Inlägg

Inlägg som Victor Larsson har skrivit i forumet
Av Victor Larsson
Skrivet av AndraBullar:

Med en chassifläkt i sidan är det svårt att få plats med en hög tornkylare, vilket begränsar dina valmöjligheter en del. Å andra sidan, behöver du verkligen en sidofläkt till ett ensamt 970? Det borde hålla ganska bra temperaturer om luftflödet är bra i övrigt.

Med din prisidé och sidofläkten i åtanke är detta min rekommendation: http://www.inet.se/produkt/6308772/noctua-nh-u9b-se2

Skrivet av Emil Hansson:

Skulle också rekommendera Noctua NH-U9B SE2.
Liten, Tyst och kyler riktigt bra, Dessutom väldigt smidig att montera (Som alla andra Noctua kylare)

Om vi säger att vi skulle skita i sidofläkten på chassit, o lägga lite extra pengar o plats åt cpu kylaren. Vad hade ni rekommenderat då?

Av Victor Larsson

Ny CPU kylare :)

Hej

Nu har jag bestämt mig för att lite ny kylning till datorn min.
Specs:
Fractal design r5
Msi gtx 970 reference 4gb
Intel core i5 4690k 3.5ghz (ska antagligen överklockas lite)
HyperX Fury DDR3 1600MHz 8GB Black
Cooler Master G650M, 650W PSU
Asus z97-p

Har bestämt mig för att trycka in en https://www.komplett.se/fractal-design-dynamic-gp-14-flkt/836... i sidan på mitt chassi, som trycker in lite luft på graffe kortet Men nu till cpu kylaren. Vill ha en tyst kylare, men den ska även kyla extremt bra (ska antagligen överklocka) och vill gärna att den ska hänga med ett tag Dvs att jag vill inte byta allt för ofta. kan tänka mig att lägga runt 500kr på det

Är lite sugen på nån av noctua's kylare, då jag har hört mycket bra om dom, samt att dom ska vara ganska lätta att installera Dock har jag inte koll på vad som passa i mitt chassi, moderkort mm

Super duper tacksam för svar!
//victor

Av Victor Larsson
Skrivet av deeyay:

Var glad så länge inte Filcopinget dyker upp på spacebar! Då kan man börja tala om att det kan bli jobbigt på allvar.

Förstår de! Har filco ping på backspace och på tangenterna runt där! Men stör mig inte så värst på de

Av Victor Larsson
Skrivet av Trapt:

Haft två Rapid I, båda lämnades tillbaka. Första var det ytbehandlingen som var felande, och andra var det filco pling på. Men detta på speciella tangenter.

Beroende på vart du köpt det så borde de lämna garanti på detta.

Aa tycker de borde gå på garanti! Men Är väldigt nöjd med tangentbordet och filco pinget kan jag helt klart leva med och de är inte skadligt för tangentbordet så jag skiter i att åka o lämna tillbaka!

Av Victor Larsson
Skrivet av deeyay:

Nej det finns ingenting som är skadligt på något sätt med det.

Tack! Då kan jag leva med det

Av Victor Larsson

Filco ping?

Har nu använt mitt quickfire rapid-i ett tag, och märkt att jag har filco ping. Det finns ett litet ping på alla tangenter mellan F1 o F12?
De jag skulle vilja veta är om det är skadligt för tangentbordet? Då jag inte stör mig så mycket på de för jag har nästan alltid har lurar på mig, men om det nu är skadligt så vill jag verkligen inte dra ut på tiden!

Super duper tacksam för svar
//Victor

Av Victor Larsson
Skrivet av Flaxiiz:

Jag har haft Corsair RGB K70 i 4 dagar och har jävligt ont i handleden pga av värdelöst handledsstöd

Har inget handledsstöd! Har själv inga problem med de!

Av Victor Larsson
Skrivet av twk:

Det är enkelt att byta sladd då Rapid-I har micro USB. Jag köpte en sleevad från ebay för typ 20 kr inkl frakt. Frakten där dock ett par veckor om man beställer från Kina. Exempel på sökning: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m57...

Gött o veta! Ifall den skulle gå sönder! Har dock märkt de kända filco pinget uppe vid ?-0 tangenterna! Antar att det inte är nåt skadlgt för tangentbordet och att de är nåt man får leva med?

Av Victor Larsson
Skrivet av RealPower:

Här har Mediamarkt det iaf, skulle gissa på att Inet har några framme också..

Inet hade uppe lite! Köpte mig ett rapid-i mx blue! Helt kär

Av Victor Larsson

drog in till inet idag! Slog till på ett quickfire rapid-i med blåa switchar! Blev helt kär i blåa! <3 Tack för hjälpen iaf!

Av Victor Larsson
Skrivet av RealPower:

Har inte läst särskilt noga, men jag tycker att du ska åka och testa tangentborden. Ingen här kan vilket tangentbord du tycker har skönast brytare osv.

Får nog försöka ta mig inte till stan o känna lite! Nån affär som har framme tangentbord som man kan känna på?

Av Victor Larsson
Skrivet av SYRE:

Vad är det som stör dig så mycket mer löstagbar sladd? Finns väl inget negativt med det skulle jag säga.

Jag har ett CM Quickfire TK som har cherry stabilisatorer vilket gör space-knappen väldigt sladdrig. Har ett Quickfire Ultimate hemma som inte har samma stabilisatorer vilket gör att de knappar där det sitter stabilisatorer är väldigt mycket mer stabila. Vet inte om det kan hjälpa dig, men misstänker att man gått över från cherrys egna på lite senare modeller, 2014 och framåt skulle jag gissa.

Aa! Vill la helst kö på costar stabisilatorer! Får la leta vidare då. Älskar utseendet på quickfire rapid! Enkelt osv. Och jag har inget imot löstagbara sladdar, men på rapid-i sitter den väldigt konstigt tycker jag

Av Victor Larsson

Har nu ändrat mig o just nu lutar det mer åt ett cm storm t-bord och har en fråga. Vad är skillnaden mellan quickfire rapid-i o vanliga rapid förutom lyset? Gillar rapid-i då det är bakgrundsbelyst men gillar verkligen inte den löstagbara sladden! Är dom tillverkade på samma ställe? Har hört att vanliga quickfire har samma OEM som filco och ska hålla hög kvalite, gör rapid-i det också? Något jag också har hört är att rapid-i använder cherry stabilatorer? Stämmer detta och vad tycker ni är mest prisvärt o bästa valet för mig av dom två tangentborderna?

Av Victor Larsson

Har känt på bruna switchar men gillar inte så värst mycket! Antingen vill man ha klick eller inte typ. hade röda innan men skulle va kul med lite klick o så

Av Victor Larsson

Besluts ångest!

Har bestämt mig för att välja mellan func kb 460 mx red eller mx blue eller qpad mk 80 med mx blue! Tycker mer om utseendet på qpad mk 80 då de har blå bakgrundsbelysning och de skulle passa in bättre i min setup! Men sen har jag i princip bara hört gott om func kb-460 och vet inte om det är värt att lägga några hundralappar till för ett qpad mk 80 även fast jag tycker de är snyggare o skulle passa bättre i min setup

Så jag vänder mig till er! Skriv vad ni tycker jag ska ha för switch till mycket skrivande och mycket gaming men även vad för tangentbord jag borde köpa! Är de värt att lägga till några hundralappar för ett qpad för att det är snyggare (enligt mig då! ) eller ska man köra på ett func då det har ett väldigt bra pris och verkar som ett bra tangentbord!?

Kommer antagligen beställa ikväll så snabba svar uppskattas!
//Victor

Av Victor Larsson
Skrivet av Cappe97:

var bara nyfiken, men akta dej för scamers om du ska sälja den via paypal och swish. Finns väldigt många där ute tyvärr

Aaa märkt de! Men nu är de sålt iaf

Av Victor Larsson

Skulle gärna vilja höra lite om vad folk tycker om qpad mk 80! Fortsätt även att lägga förslag

Av Victor Larsson
Skrivet av Cappe97:

lite ot men vad var det för kniv??

Det är en m9 vanilla o awp boom o deagle blaze som jag ska sälja! Du kan gärna komma med bud om du är intresserad

Av Victor Larsson

Kom med mer förslag gubbar! Gärna vad ni tycker om mk 80!

Av Victor Larsson
Skrivet av xeRoos:

Skulle du vilja ha ett med blåa brytare så kan jag gott rekommendera Func KB-460, mycket trevligt tangentbord med bra keycaps som standard, handledsstöd, bra byggkvalitét och det kostar inte mycket för ett sådant bra tangentbord. Dock röd bakgrundsbelysning (Tycker dock detta är trevligare för ögonen, kommer själv från ett Ducky Shine 2 med blå bakgrundsbelysning).

Edit: Tangentbordet finns även med bruna och röda brytare om det skulle passa bättre exempelvis.

Låter som ett bra t bord! Får kollas på

Nån som har nåt att säga om qpad mk 80 då det är de perfekta tangentbordet för mig just nu! Om jag då bestämmer mig för blåa! 50/50 blåa eller röda så vettfan