Inlägg

Inlägg som Zadrok har skrivit i forumet
Av Zadrok
Skrivet av giplet:

Följ guiden här så funkar det:
Minecraft: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Techni...
COD - MW2: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Techni...

Portcheckers är luriga, för de kan inte egentligen testa om en port är öppen. Om programmet som ska använda porten inte svarar för att den inte förstår förfrågningen som kommer så kommer portcheckern att säga att porten inte är öppen.
Strict NAT går du ju förbi när du öppnar portar, så den biten kan du ju bara bortse ifrån.

Så sitt lugnt i båten och gör om inställningarna noggrant.

En sak som kan vara värt att notera är att UPnP kan ställa till med konflikter för öppnade portar. Så en grej jag brukar göra om det krånglar är att stänga av UPnP tills jag ser att mina portar funkar. Sedan kan man slå på det igen. Det finns även en lista på alla portar som är öppnade, även de som är öppnade med UPnP. Det kan vara bra att kolla in den så att portarna verkligen listas som öppnade och att det är rätt dator som är mottagare.

Hittade den här länken- kan det stämma att oavsett hur mycket jag pillar runt i portar osv så är det hos telia( min ISP) som problemet är. Ska man ta kontakt med telia och isåfall vad ska man säga?
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200148936...
FÖ. så följde jag dina anvisningar till punkt och pricka utan resultat.

Av Zadrok

TG789vn portforwarding

Tjenare!
Har nu försökt öppna portar till både minecraft och modern warfare 2. Har googlat som en blådåre och fått fram ett antal portar till mw2 och applicerat dem under spel och programdelning i modemets mjukvara som för övrigt är ren skit men det åsido. Nu till det sjukaste i hela historien. Återställde modemet till fabriksinställningar och lade till all portar igen. Minecraft fungerade och jag lyckades öppna en server utan direkta problem men när jag ska göra detsamma så låser sig allt och min NAT typ förblir Strict. Har även kollar via en portchecker och min port är stängd ändå. Någon som sitter på samma skit som lyckats eller som kan hjälpa till?

Av Zadrok

Farsan har också en sån kylare på sin 4770k och när jag stresstestade den så fick jag liknande siffror så jag tror inte att du har misslyckats med montering. Du får kanske skaffa dig en annan om du inte är nöjd men det är ju en annan femma.

Av Zadrok

Den fungerar kanon ihop med datorn. Låter galet bra faktiskt men jag har redan inbyggt i moderkortet så det är ju telefonen jag prioriterar. Testade även Maroon 5- IT was Always you och det låter förskräckligt. Själv tror jag att det är lightningkopplingen till dacen som inte lämpar sig för detta så jag beställde en Fiio e11k istället och ska nu returnera ifin.

Av Zadrok

JVC HA SZ 2000

Av Zadrok

Körde igång den innan jag pluggade in den i telefonen men utan större framgång- basen låter fortfarande fruktansvärt.

Av Zadrok

När jag drar på en låt som tex. "Turn Down for What-DJ Snake, Lil Jon" så får jag just den här skumma basen. Tycker du ska testa också. Själv ska jag nog testa att sätta igång den innan jag pluggar in den i telefonen-kanske mitt fel...:)

Av Zadrok

Hur är täckningen egentligen och hur är hastigheten på tele2:s nya? Själv sitter jag på ett gammalt abbonnemang sedan snart två år tillbaka som löper ut i April hos halebop. Skaffade det ihop med en S4 och betalar runt 600 varje månad inkl spotify då dra av 99. Tänkte nu dumpa detta då jag inte behöver en ny mobil då jag köpte apples 6 plus kontant. Halebop ringde mig för någon dag sedan och skulle kränga nya prylar i form av ett par "kvalitets" hörlurar i form av urbanears(jag vet skrämmande om marknadsföringen fungerar) och en ny 4g mobil. Det har ju gått några dagar och när man vaknade efter en natt på jobbet så låg där ett sms som höjde mitt abb från 3GB till 6GB. Själva abbonnemangen kostar 269 kr eller något i den stilen. Tänkte bara kolla så att man inte går på en nitlott och tror att man byter till något bra och sedan visar det sig att man har tillgång till 4G hastighet på en kvadratmeter i hela landet. Tänkte mig då 20 GB abb hos tele2

Av Zadrok

Gör som jag kör på Logitechs Z-906. Väldigt bra ljud i förhållande till vad du får lägga ut. Dessutom bra anslutningsmöjligheter och långa kablar till dom högtalarna därb ak.

fg
Av Zadrok

Som tidigare sagt så skulle jag väl nästan vilja säga att varför skulle dina kompisar vara bortskämda med deras datorer när du själv sitter på en närmare 10k? Apple är ju inte direkt kända för att hålla sig till budgetsortimentet. Om du nu spelar så mycket så förstår jag inte riktigt poängen med en MacAir. Det är ju som att köpa sig en fet yacht och sen visar det sig att du har 2 mils pendling till jobbet och inte är det via sjöss....Spelar du? Köp en speldator? Behöver du mobilitet och inte har ett kärnkraftverk i bakfickan? Skaffa en Mac? Sen skulle jag vilja påstå att har man så pass många timmars fritid som du uppenbarligen verkar ha så finns det jobb att söka om du inte är överlycklig över dina nära och käras generositet. Allt detta i välmening men det finns större problem här världen....

Av Zadrok

iFi nano IDSD DAC

Fick min iFi nano IDSD igår och har nu lyssnat några timmar på den ihop med min iPhone 6 plus via cameradapter usb. Den fungerar skitbra i många moment förrutom när den ska hantera tung djup bas då hörs det nästan som om en gammal sprängd baslåda- går helt enkelt inte att lyssna på...Väldigt tråkigt och jag funderar på att returnera skitet om någon vänlig själ här har en aning hur man får bort detta eller om den här förstärkaren inte fungerar så bra ihop med min iphone?
(Jag spelar upp musik via spotify i 320 kb)
Tänkte samtidigt höra om någon med samma telefon eller iphone iallafall kan komma med ett säkert kort så jag slipper sånt här igen....

Av Zadrok
Skrivet av Commander:

Fälgar och ljud följder endå med till nästa bil

Nja ganska liten chans för att det skulle vara så lätt haha:) varenda tillverkare har ju sina standarder och skit. Försöka få bra ljud i en bil är väl lite som att gå och köpa en Prius och tro att man räddar moderjord när man vet att det lär skita sig på vägen ändå, inte riktigt värt det imo...........:/

Av Zadrok

Spara pengarna och satsa på en ny bil? Du lär ju få högtalare på köpet iallafall. 96:a lär ju inte vara värd ens vad det krävs att få ett par dugliga högtalare och resten av kittet.

Av Zadrok

Lånar lite och undrar vilken dac/hörlursförstarkare som passar bäst mellan mina JVC HA SZ 2000 och min IPhone 6 plus. När jag pluggar in lurarna i datorn vars moderkort har inbyggd lurförstärkare(Gigabyte GA-X99-GAMING 5) så tycker jag att basen vaknar och att jag får ett fylligare ljud. Jag har ingen direkt budget då jag hellre väntar och lägger undan pengar och köper något som jag blir riktigt nöjd med såvida det inte är hutlösa mängder. Tittade lite på denons DA10 men har ingen aning om man kan få bättre för mindre eller om man måste lägga på ännu mer. Tusen tack på förhand alla hörlursgalningar här på SWEC!

Av Zadrok

Verkar som om mina problem har lösts, tackar för hjälpen. Hittade massor med skit bland annat såg jag också att det låg en process såg slukade ram och slöade ner jättemycket.

Av Zadrok

Efter ha varit borta från datorn några timmar kom jag tillbaka och såg att samma förfrågan från min UAC hade poppat upp igen och denna gången tryckte jag nej men precis efter så kommer samma skit upp igen så jag var tvungen att snabbt klicka på något annat för att få ner meddelandet i aktivitetsfältet. Tog även ett foto av skitet med mobilen eftersom det inte gick att göra en printscreen....https://dl.dropboxusercontent.com/u/103332702/Foto%202015-01-...
Någon som vet om det är något skadligt? Hittar inte själva exe filen helller eftersom den ligger som temp antagligen? Vad gör jag?

Av Zadrok

Jag hann bara se att det stod något om update flash och det var från okänd utgivare som Microsoft kallar det dvs att det kanske är virus?

Av Zadrok

Datorn startar om sig om och om igen.

Har ett litet problem som uppstod när jag skulle godkänna en uppdatering som hette något i still med "update flash". Jag tryckte naturligtvis ja då jag trodde det var en nödvändig men precis när jag gjorde detta så stängde sig datorn och jag började resetta bios och allt möjligt. Lite frustrerande att börja med sånt här precis när jag och flickvännen hunnit inta fredagsmyset. Det märkligaste av allt är att om jag kör Windows egen minnesdiagnostik så startar sig datorn och säger att minnena är friska. Behöver lite hjälp då det tar sin lilla tid att köra en minnesdiagnostik vid varenda uppstart......

Av Zadrok

Bygga själv? Du får ju exakt vad du vill ha, ta hjälp om du känner dig osäker.

Av Zadrok

Bäställde precis via ebay. Hade lite problem att hitta rätt i de svenska butiker och sedan kom jag undan med 700 kr också:) bara att kasta sig på brevlådan och kolla när avin dyker upp nu.