Inlägg

Inlägg som Laccy har skrivit i forumet
Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Ja, det finns mycket att tänka på när det gäller arena. Hade nog för många små minions förut vilket ledde till ett svagt late game. Svårt att få till en bra arena deck när man är så beroende av tur.

Blir förövrigt riktigt våldtagen av card draw idag. Inte vunnit en enda hittills idag. Senaste matchen jag spelade så satt jag och hoppades på guardian of kings eller healbot ända från ungefär 16 health. Spelade mot en hunter och hade board control men han pingade ner mig sakta men säkert. På slutet hade jag 12 kort kvar och 4 heal minions bland dessa 12 men nej. Ingen heal. Ping ping ping ping. Satan.

Card draw är ett helvete för mig, både i arena och ranked. Senare veckan har jag gått från rank 16 med 2* till att hoppa runt på rank 18, nästan bara pga card draw. Och det där med att man aldrig drar korten man behöver, har gått ner till kanske 5-6 kort kvar och just de korten kan jag ha nytta av. (Typ Shadow Words och Holy Nova tex)

Och sen så får jag alltid minst en 6+ drop i början

Av Laccy

Intressant run faktiskt, fick ett par bra kort men förlorade min första match. Vann min andra utan något att anmärka. I den tredje var min motståndare typ afk eller något... Vann en till efter det. Sedan förlorade jag pga usel card draw. I den sista förlorade jag mot en golden Mage. Missade lethal med 2 och hon träffade lethal exakt på samma runda...

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Fy fan för arena. Hjälper inte så mycket att använda heartharena när man draftar skit och möter folk som drar rätt kort hela tiden.

Suck.


|
Copy/Paste

Exakt samma sak händer mig varje gång jag kör arena.
Har en average win på 1.4...

Ska ta och köra arena nu och se hur det går.

Av Laccy

@twk:

Tror inte att jag tar Boom i så fall, tycker att han är tråkig.
Jag tror att jag kommer att spela lite med honom innan jag disenchantar ändå.
Dessutom tycker jag att Millhouse + Lorewalker är en ganska bra combo.

Av Laccy

@chipw00t:

Jag har fått två; Lorewalker Cho och Golden(!) Millhouse Manastorm...

Av Laccy

Tror att all god RnG har övergett mig helt, har knappt vunnit något alls fe senaste dagarna pga att jag inte drar något nyttigt. Den enda riktigt bra match jag har haft idag var när jag drog alls mina 4 1-drops i början. :/

Av Laccy
Av Laccy

Det finns dåliga starter, och så finns detta:

http://s23.postimg.org/cfqcxu5rb/Screenshot_2015_07_21_18_40_43....

Kan tillägga att jag bytte bort 2 Frostwolf Warlords och Consecration i början och att min motståndare fick en perfekt start med coin samt Mechwarper + lite annat sånt (Mech-Shaman).

Av Laccy
Skrivet av fille044:

Okej, hade fått för mig att jag läst det någonstans. Ber om ursäkt för det...
EF för fullformat
EF och EF-S för icke-fullformat

Du blandar nog ihop det med APSC! APSC är den mindre typen och fullformat den större.

Av Laccy
Skrivet av Pnorberg:

Personligen tycker jag inte Priest är OP men däremot en fruktansvärt tråkig klass att spela mot. Många matcher går till fatigue vilket är orsaken till att jag ger upp direkt när jag ser att det är en Priest jag möter.

Det är sällan mina motståndare överlever så länge, eller jag för den delen... ;P Och då kör jag ändå Priest hyfsat ofta. Och om det är tråkigt att köra mot mig? Kanske det, många concedar mitt i.

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Typiska kleptomanpriestargument.

Och Paladin är inte en combo klass? Den stora skillnaden är att jag inte kan ta dina kort billigt, dra massvis med kort billigt, cleara billigt med kort som går genom t.ex. divine shield och heala mig själv billigt. Dessutom är det enda jag har för att få bort alla minions equality och consecration.

Ska jag vara tvungen att crafta en deck för att döda din deck, min deck och dig? Låter ju rimligt.

Meh. Kör med auto concede numera när jag möter en priest. Slöseri med tid att spela mot priest som midrange/late game paladin. Borde göra en facehunter bara för att trolla.

Spelade 4 matcher innan jag stack ut på löpningsrundan. 2 mages och 2 priests. Oh joy. Dom flesta mages har ju i alla fall inget late game, så det är ju i alla fall möjligt att klå dom.

Sen vet jag inte hur du kan få för dig att thoughtsteal är sämre än arcane intellect. Du får två extra random kort i din hand som du inte ens har, eller kan ha, i din deck.

Edit: spelade nyss en runda mot en priest. Har 12 4-* kort i min deck men det går inte att vinna. Kleptoman-nollan thoughtstealade aldor peacekeeper och sword of justice på slutet. Så broken att det bara skriker om det.

Oj. Höll på att glömma att han thoughtstealade equality och mindgame-ade guardian of kings som han sedan körde en resurrect på också.

Nej, inte alls OP...

Du har helt rätt i att priest är ganska op ibland, men de är de andra klasserna också om man använder dem rätt (och har lite tur).

Vann precis mot en tempopaladin trots en extremt långsam start, jag får dock tacka honom för att han spelade ut två Zombie Chows. Utan dem hade jag förlorat. Men Mind Control på Kel'thuzad och thoughtsteal på Dr. Boom är rätt okej. Jag använde dock aldrig Dr. Boom, han gav upp innan...

Av Laccy
Skrivet av Mcgreag:

Om korten Priest stjäl är så OP varför vinner inte du lätt med dom? Du har ju alltid tillgång till dom och dessutom 2 kopior. Särskilt som du förhoppningsvis har byggt någon form av synergi runt dom som priest inte kommer ha. Thoughtsteal är ett ganska dåligt kort som spelas mest för att priest har så dålig carddraw.

Du har en poäng där, det har jag inte tänkt på.

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Det är rätt så lätt att spela runt shadow madness och cabal shadow. Största problemet jag har med priest är nog northshire cleric. Det enda man kan hoppas på är att man har en silence, removal som inte tas av shadow word och att den inte blir till en 7-7 turn 4 ifall man drar skräpkort. Den borde definitivt inte kosta 1 mana med tanke på vilka egenskaper den har med hero ability.

Priest är lätt att vinna mot med aggro decks men min paladin deck är rätt så långsam. Försöker stoppa i den så många 4-* kort som möjligt nu bara ifall man möter många priests.

Mest segt att spela mot priest. Tar evigheter och är bara irriterande. Lite som med mage. Man vet exakt vad man kan förvänta sig. Samma tråkiga skit varje gång oavsett vem man möter.

Sen att thoughtsteal tycks gilla epics och legendary gör ju inte det hela bättre.

De senaste matcher jag har kört med min priest har jag inte fått använda min Northshire Clerics ability en enda gång...
Det är alldeles för sant att det är lätt att hinna mot de flesta priests med aggressiva deck, mot facehunters eller zoolocks kan man nästan conceda direkt.

Mitt deck är extremt långsamt, det är först efter typ runda 5 jag börjar komma igång. Men det fungerar oftast ändå!
Och själv får jag väldigt ofta senjin' shieldmasta (eller hur det nu stavas) av thoughtsteal.

Av Laccy

Har den ändå inte på mig när jag sitter framför datorn eller när jag åker iväg och tränar på kvällarna så det skulle nog kännas lite konstigt att ta på den igen när jag ska ska gå och lägga mig.

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Ok.

Nej, fy fan för priest. Mer broken pissklass får man nog leta efter. Hehe.

Det är ju en av mina favoritklasser... :/

Men jag har ett hyffsat snällt deck, en av mina kompisar har/hade ett deck som han kallade "Ditt är mitt" och jag tror att namnet beskriver sig självt.

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Måste vara något fel på thoughtsteal som priest har. Kleptomanklass. Skaffa era egna kort era nollor. Borde finnas någon typ av begränsning på rarity eller mana cost på vad man kan få av thoughtsteal. 3 mana för 2 kort? Vadå obalans?

Förra matchen fick priestjäveln consecration, aldor peacekeeper, truesilver champion och sword of justice.

Hoppas att Blizzard nerfar röven av priest.

Jag fick lord jaraxxus (med thoughtsteal) och hamnade senare på 1hp, spelade honom och vann matchen.

Av Laccy

Det här skulle också kunna fungera.

Jag har gått om tid att vänta, är bortrest i en och en halv vecka till!

Det här finns också, har inte läst på exakt vad det gör dock.

Av Laccy
Skrivet av anon186252:

Finns moddar för att kunna bygga vart som och lite hur som I alla fall.. T ex denna: Build Your Own Home
Annars har inte jag sett mycket mer än något i denna stilen: Lakeview Extended - Heartfire

Du får gärna utveckla vad gäller "bättre storage room". Duger det med att kunna namnge lådor eller är det någon mer specifik funktion du söker? Detta kanske kan vara något sådant Storage Helpers Men som sagt så får du gärna utveckla om det nu inte riktigt var det du sökte

"Jaxon" kan du också söka på, finns så du kan flytta allt och namnge lite hipp som happ med mera.

Hade lite ont om tid när jag skrev...
Menar att jag vill ha ett rum där det finns skistor i staplar längs väggarna, jag såg ett sånt mod men det var inte för Hearthfire.

Av Laccy
Skrivet av twk:

Ja, för det är det enda alternativet? Jag gillar de Brawls som har varit tidigare mycket bättre!

Alla misslyckas någon gång!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Laccy

Finns det några bra mods som ger ett bättre storage room för husen i Hearthfire? Vill ha det lite organiserat och inte så stökigt det blir med det vanliga.
Undrar också om det finns några mods som ger fler alternativ i byggandet av hus?