Inlägg

Inlägg som Zadrok har skrivit i forumet
Av Zadrok

Så vad skulle du tycka vore bäst, ett R9 290 till eller kanske en i7-4790k? Självklart vet jag att moderkortsbyte är ett måste.

Av Zadrok

Jag har idag en spotifylista på över 600 låtar och den innehåller VÄLDIGT många typer av musik, den här listan har jag plöjt igenom med min lilla smarta telefon(Xperia Z) och till den kopplar jag mina Sennheiser Momentum till min trogna MW600 bluetooth mottagare. Jag har köpt många hörlurar i mina dagar och måste säga att jag är imponerad av Sennheiser... Om du gillar bas....Ställ in det i equalizern i spotify. Funkar perfekt. Var själv tveksam till att punga ut över 2k på ett par lurar men jag kan säga att jag har klarat många arbetstimmar så mycket bättre och skönare med denna combo- dem betalde sig kan man säga:)
Kan inte mer än ni märker rekommendera dessa.

Av Zadrok

Vad borde bytas?

Tjenare!
Satt i tankarna idag när jag körde CoD: Ghosts och märkte att jag fick fps drops ganska ofta. Jag menar att detta är ju inte det tyngsta man kan köra och med tanke på vilket grafikkort jag har så borde det gå. Därför tänkte jag bygga om lite men vad vet jag inte för att få så mycket prestanda för pengarma. Flaskar min gamla i5:a kanske? Är det något annat som jag inte tänkt på som kanske borde bytas? Vad som sitter i burken idag ses i signaturen:)
Budget ligger på runt 5000 men helst inte över 7000. Vad som inte nämns i sign är att jag sitter på en BenQ GL2750HM skärm-borde jag byta?
/
Z

Av Zadrok

Tackar för hjälpen, så enkelt det kan var:)

Av Zadrok

Ta bort ett operativsystem

Tjenare!
Har nu googlat runt som en blådåre men har fortfarande problem. För några veckor sedan försökte jag installera windows 7 på en SSD som skulle in i en annan dator vilket inte fungerade så bra. Anledningen till detta var att mottagardatorn inte har någon diskläsare då det är en liten Mitx. Nu till problemet. När jag startar denna datorn så måste jag välja operativsystem vid uppstart. Fruktansvärt då det tar så mycket längre tid att starta upp.
Tack på förhand alla glada i sommarsverige!
/ Z

Av Zadrok

När jag köpte SSD till min LAN-burk köpte jag http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/harddisk/ssd-/Cr...
dels för att du har dubbelt utrymme och dels för att den inte kostar fasligt mycket mer än vad en 120giggare gör. Varför inte slänga på nån hundralapp till och få så du har plats med mer skit på disken?:) visserligen får du ingen bra skrivtid men å andra sidan köper väl folk ssds för att windows och spelen ska gå snabbare o ladda?

Av Zadrok

Avinstallerade och det verkar ha gett resultat:):)

Av Zadrok

Du har inte råkat binda något som triggar byte? Kanske något tangentbord med macroknappar?

Av Zadrok

Media pausas vid ändring av volym

Tjenare!
Har nu googlat runt som en blådåre men kan fortfarande inte hitta någon lösning på varför all media som jag spelar upp på min Sony Xperia Z pausas när jag ändrar volym. Fruktansvärt irriterande när man ändrar i bilen(har kopplat in den i bilstereon) och precis kastar ner den i mugghållaren så pausar den så att jag måste ta upp den igen. Hoppas det finns någon kunnig själ därute som kan hjälpa mig:)
/Z

Av Zadrok

Perfekt, tänkte starta en likadan tråd men då var de ju en som hann före!
Väldigt intresserad av vad som vore bäst:)

Av Zadrok

Började spela WOW igen:)

Av Zadrok

Fler som spelar på EUW?:)

Av Zadrok

Lirar du på West äre bara att adda Zadrok

Av Zadrok

Skickade tillbaka mitt R9 290 med ordernr 23509770 och undrar hur det går eftersom det snart gått en vecka sen ni mottog grafikkortet?

Av Zadrok

https://www.komplett.se/amd-athlon-x4-750k/805992
Blir den bra till mitt moderkort?
Vilket nätagg borde jag skaffa?

Av Zadrok

Förslag på något billigt system som inte kostar uppåt väggarna som samtidigt klarar LoL? Har verkligen noll koll vad som är lämpligt för ett itx system...........

Av Zadrok

Nätagg och prolle för Mini-Itx

Tjenare!
Har tänkt att bygga ett system som jag ska kunna ta med mig runt till polarna och Lana med och fick precis tag i ett hyffsat bra grafikkort(6970). Vi spelar mest LoL och lite fps ibland.
Som moderkort har jag tänkt mig att införskaffa ett https://www.komplett.se/msi-a88xi-ac-socket-fm2/810870
I processorväg blir det någon i den här högen https://www.komplett.se/search?bn=11204&category=11204_Proces....
Frågan är vilken av dem jag borde välja för att få mest för pengarna utan att överdriva då jag inte kommer använda den mer än på LAN och vilket nätagg som krävs för att driva detta.
Jag har alltså redan 8 GB ram liggande och en ledig SSD så det behöver inte köpas.
Som chassi tänkte jag använda Bitfenix blåa mini itx:)

Tack på förhand för alla råd:)
/ Z

Av Zadrok

Dator för LoL och lättare spel

Tjenare!
Har blivit lite trött på att släpa med mig min 20kg+ bjässe på LAN osv och har bestämt mig för att bygga en dator som är så liten som möjligt som samtidigt ska klara av League Of Legends utan problem. Budgeten ligger på runt 4-6k. Jag tänkte slänga in gammal HDD från min vanliga dator som inte används till något särskilt. Ram- minnen behövs inte heller köpas in då jag har 8GB liggande. Kort sagt är det MB+Prolle+grafikkort+nätdel+chassi som ska köpas in.

Tack på förhand:)

Zadrok

Av Zadrok

https://www.komplett.se/search?bn=10392&category=10392_Bildsk...

https://www.komplett.se/lg-50-plasma-tv-50pn650t/77741

Bäst att lira på?
Har presentkort på komplett så det är därför jag kommer köpa min skärm/tv där.

Av Zadrok

Kanske bättre att satsa på en 144 HZ skärm på 27 istället med IPS panel? Eller hur stor skillnad skulle det vara mot min nuvarande GL2750 HM? Känner mig ganska vilsen även efter alla guides och då specifikationerna på apparaterna inte nämner input lag. Kanske bra med en TV men då måste man lägga långt över mina 4-5k till budget och som sagt då kanske bättre att satsa på en IPS?