Inlägg

Inlägg som Zadrok har skrivit i forumet
Av Zadrok

Hittar bara E10 och E12 utan "K" alltså. Är jag fel ute eller ska det vara utan "K"? Såg även att E12 är lite dyrare. Är det värt att satsa dem extra slantarna?

Av Zadrok

Jodå men förutom att den kostar dryga 2 lax och det är lite väl häftigt för min budget...Några andra tips så vore jag väldigt tacksam med tanke på att jag inte vet vad som är bra och dåligt när det kommer till hörlursförstärkare...

Av Zadrok

DAC/Amp för JVC HA SZ2000

Fick hem mina lurar igår och tycker att dem inte kommer till sitt rätta jag när jag kör med i mobilen(iPhone 6 Plus). När jag kör dem direkt på moderkortet (Gigabyte GA-X99-GAMING 5) så tycker jag verkligen dom presterar bättre. Tänkte höra med er vilken förstärkare heltst runt tusenlappen men kan sträcka mig om jag får något som verkligen är bra. Eftersom den är till mobilen så får den hemskt gärna vara portabel.

Av Zadrok

Jag tycker själv gränsen går när du får ner"enheten" i ficken eller inte. Bara min egna åsikt men jag tycker det är så. Min tab s lär aldrig gå ner i någon ficka oavsett hur stora brallor jag köper...

Av Zadrok

Själv köpte jag en Iphone 6 Plus med 128 GB minne och tycker att detta blev en mindre rolig affär för plånboken men jag kan inte säga annat än att jag är sjukt nöjd och då hade jag en xperia z innan dess och för att tillägga sitter jag även på en galaxy tab s och tycker att det fungerar riktigt bra. Batteriet är galet bra. Nu använder jag min mycket som vägvisare och sen använder jag dropbox väldigt flitigt mellan mina olika enheter. Men valet är ju ganska beroende på vilken budget man har och 9400 kr som i mitt fall blev lite i högsta lag. Du kan ju komma undan med tusenlappen mindre om du plockar bort halva minnet:)

Av Zadrok

Har kört min G602 nu i 3 månader och preterar precis lika bra som en med tråd.

Av Zadrok

Headset för PS4

Eftersom mitt G930 inte fungear prima ihop med min PS4 tänkte jag kolla vilket headset som vore bäst att koppla in i handkontrollen så att man har både samtalet och själva spelljudet i lurarna. Detta kräver ju då 3,5 mm kontakt men vilket headset passar inte på mina önskemål?
/ Z

Av Zadrok

Tålamod....Posten tar minst en dag på sig att levera sen kan det hända att butiken inte skickar iväg det direkt utan(att killen har missat dagens leverans). Skulle vilja påstå att du får vänta minst 2-3 dagar också beroende på var i landet du och han bor. Jag hade blivit frustrerad av att ha någon som som dig efter mig hela tiden. Du vet att man kan polisanmäla för sånt hoppas jag och det kallas OFREDANDE! Så ta och lugna ner dig lite!

Av Zadrok

Alright tack för all info. Ska blir kul att se när dom landar:)

Av Zadrok

Vikten lär nog inte bli något problem, är ganska van vid stora bökiga headset... Vi får se när dom kommer:)

Av Zadrok

Dåligt val av hörlurar?

Lyssnar mest på musik via mobilen( iPhone 6 Plus) och blev lite trött på mina momentums då jag tycker basen är något under vad jag gillar. Kollade därför runt lite och tyckte att JVC HA-SZ2000 verkade hålla måttet. Beställde dom direkt från Japan och därför tar det cirka två veckor innan dom kommer. Tänkte kolla med alla entusiaster här om jag har gjort något dumt och eventuellt det finns något bättre då jag älskar bas men resten får inte lida för det.
/ ¨
Z

Av Zadrok

Mitt mus grepp varierar ganska mycket beroende på vilken mus jag använder. Såg precis också att komplett hade lite rea https://www.komplett.se/logitech-g602-wireless-gaming-mouse/7.... Kan det vara något eller är det mest billigt skit?

Av Zadrok

Trådlös gaming mus, men vilken eller är kabel alltid bättre?

Tjena!
Efter att min Cyborg rat 7 börjat bete sig väldigt konstigt och gör så att musen endast rör sig horisontellt över skärmen så tänkte jag nu köpa ny. Tänkte därför göra skrivbordet lite snyggare och plocka bort ännu en kabel så därför som sagt är det trådlöst som gäller. Först och främst skulle jag vilja fråga om det är någon märkbar fördröjning och vilken som då är att rekommendera. Skulle det vara så illa så att mina krav inte går att uppfylla får jag fortsätta med kabel. Budgeten är väl lite obestämd då jag hellre köper något riktigt bra som fungerar såvida det inte blir uppemot 2000 kr så är jag glad.
/ Z

Av Zadrok
Skrivet av dennisdvdr:

Visst, du har en poäng. Om man tittar i enbart 2011-v3 klassen så var det nog prisvärt. Men nog hade man fått det billigare om man gått ner till 1150, självklart. Känner själv som många andra här att fokus lagts på helt fel saker. Sen hade de ju helt klart varit mycket bättre med Sweklockers egna Jonas & Emil !
Det finns helt klart mycket att finslipa, men ett bra initiativ var det iaf !
Grattis till vinnarna !

Håller verkligen med om att det hade varit 10x bättre om Jonas och Emil hade kastats in istället för två som dom själv sa okunniga herrar...

Av Zadrok

Lite kul att man har samma huvudkomponenter som vinnardatorn:)

Av Zadrok

Jag hade lite samma tankar som dig då min gamla xperia z börjar ge upp. Jag bestämde mig för att testa iphone närmare bestämt 6 plus med 64 gb minne. Kanske lite dyr men jag ska iallafall ge Apple en chans då jag annars hade valt note 4 från Samsung.

Av Zadrok

Jag hade hållit ett öga här på forumet när det gäller begagnade grejer eftersom din budget kanske håller längre och till mer. Men som sagt CPU, GPU och MOBO.

Av Zadrok

Spelar du mycket kan jag säga att ett nytt grafikkort vore lämpligt men satsar du på ett lite kraftigare så kan det finnas en risk att pollen flaskar nya kortet.

Av Zadrok

Själv ska jag köpa två 970 imorgon och sitter på CM Stom Trooper. Har två Typhoon på sidan som är tänkt blåsa på korten. Dom blir antagligen inte sådär jättesvårkylda då dom inte ligger på många watt. Det är ju värre för frontradiatorn på en bil som ska kyla mina 140HK i bilen

Av Zadrok

Bärbar för skola och lättare spel.

Har fått i uppdrag av en bekant att hjälpa honom med att leta upp en datorn som han kan ha i skolan samt spela spel som League of legends och WoW. Budgeten ligger på 6000. Så vi ser jag helst att den sitter någon form av icke helt värdelös grafikkrets. Tar hjälp av er då jag mest är haj på allt vad som heter stationära datorer och dess komponenter.