Inlägg

Inlägg som Svanslös har skrivit i forumet
Av Svanslös
Skrivet av THEBADGUY:

Oj, ja då är dina öron lite större än mina!
Men är ju tyvärr väldigt svårt det här med komfort när det gäller headset. Bäst bör väl bli att du provar i butik eller något.

Känner du till någon butik där man kan pröva på 1300 eller 1500:an?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Svanslös
Skrivet av THEBADGUY:

Jag har Corsair 1500, och jag tycker inte att dom blir speciellt varma, inte ens efter flera timmars användning.
Sitter även bekvämt, dock så tryckte dom riktigt hårt den första veckan man hade dom, men nu sitter dom helt perfekt.

Hört lite om trycket också, går det verkligen att ha på de i 3 timmar utan att ta av sig de och få ont? Tänk dig själv att du är jag. Har öron som är nästan lika stora som mitt långfinger och det är ca 7 CM långt, och 3,5 brett hoppas det hjälper

Skickades från m.sweclockers.com

Av Svanslös
Skrivet av Zaltrip:

Jag tycker mina corsair vengance 2000 funkar rätt så bra, med storleken! BYtte från siberia v2 där mina öronsnibbar började göra jävligt ont efter ett par timmars spelande.

EXAKT vad som händer för mig! Det börjar göra ont på toppen utav öronen, sjukt jobbigt. Med Corsair 2000 är som 1500 också va? Isf, så kankse det blir de. Folk som reviewat de säger att de blir dock väldigt varma. :/ är det sant?

Av Svanslös
Skrivet av morxy49:

in-ear lurar + clip-on mikrofon?

Länka?

Av Svanslös
Skrivet av BOMBAii:

Jag har själv Corsair Vengeance 1500. Är verkligen nöjd med dom! Jag har på mig dom i stort sett hela dagarna och dom trycker inte mot öronen,
Jag känner inte ens av dom när jag haft dom på mig i ca 8-9 timmar.

Men ljudet är inte det bästa, tycker inte det är någon större skillnad mot Creative Fatal1ty Gamer Headset. Klagar absolut inte på ljudet,
Det låter helt ok enligt mig men jag har inte så mycket att jämföra med.

Rekommenderar helt klart Corsair Vengeance 1500 pga hur bra dom sitter på huvudet och runt öronen, Fick mina för runt 500:- så helt klart värt!

Haha, har haft Fat1lity en gång. Fy fan, det gjorde så jävla ont på ögonen efter 30 min. Hoppas att du inte menar att 1500 och fatility är samma in komforten, isf blir det inte ett köp för mig. Om jag ska lägga ned 700 på ett headset, måste jag vara 100% på att de är sköna och att det blir användbara.

Skrivet av HerrGoreMann:

Mina 1300 skulle behöva lite mer "padding" i huvudbandet men jag har inga problem runt öronen.

Skickades från m.sweclockers.com

Som jag skrev innan, är det värt att köpa de? Vissa säger att både 1300/1500 är sköna runt öronen, men trycker väldigt mycket på huvudet.

Av Svanslös

Någon tipsade också Corsair 1300/1500, vad tycker ni om de?

Av Svanslös
Skrivet av AndersBlomdahl:

http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=5474 97mm innerdiametern på kuddarna. Review: http://www.youtube.com/watch?v=QqLIvg27HhA jag drog ett wildcard och beställde lillebror som har 90mm innerdiameter och dom va skit billiga efter kollat denna video http://www.youtube.com/watch?v=5exrINhKQq8
http://www.alina.se/Produkt.aspx?r=pl&T2=SGH-2010-KKTA1 349kr på alina

Båda verkar ganska nice, vilka skulle du rekommendera? Men det verkar som att den andra produkten du länkade inte hade så stora "earcups"?

Av Svanslös
Skrivet av Waloth:

En tanke bara, har du funderat på in-ear hörlurar?

Dock så behöver jag ju mick, och in-ear versioner som är till gaming är inte bra har jag hört. Vad funderade du på?

Av Svanslös

Headset för stora och känsliga öron

Hej Sweclockers!

Just nu sitter jag och letar efter ett nytt headset som jag kan ha på mig under längre perioder. (I typ 4 timmar utan att få ont på öronen)
Själv har jag väldigt stora öron och de är därmed ganska känsliga, själv använder jag Siberia V2, men DE gör till och med ont efter en timma eller så. De är relativt nya, men jag orkar fan inte med känslan att ha ont på öronen hela jävla tiden. Vet verkligen inte vad jag ska köpa för headset och därför behöver jag eran hjälp. Själv älskar jag att ha högtalare för musik och skype, men det går inte att använda 24/7.

Så jag behöver tips på bra headset för känsliga/stora öron. Min budget är runt 700:-, och det känns ganska sad att jag måste köpa ett nytt headset efter bara två månader, men vill verkligen hitta ett som jag kan hålla mig till!

Tack!

// shajan

Av Svanslös

"Two months". Det är Januari nu och det skrevs i Novemeber. Det ska funka denna månad om jag inte har fel.

Av Svanslös

Det är den andra nu, och det funkar fortfarande inte!!!!
Vad är det för fel???? :/

Av Svanslös

League of Legends - PBE Registrering funkar ej.

Tjena SweC.

Under de tre första dagarna utav månader ska de gå att registrera sig på PBE. Dock så kan jag inte, och jag använder denna länk: https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index
Som vanligt när jag klickar på Play For Free så händer det inget.

Det är den andra just idag och jag är lite fundersam över varför det inte funkar.

tack!

/ Shajan

Av Svanslös
Skrivet av margnus1:

Jag hade samma problem. PCGamingWiki föreslog att man, om man har ett Geforce 5xx, sänker GPU-klockfrekvensen eller höjer GPU-spänningen, och det hjälpte för mig.

Har installerat MSI Afterburner och ville bara fråga, vilka är GPU- klockfrekvensen och GPU- spänningen. Installerade programmet på Engelska, så jag har ingen aning vad jag ska sänka eller höja.

Det finns:

Core Voltage (mV)
Power Limit (%)
Core Clock (MHz)
Memory Clock (MHz)
Fan Speed (%)

Av Svanslös
Skrivet av Dalton Sleeper:

Stresstestar man datorn med exempelvis prime95 så blir den varm, ofta varmare än vanligt, därför ska du vara redo att stoppa programmet om temperaturen flyger iväg... Både prime å memtest kommer att lista fel om dom påträffas.

Skrivet av margnus1:

Jag hade samma problem. PCGamingWiki föreslog att man, om man har ett Geforce 5xx, sänker GPU-klockfrekvensen eller höjer GPU-spänningen, och det hjälpte för mig.

Ska pröva båda, tack!

Börjar med att följa det de skrev på PcGamingWiki, sedan laddar jag ned prime95, kommer med svar!

Av Svanslös
Skrivet av Dalton Sleeper:

Börja med att stabilitetstesta din dator, då du verakr få fel i båda operativsystemen... Testa prime95, memtest eller liknande, håll koll på temperaturen bara!

Själv har jag knappt spelat spelet sen jag köpte det på releasedagen, gick så förbannat dåligt på min dator, kan ju vara så att dom inte löst alla buggar i spelet än... Men det är lite långsökt då du verkar ha problem utanför spelet.

Skrivet av Wrathborn771:

Du kan ju alltid testa några äldre drivisar om du inte löser det. :/

Saken är ju den att, det känns som att det är själva datorns fel. Det funkade inte alls i Windows 8, och i Windows 7 krashar den då och då. Mitt dator är inte så städad i burken, kanske det har något med det att göra? Och vad menar du att jag ska hålla koll på temperaturerna?

Av Svanslös

Assassins Creed 3 krashar ofta

Hej!

Under två dagar nu har jag börjat lira AC3 på PC och det är sjukt kul. Dock så har jag ett problem, och det är att spelet fryser sig i ungefär 3 sekunder, och sedan måste jag gå in i task manager för att avsluta processen = spelet krachar. Det har hänt runt 10 gånger nu, och jag har totalt spelat i ungefär 4 timmar. Det är ganska irriterande, särskilt när progressen inte blir sparad.
Jag har de senaste grafikdrivrutinerna för mitt GTX 580 (WIN 7 64 Bit) dock innan det hade jag Windows 8, och då krashade datorn när jag hade grafik drivrutinerna installerade, så jag kom tillbaka till Windows 7 och här funkar grafik drivrutinerna men spelet krashar då och då.

Vad ska jag göra åt saken? Snabba svar uppskattas1

Tack!!

// Shajan

Av Svanslös

Assassins Creed 3 PC med kontroll?

Tjena!

Har börjat spela AC3, och fick det av en polare. När han var hemma hos mig här om dagen blev han ganska förvånad över att jag använde mitt tangentbord och mus för att köra när jag har en kontroll. Ungefär denna: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=4131&pid=25492&paus=1

Hur som helst, när jag pluggade in kontrollen gick jag in på inställningarna och bytte från tangentbord till gamepaden. När jag gjorde det funkade själva joysticksen (vet inte vad man kallar de, men de runda sakerna, de man använder för att gå.) men inte de andra knapparna, jag behövde ställa in de. Nu är det ganska svårt att hitta vilken knapp som ska vara vart i inställningarna, och jag undrade om jag kunde få lite hjälp med det.

Tack!

//shajan

Av Svanslös
Skrivet av StabTheDrama:

Jag har personligen inget emot pirateriet, men man ska veta att det man väljer bort är just kompatibilitet och support i en större utsträckning. Det innebär att man måste klara av att hantera vissa saker själv.

För drivrutiners skull och även för att vi ska kunna gissa eller hitta liknande fel hos folk med liknande komponenter är det ganska viktigt vad man har för dator. Det är ganska trångsynt av dig, eftersom inte du vet vad felet är, tro att felet inte har med din hårdvara att göra eftersom MÅNGA installerar Windows 8 utan problem.

Det är lite väl bakåtsträvande. Installera Windows 8 och börja med grafikdrivrutinen. Inte bara den senaste, även äldre versioner. Inte inofficiella förens du prövat flera officiella.

Jag har prövat och prövat, inga drivrutiner funkar. Det ända jag kan göra nu är att fixa Windows 7 och installera det, sedan se vad som händer. Personligen tror jag det kommer funka, men jag vill bara ha en felfri dator, visst Windows 8 är nice, men inte utan grafik uppdateringar. Håller på med Windows 7 installationen nu, återkommer med svar!

Av Svanslös
Skrivet av StabTheDrama:

Till att börja med låter det som att du laddat ner Win 8 illegalt, vilket direkt säger "Jag behöver ingen hjälp".
Sen har du inte heller berättat vad du har för dator, vilket inte hjälper oss ett dugg.

Lycka till.

Det ledsamma här är att jag känner mig lite tvungen att ladda ned Windows 8 illegalt, vilket jag egentligen inte vill. Eftersom att jag inte hittar min egna skiva har jag väl inget val. Plus, vad spelar det för roll vad jag har för en dator? Om det behövs har jag i5 processor, GTX 580, Asus p8p67 pro osv osv.
Som sagt hade jag lagt upp en tråd tidigare också, men jag vill bara få detta att funka.

Just nu håller jag att ladda ned Windows 7, och ska se om det funkar bättre.

Av Svanslös
Skrivet av Qwal:

Du har ju en retail key, ladda ner de från windows hemsida (google) å installera från usb/dvd vad du tycker e bäst.

Fast key:n finns på baksidan utav Windows 7 förpackningen, vilket jag har hittat.