Inlägg

Inlägg som b&w har skrivit i forumet
Av b&w
Skrivet av Nameless:

Perfekt, nu vågar jag mig på att skruva upp min L920 för att fästa batteriet! (jag har, liksom många andra, fått ett exemplar där batteriet är löst.)

Nu blir d o skruva, har Inget fel på min men det är så sjukt roligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w
Skrivet av Asusboy:

Vad är det för väderapp denna person har? http://www.youtube.com/watch?v=HXb1SQArgkc

Gissar på Weather flow, 15 kr. Riktigt trevlig gratis o testa 3 dagar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w
Skrivet av Stiberg:

Jag har problem med att ta emot sms från min flickväns Lumia, Hon kan ta emot och skicka till alla andra i kontaktlistan men till mig kommer sms:en inte fram alltid. Ibland kommer inte sms:en fram till henne heller från mig, men från alla andra.

Jag har läst runt en del och vissa säger att det har med smileys:arna att göra på hennes telefon. Dvs. skickar hon med en smileys i sms:et får jag inte det. Skickar hon bara text kommer det fram. Jag har provat rensa, återställa och alla möjliga tips jag kommit över men det verkar som att hon får fortsätta att skriva sms utan smileys:ar för att det ska funka.

Båda har Telenor och ingen har bytt operatör eller liknande på flera år.

Hon hade tidigare Htc Desire HD, och jag har en Nokia N9.

Vi hade lite problem här med, så jag googla lite och det verkar vara ett stort problem med alla telefoner och operatörer. Själv har jag inte märkt av det tidigare. Skriv sms som inte går fram, kanske du hittar nåt nyttigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w
Skrivet av andr3a$:

Nu finns det ju personer som också har SMS-problem med Lumia även fast de inte haft iPhone tidigare eller fått det skickat från en iPhone - även i denna tråd.

Nåt skumt e d, skickar från iPhone 4s till l920. Väljer jag att skicka från medd app så funkar det inte men skickar jag till samma person och väljer att skicka från kontakter så funkar d varje gång?

Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w

Yeees

Snöstorm eller inte, inget stoppar en desperat ha känsla. Elgiganten hade fått in en gul, ingen i butiken trodde på mig att den hade kommit?
Skit samma nu jävlar ska det lekas.
Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w
Skrivet av Blackbeardie:

Den har varit på laddning nu en stund. Och nu startar inte skärmen upp överhuvud taget. Supporten svara inte när jag chatta med dem. Så vette fan. Får reklamera den antar jag och ta någonting annat.
testa ringa till den från sambos mobil. Signaler går fram men skärmen är fortfarande. DÖD

Ladda upp, funkar inte det så testa navifirm om du kan det annars, reklamera.

Av b&w
Skrivet av Nisse-Tuta:

Fan har världens 30-årskris nu.
Jag slits mellan att vara vuxen o tänka:
Jag har förhandsbokat och telefonen kommer när den kommer. Dessutom behöver jag den inte nu på en gång utan den gamla duger fint.

Men barnet i mig skriker:
Jävla Tre jag vill ha skiten NU!! Ahh måste maila o hota supporten, kolla brevlådan, kolla forum, maila supporten igen!!!!

haha, älskar den känslan. Själv va man nere o pilla på en gul l920 och kan ju lätt säga att helgen vart bra mycket längre.

Av b&w
Skrivet av Asusboy:

Fan va irriterande... När jag vill ladda ner något så säger telefonen att jag måste gå in på min familj på windowsphone.com först och konfigurera saker och ting. När jag går dit och loggar in, så säger det dock att en förälder måste logga in och göra inställningarna... Hur löser jag det? Inte ens gratissaker kan jag installera... Snälla hjälp mig

Ändra åldern på hotmail kontot och om inte d går så skapa nytt konto.

Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w
Skrivet av Asusboy:

Skickade mina kontakter från min förra mobil till denna och den visade att de togs emot, men jag kan inte hitta dem någonstans! Skulle även klippa till mitt gamla simkort och använda i Lumian, men Lumian kunde inte hitta kortet så nu är jag "utan" mobil tills tisdag.

Du måste ha klippt kortet fel, har själv klippt 5 olika o dom funkar. Dock inte till L920. Kontakterna finns där misstänker att du måste ändra vilka kontakter som visas.

Skickades från m.sweclockers.com

Av b&w
Skrivet av Ztorba:

Fick hem min idag och är hittils väldigt nöjd, måste lära mig navigera interfacet lite, jag är så himla van vid iphone´s.
Har några frågor till er som haft Lumia920 lite längre än mig eller om ni bara är vana Lumia användare.

Går det att göra så man ser hur många procent man har kvar på batteriet samt om man kan som på andra telefoner se connection, batteri osv högst upp på skärmen?

Sen undrar jag om man kan ändra så sök knappen går till google istället för bing (känns inte som att det kommer gå).

Känns som att jag hade fler frågor men har glömt dem nu
Tacksam för svar

Har inte fått min än men testa om det här funkar, (Bing is default, so you go to settings – advanced – then change the search provider.)

Har ett minne att det finns en app för batteri.