Inlägg

Inlägg som Laccy har skrivit i forumet
Av Laccy
Skrivet av Flutters:

Är också väldigt sugen på att skaffa katt.
Men är även lite orolig, eftersom jag jobbar 4-5 dagar i veckan, mellan 5-17~(ibland tidigare, ibland senare).
Hur klarar sig en katt ensam såpass länge?
Bor i lägenhet på 3e våningen förövrigt, så blir ju en inne katt.

Om du skaffar två stycken och ser till at det finns mat brukar det inte vara några större problem, men räkna med att bli överfallen när du kommer hem!

Har själv två Russian-bluehonor, en äldre kastrerad och en lite yngre halvgalen. Den äldre är tjock och den andra är väldigt liten, så att mata dem är ganska jobbigt... Olika mat och man måste vakta den lilla. :3
Det är inte alltid jag får vara ifred vid datorn heller.

Av Laccy

Hur har jag 206 inlägg? Kollar ju forumet nästan varje dag men skriver gör jag nästan aldrig. Och plats 6855, njaah...

Av Laccy

Varifrån kom alla mech-mages? Har mött hur många som helst de senaste dagarna och en av mina kompisar som kör på lite bättre ranker har också mött flertalet sådana...

Av Laccy

Är också 15 och har fått 800kr av barnbidraget sedan jag fyllde år (resten går till ett sparkonto), innan dess har jag inte fått någonting. De enda pengar jag fick då var födelsedag och julafton och ibland om jag hjälper min farmor (vilket jag fortfarande gör).
Jag betalar i princip allt som inte är "nödvändigt", alltså typ vardagskläder och nöjen tex. Jag kan inte heller fråga mina föräldrar efter mer pengar om jag vill köpa något dyrare, det är bara att spara. Vilket jag är ganska bra på :P.
Hemma gör jag en del sysslor. Jag tvättar tex nästan alltid mina egna saker och jag hjälper till lite med städningen. Mat och disk skulle jag kunna hjälpa till med men det gör jag nästan aldrig...

Jag tjänar också lite extra som fotbollsdomare, 125-180 per match som är 40-50 minuter lång.

Av Laccy

Nr 1: XC10, 2: LG:n, 3: G7?

Tycker för övrigt att G7:an ser bäst ut av dessa, XC10 är för varm för mig och telefonen känns inte lika skarp.

Av Laccy

Något sådant här då?

http://forumbilder.no/images/2015/09/23/Thomanninkopslistav2.png

+ stand
Dock fundersam på om den når över skärmen.

Och jag har faktiskt en kondensatormick här hemma, vet ej funktion eller kvalitet dock.

Av Laccy
Skrivet av eas@tetris:

Måste bara inflika att det (och säkert alla andra billiga) mixerbordet antagligen bara skickar vidare två kanaler* till datorn för inspelning. I just ditt fall går det bra (sång + blockflöjt), men om man vill spela in fler än två instrument separat samtidigt krävs det bättre bord De 12 kanaler bordet ovan erbjuder kommer nog bara till nytta om det används live, då det är riskabelt att spela in ett helt band på bara två kanaler. Har själv ett Alesis Multimix 4 USB som är snarlikt det från Behringer. Vill minnas att mikrofonförstärkningen lämnar en del att önska**, så om du i framtiden planerar att spela in många kanaler samtidigt får du förbereda dig på att behöva köpa t ex en mikrofonpreamp (typ 8-12 kanaler) och ett usb-interface (samma antal kanaler) som båda monteras i ett rack.

* "Built-in stereo USB/Audio Interface to connect directly to your computer."
http://www.music-group.com/Categories/Behringer/Mixers/Small-...
** Är säkert bättre i det bordet du tänkt köpa eftersom mitt är så grundläggande det kan bli.

Vad skulle du rekommendera i så fall? Kan tillägga att jag inte får plats med mycket mer än det där bordet, och även med det så blir det just nu trångt på mitt skrivbord, åtminstone med nuvarande möblering!

Av Laccy
Skrivet av Melle345:

Jag vet bara inte hur jag mår. Jag vet att det låter oklart, men jag vet verkligen inte. Det är väl det enda jag kan komma fram till. Ibland känns det bara som att inget spelar någon roll längre, och i nästa känns det som en larvig tanke. Känns ibland som att jag bara flyter runt och inte riktigt är "här". Vet inte hur jag ska förklara det. Har noll tidsuppfattning och minne, ganska kass koncentrationsförmåga, vet inte om det bara är sån jag är eller om något är fel. Kanske är så att jag bara hittar på allt för att någon ska se mig, jag vet inte asså. Jag vet bara inte. Just nu, den här halvtimmen, är jag väl i en svacka, men sen om en halvtimme till kanske det känns toppen och allt är back to normal. Var och pratade med någon igår, denne föreslog att jag skulle söka mer professionell hjälp, men jag tror jag kanske tog i lite när jag berättade hur jag kände mig. Jag vet inte. Känner att jag inte riktigt har kontroll över mitt liv ibland, som att det ligger precis utom räckhåll. Oftast när jag är själv som det känns så. Är otroligt svårt att beskriva hur det känns. Jag vet bara inte...

Ungefär samma för mig, förutom att jag har ett för vissa saker bra minne och jag kan oftast koncentrera mig på saker (åtminstone verka koncentrerad). Jag kan precis som du inte svara på hur jag mår, det gör mig nästan lite förvirrad ibland...

Av Laccy
Skrivet av FilosofN:

Är inte särskilt insatt i ljud men mina tankar är väl att det bästa vore en all-round helt okej mikrofon. Du skulle säkert kunna komma undan med en Blue Snowball om du inte gör alltför seriösa grejor, Audio Technica AT2020 är väl ett steg upp. Det du vinner på dessa mikrofoner är det faktum är att du inte behöver någon mixer och därmed blir det enligt mig både smidigare men särskilt billigare.

Det blir det nog ja, men inte lika roligt! Halva grejen med detta är att det är roligt, så mixern har jag nog nästan bestämt mig för.

Av Laccy

Tips inför köp av mikrofon + tillbehör

Hej!

Jag tänkte köpa mig lite ljudutrustning för att spela in sång och blockflöjt samt så kommer den användas till skype och liknande. Jag hade tänkt mig något sånt här:

http://forumbilder.se/ECI6E/thomann-inkopslista.PNG

Några synpunkter? Det ska helst inte bli dyrare än vad jag har plockat ihop, och jag skulle inte ha något emot om det blev billigare.

Av Laccy
Skrivet av Flygman:

Mitt efternamn är Nyman, och jag gillar flygplan. Därav Flygman Så brukar jag tänka.
T.ex om du gillar att spela trummor och heter Svensson i efternamn, så kan man ju ta t.ex Drumsson eller Trumsson eller något liknande.

För mig blir det då typ fotqvist eller fotande... XD Inte de roligaste namnen men de stämmer! Fot från fotboll och jag gillar ju också fotografi...

Av Laccy

GarantiBil.se förstör mig just nu. Att den visas 1-3 gånger per reklampaus gör det inte precis bättre...

Av Laccy
Skrivet av Coffe81:

På forum nickar jag alltid smeknamn med födelseår bakom. I spel är det lite olika. Oftast väljer jag något som folk stör sig på. Förhöjer spelupplevelsen för egen del. I wow vanilla satt jag i ca 1 timma på min första karaktär och klurade på vad den skulle heta. Karaktärsvalet blev en Human female priest som nickade Fäbodjäntan. Många goa skratt i vår guild till det namnet som följde med till slutet av tbc. Då jag en dag skulle logga in och hade blivit rapporterad av någon som störde sig. Namnbyte var ett faktum. Och som blixt från klar himmel såg jag namnet i neon framför mig. Och där föddes Prästitute.
Under fps eran brukar jag nicka Führern.

Skickades från m.sweclockers.com

Det där slår allt annat jag har sett tidigare! Dagens höjdpunkt!

Själv kommer jag inte inte ihåg var mitt nuvarande namn kommer från. Men jag minns att jag tidigare kallade mig Otori Lacky. Otori var en av klanerna i en bokserie som jag läste för ett par år sedan (och som fortfarande är bland det bästa jag har läst). Sedan dess har jag ändrat k:et till ett c och så heter jag på i princip alla ställen. Om det är för kort blir det Laccy_ eller Laccya.
Jag använder även aliaset Laccy Iest på vissa ställen, det av luckiest vilket är ganska motsägande då jag är en person med väldigt mycket otur...

Det första nick jag kommer ihåg att jag använde var de tre första bokstäverna i mitt namn plus siffrorna 102, jag vet inte varför.
Någon gång satt jag och tänkte ut ett smart och personligt nick men det slutade med att jag glömde bort det redan nästa dag... :/

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Hur går det?

Det gick bra med min rogue draft när jag kunde ha board control men det kunde jag inte mot paladin. Hade dålig draw i början av 2 av dom matcherna också. Saknade late game men jag satsade på rush med min draft.

Blev 2-3, hade en dålig sista match mot en priest tyvärr. Draftade en paladin i arena för en stund sedan, en stund var jag orolig att jag inte skulle få några låga drops. Tror att jag tog 10-15 kort innan jag fick något som var lägre än 4... XD Har fått en vinst med den än så länge så det verkar ju fungera i alla fall.

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Håller på med min första arenarun på länge. 2-0 hittills. Två mages fick jag möta till att börja med. Känns som om dom blivit lite svagare med TGT. Svårare att drafta flamestrike, fireball, frostbolt och water elemental nu.

http://i.imgur.com/0m07SEF.jpg

Draftade en helt okej deck. Hoppas att jag får avsluta med Leeroy Jenkins i nån match. Skulle vara roligt. Får se hur långt denna deck tar mig.

Behöver en paus nu i alla fall.

Resultat: 3-3.

Mötte 3 paladin på raken på slutet och hade inte en suck. En av dom hade 3 murloc knights.

Hehe, jag fick 3 st flamestrikes och två Blizzard... Men jag saknar verkligen fireball/frostbolt. Ligger på 2-2 just nu, får se hur det går!

Av Laccy

Är jag den enda som inte tycker att Dr. Boom är så jävla bra? Har ärligt talat aldrig varit med om att han har avgjort spelet på något sätt...

Av Laccy

Har öppnat tre packs för guld och fick Confessor Paletress. En av mina kompisar fick Anub'arak av sina 50 packs. En annan kompis fick 3 st legendarys, vet inte vilka dock.

Av Laccy

Varken jag eller någon av mina kompisar kommer in... Den står bara och tuggar på intro-skärmen tills jag får en timeout.

Av Laccy

Har kört mitt begagnade CX750M i ungefär ett år och det fungerar utan problem. Det jag har läst mig till är att det är CX-serien som inte är så bra men CXM ska vara helt okej, är inte helt hundra på det dock. Och det är som sagt inte som sagt det mest prisvärda man kan få.

Av Laccy

Den enda match där jag verkligen har dominerat de senaste dagarna är mot en golden Mage... I övrigt har allting gott åt h*lvete för mig, låg på rank 18 3* för ett par dagar sedan, nu ligger jag vid 19 1*... Men å andra sidan har jag ju lika dålig card draw som vanligt.

Blir krossad i arena också, antingen möter jag folk som har skitbra decks eller så drabbas jag av ovanstående card draw-problem. 1/10 matcher kanske jag har tur och får en lätt vinst.