äter högsta dosen av amfetamin retard 14piller per dag som jag knappt känner av låg på 400mg ritalin innan och då tyckte familjen att jag reagerade mer normalt men läkaren jag hade i Växjö skrev bara ut och ut och så ohälsosamt det var så kändes det bara så han ville få slit på mitt lidande hehe. Men när jag flyttade upp i västerbotten så fick jag en special läkare som efter fem minuter så att vi ska skriva en ansökan till läkemedelsverket för det här går inte finns ingen i Sverige som äter så höga doser officiellt och du har visat 7år rena urin och blodprover och har noll alkohol problem sen efter ett tag fick jag det. Men de tror jag har ticks ptsd och någon form av personlighets störning oxå, men jag har för mycket sjukdomar så det går inte komma fram till någon till diagnos inte för att det ger nått jag är 32år och varit förtids pensionerad sedan dagen efter jag fyllde 30 för då iaf kunde man ej förtidspensionerad före 30år. Jag älskar arbeta har arbetat bäst intill hela tiden sedan jag var 16år så jag hatar vara hemma hela tiden önskar jag kunde arbeta är så skönt med arbetskamrater och jag arbetade alltid över förväntan fick 20℅ löneförhöjning när jag arbetade som dator administratör och ett extremt jobb för att skapa en datorbas åt bygg och miljö kontoret hör efter de skickat ett arbete som de betalade 3 eller 5 miljoner åt för att indien skulle göra det och det som kom tillbaka var helt åt helvete men framför en dator så fungerar jag normalt har bara en thing framför datorer som gör mig lugn men fick löneförhöjning under tiden jag varit sjukskriven 6månader jag tog åt mig för mycket jobb eftersom jag är för snäll så hade jag ibland 3 personers jobb samtidigt vissa veckor så jag gick in i väggen. Känns riktigt surt att jag inte får jobba längre jag äter 130piller i veckan 100 av dom är de värsta ungefär som är svår finns ute på gatan men eftersom jag har bland dem värsta diabetesen i Sverige de så nör jag var 16 en ledande svensk diabetes professor som varit det i 30åt så nör jag var 16 och var den första ungdommen som de satt diabetespump på i Sverige att om inte min diabetes skulle bli bättre så skulle jag vara död vid 30 år hade som vanligt blodsocker halva mitt liv hade jag ett blodsocker som var dubbelt så högt än vanliga diabetiker har nör de åker in ambulans och spyr och ej kan gå. Min kropp lärde sig att leva med ett blodsocker som var nästan alltid högre än en mätare kunde visa så jag har fått compartment syndrome gå 100meter för mig är som att springa en kilometer i högt tempo och extrema nerv skador som gör att jag har extremt ont i ben och armar har varit stenläggare byggt parker och varit vägläggare nu kan jag ungefär hålla i ett mjölkpaket känns som det väger 10kilo per mjölkpaket och jag har mest troligt fibromyalgi då min storebror och mamma har det och de fick börja fixa min rygg vid 10års åldern men då jag har så mycket värk av annan anledning kan dom aldrig göra nål point testerna för se om jag har det. Men eftersom de så jag skulle dö började jag med det första jag skäms över det var äckliga droger men det tog mig igenom skolan jag har haft lvm men jag har aldrig gjort något annat brott jag dolde det för alla tills jag fick lvm och då det inte fungerade så då jag träffade min nuvarande fru och då jag hade grönaktig hud hela jag och efter jag skrämde livet av henne efter två ep anfall på en dag så bestämde jag mig nu lägger jag in mig de så jag hade avancerad mix missbruk och att det är det svåraste att kunna hålla sig ren men jag har inte rört en olaglig drog på 7år frun flyttade mig till andra sidan Sverige för alla kastade saker på mig 2, timmar efter jag var hemma igen så jag sålde min lägenhet gav bort min bil och bodde ibryd med min fru utan henne hade jag aldrig klarat mig men kan säga äkta kärlek är som att gå på extacy hela tiden. Har spenderat mkt tid på att hjälpa föl fick en kompis som efter en stroke tog jag hand om honom och han är helt ren nu och utbildar Web design nu för de som är för sjuka för vanlig utbildning fick en barndoms vän att inte göra det sista han behövde göra för att gå med i ett av sveriges mest kända gäng och han är ren eller får subutex genom läkaren samt då jag slutade som alla istan så va omöjligt för mig då jag gjorde det så fick det så att 25 andra slutade myndighets personen då inte vilka namn men känns som av min otur så hjälpte jag folk hjälpt många andra med men detta var för länge sedan jag får dem söka hjälp innan de ens börjat för det är ett gift man skjuter på problemen och sen efter ett tag har man 1000gånger problem mer och då är det försent. Jag ångrar att jag började men 25läkare så att jag höll på dö haft lymfom oxå som var en jobbig period när jag blev av med mitt jobb och dåvarande flickvän dagen innan så på den tiden kunde jag inte hantera det och sanna saker gjorde det värre. Men min fru som är en klippa håller mig undan alla dåliga människor och jag känner att jag kommer aldrig börja om det vore som kasta bort mina 7års renlighet all min frus jobb och hon är vacker och smart höll på att itbilda sig till advokat men det var för hennes föräldrar ville hon skulle bli det men hon har haft ett hårt liv på alla andra sätt som är värre än mitt men jag fick hon förstå att utbilda dig till ett jobb där du känner du vill ha till och som du får något av och är glad att komma hem till efter o känna idag har jag gjort en betydelse så nu utbildar hon sig till sjuksköterska är mest sugen på att jobba med beroende problematik för hon förstår människors lidande och har erfarenhet tack vare jag.

Men jag ska lära mig skriva kort men det är en trait av mina sjukdomar och jag gick knappt någon svenska för jag var sjuk så ofta i skolan så har enklare med engelska konstigt nog. Och varför jag skriver så mycket kan ha liten del i att jag har lite social fobi då jag efter jag blev ren mesta dels bara umgåtts med min fru samt en gång i veckan hämtar jag alla mina mediciner och sweclockers känns som en trygg zon det har vejping och datorer och jag surfar på 4 sidor på Internet varje dag glömmer ofta att vara inloggad men ni känns som en familj.

Men jag ska verkligen försöka att aldrig mer skriva mer än fem rader ska göra ett försök iaf tack för sweclockers finns. Förlåt jag lutade mig men ville förklara ungefär vem jag är. Jag är världens mest harmlösa människa och jag kommer aldrig vara dryg mot någon och jag vill alltid försöka vara vänlig. Mendet är bra ni säger åt mig när jag skriver för jobbigt. Förlåt för miss av punkter o hela grammatiken skriver från min telefon Nu snart ska jag ta och sätta in två nya ssd diskar jag fick av min mors ex då min förra ssd gick sönder 1månad efter garanti tiden gick ut var en dålig revision av Kingston 120gb ssdnow men fick en nästan oanvänd Intel 730 240gb inte världens snabbaste men snabbare än den jag hade samt en oöppnad Kingston 120gb ssdnow samma som jag hade så mer ssd utrymme och gratis då man inte har mycket sjukpension att leva efter flyttade till mindre ställe och hade glömt att jag hade bostadsbidrag då efter elchocksbegandling för 9 år sedan jag fick nått som liknar förtids demens och minnet blir bara sämre så jag för 2900kr mindre i månaden och jag lever på 7800kr i månaden så därför måste jag försöka vara ekonomisk men utan bil eller krog med öl så sparar man in lite där. Jag är glad över min gamla dator och tak över huvudet en älskande fru som orkarmed mig samt hushålls kost i magen men nya boendet kostar 3500sek i månaden allt ingår utan 100/100mbit Internet och hushålls försäkringen så man får spara till det man vill ha men bra med gratis el och el element nu när västerbotten blir kallt nog långt skrivet av mig. Ha en underbar dag alla ni förtjänar det Mvh Ulf M johansson

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Main:Gammalt x58 system = Mobo: Asus Rampage 3 Ex. CPU: Xeon 5660 2.6@4.4ghz GPU: Asus 290x Matrix Platinum, 1 ssd 120gb 2st wd blue 1tb 1st wd green 1tb 1st backup+ usb3 1tb. Corsair HX 650w. Fractal design R4, 24gb DDr3 1600mhz. Creative sb Z, Marshall major v,2. Phillips brilliance 29". Steambox + controller + 3 xbox 360kontroller. Netgear wndr4200 router. Noname mekaniskt tb + R.A.T 5 mus
Laptop Asus i3 2350 4gb ram o msi i5 450m 8gb 5870m, macbook 13,3 c2d 2,4ghz 4gb

Permalänk
Medlem

Btw "Ska skriva kort" Vet att Fastech haft 2x18650 batterimodellerna istället för deras li-po batterier till Hotcig dx200 "Dna200".

Men då hotcig efter jag pratat med dem slutat tillverka till dx200 just typiskt när jag köpte den för 2 månader sen och älskar den. Försökt googla lite men verkar vara svårt att hitta om någon har tid över så... Vore om nån söt själ gärna få hjälpa mig hitta. Även 1300mah li-po batteri till den vore underbart då 900mah håller under en dag.

Sen till Frugan försöker jag hitta en liten tank med singel coil build deck då hon röker mellan 0.7-1.2ohm helst ss316l tråd använder jag det är till en istick Pico 75w klon fungerar riktigt bra eller original. Sen vilken gå fungerar bäst har bara 24-28ga ss rullar samt fused Clapton och vänlig Clapton, bygger mest 0.15-0.4ohm själv dual coiled decks. Så någon nått tips? Singel coiled deck tänkte jag räcker för henne och halverar inte ohmen och en liten vore bra blir så dyrt köpa coils till hennes tfv4 micro och melo3 mini kör aspires 2ohm coil i melo 3 minin åt henne nu men jag vill lära henne bygga :).

Sen en fråga till är smått sugen på en Ijoy xl någon som har en och kan säga bra eller dåligt om dem? Är det ett skönt build deck stort? Har en Griffin och smok tf-rta samt rdta men smoksen har jag lite lraking issues med blev bättre med native wicks Cotton lättare att hantera men även om jag stänger juice flown så läker det endå smått störande är vår typtredje gång oxå riktigt underligt

Sen jag har snart gått ihop lite dual mobo xeon servrar behöver bara moderkorten och chassin och några till ramsticker. Men någon som är sugen på ett svenskt vejp community med blandannat discount från två webshop har jag lyckats ordna för medlemmar när det är öppet.
Sen tänkte jag köra lite pc spel servrar där man har lite priser för vinnande lag. Sen nyheter och reviews som frun får skriva från mina anteckningar och skriva det snyggt sen member reviews och även vanliga tävlingar forum direct chatt forum rum och prat forum rum samt spelserver pratrum för de som vill spela. Kommer nog behöva uppgradera till 1000/1000 Internet sen mkt möjligt ett litet poäng system där folk ju mer dom är aktiva får mer funktioner. Sen funderar jag på skippa Youtube om det inte är en dum idé och istället iaf under betan köra ett simpelt program som plex. Min cisco certifikat och Web utbildning är uråldrig så behöver läsa mig in på allt nytt har alla böcker och video studier samt nån vän som kan hjälpa till. Men om det finns nå folk som vill hjälpa till så vore det grymt tacksamt :] kan säkert med tiden ge lite belöning mina pengar är lite kris just nu.

Sen om det inte är olagligt att ha diy juice bara bute mellan medlemmar alternativt även kanske EJUICER man blivit less på och vill byta med andra måste kolla upp lagen om detta men diy juicer rakt av byte känns inte i teorin som det skulle kunna vara ett problem. Vill bara hjälpa vape communityn vill helst slippa ads på sidan men för att kunna få bättre priser och lättare få prova nya saker då jag har rätt mkt kontakter i shenzen som ger bra priser tex 140kr för ijoy xl mm även batterier och mods. Men vill medlemmarna och om det är någon som vill hjälpa mig så är det ett team som bestämmer samt community Behöver ordna 2 moderkort nå ram och chassi så finns servrarna det är gamla xeon men 6kärniga plus ht så blir 24kärnor och 48trådar sen 96gb ram per server att börja med är planen. Tänkte allt kommer från en sjukpensionär ficka så går lite segt men hoppas ha den igång iaf i början av nästa sommar om inget sketer sig. Som beta server blir det en simpel 1 processing xeon. Ja just ja vill oxå att alla medlemmar ska få diskutrymme för filmer för video recensioner och bilder sen utrymme ökas ju mer poäng man har. Tänkte jag har endå gratis el och allt så det skadar ju inte det heller sen jag behöver nått att arbeta på genom dagarna.

Låter detta idiotiskt o jag bara ska strunta i det eller skulle det kunna vara en bra plan? Sorry det sista blev långt. Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Main:Gammalt x58 system = Mobo: Asus Rampage 3 Ex. CPU: Xeon 5660 2.6@4.4ghz GPU: Asus 290x Matrix Platinum, 1 ssd 120gb 2st wd blue 1tb 1st wd green 1tb 1st backup+ usb3 1tb. Corsair HX 650w. Fractal design R4, 24gb DDr3 1600mhz. Creative sb Z, Marshall major v,2. Phillips brilliance 29". Steambox + controller + 3 xbox 360kontroller. Netgear wndr4200 router. Noname mekaniskt tb + R.A.T 5 mus
Laptop Asus i3 2350 4gb ram o msi i5 450m 8gb 5870m, macbook 13,3 c2d 2,4ghz 4gb

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sea_man:

Ber om ursäkt försöker överkomma min curse av rätt höga poäng av autism spectrum, sen extrem adhd på det som jag är en av få som äter högsta dosen av amfetamin retard 14piller per dag som jag knappt känner av låg på 400mg ritalin innan och då tyckte familjen att jag reagerade mer normalt men läkaren jag hade i Växjö skrev bara ut och ut och så ohälsosamt det var så kändes det bara så han ville få slit på mitt lidande hehe. Men när jag flyttade upp i västerbotten så fick jag en special läkare som efter fem minuter så att vi ska skriva en ansökan till läkemedelsverket för det här går inte finns ingen i Sverige som äter så höga doser officiellt och du har visat 7år rena urin och blodprover och har noll alkohol problem sen efter ett tag fick jag det. Men de tror jag har ticks ptsd och någon form av personlighets störning oxå, men jag har för mycket sjukdomar så det går inte komma fram till någon till diagnos inte för att det ger nått jag är 32år och varit förtids pensionerad sedan dagen efter jag fyllde 30 för då iaf kunde man ej förtidspensionerad före 30år. Jag älskar arbeta har arbetat bäst intill hela tiden sedan jag var 16år så jag hatar vara hemma hela tiden önskar jag kunde arbeta är så skönt med arbetskamrater och jag arbetade alltid över förväntan fick 20℅ löneförhöjning när jag arbetade som dator administratör och ett extremt jobb för att skapa en datorbas åt bygg och miljö kontoret hör efter de skickat ett arbete som de betalade 3 eller 5 miljoner åt för att indien skulle göra det och det som kom tillbaka var helt åt helvete men framför en dator så fungerar jag normalt har bara en thing framför datorer som gör mig lugn men fick löneförhöjning under tiden jag varit sjukskriven 6månader jag tog åt mig för mycket jobb eftersom jag är för snäll så hade jag ibland 3 personers jobb samtidigt vissa veckor så jag gick in i väggen. Känns riktigt surt att jag inte får jobba längre jag äter 130piller i veckan 100 av dom är de värsta ungefär som är svår finns ute på gatan men eftersom jag har bland dem värsta diabetesen i Sverige de så nör jag var 16 en ledande svensk diabetes professor som varit det i 30åt så nör jag var 16 och var den första ungdommen som de satt diabetespump på i Sverige att om inte min diabetes skulle bli bättre så skulle jag vara död vid 30 år hade som vanligt blodsocker halva mitt liv hade jag ett blodsocker som var dubbelt så högt än vanliga diabetiker har nör de åker in ambulans och spyr och ej kan gå. Min kropp lärde sig att leva med ett blodsocker som var nästan alltid högre än en mätare kunde visa så jag har fått compartment syndrome gå 100meter för mig är som att springa en kilometer i högt tempo och extrema nerv skador som gör att jag har extremt ont i ben och armar har varit stenläggare byggt parker och varit vägläggare nu kan jag ungefär hålla i ett mjölkpaket känns som det väger 10kilo per mjölkpaket och jag har mest troligt fibromyalgi då min storebror och mamma har det och de fick börja fixa min rygg vid 10års åldern men då jag har så mycket värk av annan anledning kan dom aldrig göra nål point testerna för se om jag har det. Men eftersom de så jag skulle dö började jag med det första jag skäms över det var äckliga droger men det tog mig igenom skolan jag har haft lvm men jag har aldrig gjort något annat brott jag dolde det för alla tills jag fick lvm och då det inte fungerade så då jag träffade min nuvarande fru och då jag hade grönaktig hud hela jag och efter jag skrämde livet av henne efter två ep anfall på en dag så bestämde jag mig nu lägger jag in mig de så jag hade avancerad mix missbruk och att det är det svåraste att kunna hålla sig ren men jag har inte rört en olaglig drog på 7år frun flyttade mig till andra sidan Sverige för alla kastade saker på mig 2, timmar efter jag var hemma igen så jag sålde min lägenhet gav bort min bil och bodde ibryd med min fru utan henne hade jag aldrig klarat mig men kan säga äkta kärlek är som att gå på extacy hela tiden. Har spenderat mkt tid på att hjälpa föl fick en kompis som efter en stroke tog jag hand om honom och han är helt ren nu och utbildar Web design nu för de som är för sjuka för vanlig utbildning fick en barndoms vän att inte göra det sista han behövde göra för att gå med i ett av sveriges mest kända gäng och han är ren eller får subutex genom läkaren samt då jag slutade som alla istan så va omöjligt för mig då jag gjorde det så fick det så att 25 andra slutade myndighets personen då inte vilka namn men känns som av min otur så hjälpte jag folk hjälpt många andra med men detta var för länge sedan jag får dem söka hjälp innan de ens börjat för det är ett gift man skjuter på problemen och sen efter ett tag har man 1000gånger problem mer och då är det försent. Jag ångrar att jag började men 25läkare så att jag höll på dö haft lymfom oxå som var en jobbig period när jag blev av med mitt jobb och dåvarande flickvän dagen innan så på den tiden kunde jag inte hantera det och sanna saker gjorde det värre. Men min fru som är en klippa håller mig undan alla dåliga människor och jag känner att jag kommer aldrig börja om det vore som kasta bort mina 7års renlighet all min frus jobb och hon är vacker och smart höll på att itbilda sig till advokat men det var för hennes föräldrar ville hon skulle bli det men hon har haft ett hårt liv på alla andra sätt som är värre än mitt men jag fick hon förstå att utbilda dig till ett jobb där du känner du vill ha till och som du får något av och är glad att komma hem till efter o känna idag har jag gjort en betydelse så nu utbildar hon sig till sjuksköterska är mest sugen på att jobba med beroende problematik för hon förstår människors lidande och har erfarenhet tack vare jag.

Men jag ska lära mig skriva kort men det är en trait av mina sjukdomar och jag gick knappt någon svenska för jag var sjuk så ofta i skolan så har enklare med engelska konstigt nog. Och varför jag skriver så mycket kan ha liten del i att jag har lite social fobi då jag efter jag blev ren mesta dels bara umgåtts med min fru samt en gång i veckan hämtar jag alla mina mediciner och sweclockers känns som en trygg zon det har vejping och datorer och jag surfar på 4 sidor på Internet varje dag glömmer ofta att vara inloggad men ni känns som en familj.

Men jag ska verkligen försöka att aldrig mer skriva mer än fem rader ska göra ett försök iaf tack för sweclockers finns. Förlåt jag lutade mig men ville förklara ungefär vem jag är. Jag är världens mest harmlösa människa och jag kommer aldrig vara dryg mot någon och jag vill alltid försöka vara vänlig. Mendet är bra ni säger åt mig när jag skriver för jobbigt. Förlåt för miss av punkter o hela grammatiken skriver från min telefon Nu snart ska jag ta och sätta in två nya ssd diskar jag fick av min mors ex då min förra ssd gick sönder 1månad efter garanti tiden gick ut var en dålig revision av Kingston 120gb ssdnow men fick en nästan oanvänd Intel 730 240gb inte världens snabbaste men snabbare än den jag hade samt en oöppnad Kingston 120gb ssdnow samma som jag hade så mer ssd utrymme och gratis då man inte har mycket sjukpension att leva efter flyttade till mindre ställe och hade glömt att jag hade bostadsbidrag då efter elchocksbegandling för 9 år sedan jag fick nått som liknar förtids demens och minnet blir bara sämre så jag för 2900kr mindre i månaden och jag lever på 7800kr i månaden så därför måste jag försöka vara ekonomisk men utan bil eller krog med öl så sparar man in lite där. Jag är glad över min gamla dator och tak över huvudet en älskande fru som orkarmed mig samt hushålls kost i magen men nya boendet kostar 3500sek i månaden allt ingår utan 100/100mbit Internet och hushålls försäkringen så man får spara till det man vill ha men bra med gratis el och el element nu när västerbotten blir kallt nog långt skrivet av mig. Ha en underbar dag alla ni förtjänar det Mvh Ulf M johansson

Skickades från m.sweclockers.com

Med den bakgrunden så förstår jag bättre helt klart. Jag tror inte att du upprörde någon alls på något vis med ditt förra inlägg. Mitt svar då var mest för att hjälpa dig att få så bra svar som möjligt :). Du verkar ha en hel del bekymmer i övrigt som jag förstår är viktigare att hantera än att skriva kort. Hoppas att du får en fin dag du med

Visa signatur

Spelar mestadels Arma 3, men även sådant som Factorio och Rimworld.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zippeer:

Cigge.se
Esmokes.se
Subohm.com(Ligger i Sverige)
Cigoteket.se(Snäppet dyrare än dem ovanför)
Liquidvoyage.se

något speciellt märke man ska titta efter?

nu vet jag inte om det är någon myt eller så.

ska nämligen köpa något kit till min moder, så vill gärna inte
ha något som typ börjar brinna eller explodera.

Visa signatur

Galleri/Bygglog Projekt:

NES PC
AIO Dator

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bärrich:

något speciellt märke man ska titta efter?

nu vet jag inte om det är någon myt eller så.

ska nämligen köpa något kit till min moder, så vill gärna inte
ha något som typ börjar brinna eller explodera.

När det gäller grejer som börjar brinna och explodera så handlar det mesta om handhavande fel. (Min gissning är ca 95-98% gäller handhavande fel)
Man ska ALDRIG gå runt med lösa batterier i fickan/väskan osv. Utan man ska alltid ha dem skyddade med t.ex en sån här: http://esmokes.se/avancerat-tillbehor-mod/tillbehor-batteri-b...
https://www.cigoteket.se/e-cigg/tillbehor/batteri-case-1/

Sen så är går de flesta modsen att ladda via USB men om man använder ett separat 18650 batteri så är det rekommenderat att köpa en separat laddare för att minska risken på brand.
Se även till att köpa ordentliga batterier. De batterier jag kan rekommendera är Samsung R25 och Sony VTC4/VTC5/VTC5a.(Tror det har kommit ett VTC6?) LG gör även dem bra batterier men där finns det tyvärr väldigt många kina kopior. LG HG2 (bajsbrunt batteri) är ett riktigt bra batteri men tyvärr så finns det 2-4 olika kopior av dessa så jag skulle helst inte köpa det.

För någon som ska sluta röka så ska det ju gärna vara lätt hanterat och inge krångel. Nu har jag personligen inte testat denna men den verkar riktigt trevligt: http://esmokes.se/startpaket/kompletta-paket/eleaf-icare

Du behöver inte köpa något extra batteri eller separat laddare då den har inbyggt batteri.(Laddas via USB)
Något att tänka på är att alltid köpa hem coils i tid.(Köp även extra coils vid första inhandling)
Coilen byter du när smaken börjar försvinna eller när det börjar smaka bränt.(Rekommenderat är nog 1 gång per vecka/varannan vecka)

Ejuicern ska inte vara över 70VG heller då det kan bli tjockt för coilen vilket kommer resultera i att det smakar bränt och coilen måste bytas. (Ju mer VG det är i en juice ju tjockare och lenare blir den. PG ger mer throat hit och mer smak)

Visa signatur

AMD 5800x3d | ASUS x570 | Samsung SSD EVO 850 500GB | Corsair 32GB (2x8GB) 3600Mhz | Noctua NH-D15 | ASUS TUF OC 4090 | Fractal design R6 | Corsair RM1000X | LG UltraGear 27GL850 x2