Inlägg

Inlägg som Zadrok har skrivit i forumet
Av Zadrok

Det är inget massivt input -lag så man blir galen när man spelar? Väldigt prisvärd men den ska ändå göra det den är till för. Vill helst inte sitta här och känna som om man gör något i ena sekunden och sedan blir det bara skit för att prylarna inte hänger med riktigt. Spelar mycket GTA och Gran Turismo. Blir även lite Fifa och cod ibland.

Av Zadrok

Funkar denna? Eller måste man upp på högre nivå för att det ska vara okej grejer?https://www.komplett.se/lg-50-plasma-tv-50pn650t/777411

Av Zadrok

27 och uppåt men ser helst att det blir en TV så jag har användning vid flytt. Såg att komplett har en på 50 för 3999, värt att satsa på?

Av Zadrok

Bildskärm /tv för Ps4 och 3

Har letat runt lite på olika forum efter lämplig skärm till min PS 3 och kommande 4:a. Kopplar idag min dator till min andra lilla 20 tums skärm och har Skype mm där medan jag lirar på min BenQ GL2750HM. Tänkte skaffa lite större och och kasta ut min 20 tummare och eventuellt ta in en TV som jag kan både spela på och använda som Tv för framtida utflyttning. Min budget ligger runt 4k men går att rubba lite för något extra

Av Zadrok

Streama från dator

Har min rigg som kan ses i sign som jag tänkte streama film ner i källaren till TV:n. Frågan är bara- hur jag jag detta lättast. I nuläget har vi en router från 80-talet och har inte valt att byta den för att alla kör på tråd till sina datorer här i huset. Såg att komplett hade Google Chromecast för någon hundring och cdon.com hade lite rea på sina routrar. Tänkte därför kolla om det är jag som tänker fel eller om man kan streama från min rigg via routern ner till förstärkaren som är en Harman Kardon AVR 365 via den här Googlepinnen.

Av Zadrok

Har ett par G35or liggande då jag köpte G930 istället. Min polare hade samma problem och han har haft sina kortare tid än va jag hade mina.

Av Zadrok

Blir nog en i7 4930X, blir nog på nästa lön:)

Av Zadrok

Har själv ett par Sennheiser Momentum som jag älskar, har du möjlighet att testa så gör det!

Av Zadrok

Tack för dessa vettiga svar, till skillnad från folk som bara yttrar sig utan källor. Nu lutar det åt att skaffa en i7-4930X, varför är i7-4960X 4k dyrare- är det verkligen så stor skillnad?

Av Zadrok

Lämplig uppgradering

Tänkte höra med er vad som borde prioriteras att uppgraderas härnäst, vad borde helt enkelt bytas utan att vi snackar 10k .
Spelar för det mesta BF4 och LoL. Kör öven dubbla skärmar och har TV eller något annat på secondary där.
Riggen finner ni i sign.

Av Zadrok

Func Ms3 helt klart

Av Zadrok

Jag vet inte hur pass mycket du stör dig på ljud men jag kan säga att referenskylarem på R9 290X låter förjävla högt
Köpte själv dubbla R9 290 från xfx med DD kylaren. Låter inte ett smack, rekommenderas.

Av Zadrok

Testa och rengöra flänsar och lägga ny kylpasta.

Av Zadrok

Du har den setupen jag hade och jag hade aldrig några problem med fläktarna, ladda ner Asus GPU Tweak och ställ dem manuellt om du inte redan gjort det.

Av Zadrok

Jag har handlat där men det är från deras butik i Trelleborg. Inte så stora som webhallen, inet mm men dom kan sin grej.

Av Zadrok

Men man lär ju knappast klocka lika högt med luft.

Av Zadrok

Gud va bra då är det kanske bara min kylning jag ska byta då, såg en recension på CM kylaren som jag nämnde men den skulle tydligen vara högljudd, har ni några rekommendationer?

Av Zadrok

Så att dra åt distanserna kanske vore en bra idé innan man börjar?

Av Zadrok

Är kanske cooler master eisberg 120l ett bra val så jag kan klocka min befintliga prolle hårt. Såg att komplett hade den på deras superweekend.

Av Zadrok

Lämplig processor

Köpte precis dubbla R9 290 från XFX och känner att min processor flaskar väldigt mycket(i5-3570k) så jag skulle behöva lite råd om vilken jag borde skaffa istället för att kunna få ut max av mina kort.