Inlägg

Inlägg som Judas_I har skrivit i forumet
Av Judas_I

vad ska jag då välja... har två alternativ: p4 3,2, 1025 ram, 80 gig hd, radeon 9600, widescreen osv osv eller 1,6 Pentium M, 60 gig hd, radeon 9200, 512 ram vanli skärm

Snabbt svar uppskattas. Måste beställa skiten idag. Företagspaket.

Av Judas_I

Vattnets autoprotolys medför att vatten alltid är elektriskt ledande... Men vem bryr som triviala problem som det?

Av Judas_I

Jag band fast en NB kylare och en p4 fläkt på mitt graffe med gummisnoddar som jag röck ut ur min jacka... Lite reklam tejp från ett lokalt manufakturlager utgjorde the finishing touch. Det vart snyggt som fan... not. Men det funkar stabilt.

Av Judas_I

untouched by human hands... jag vill minnas nått skämt som gick så.

Av Judas_I

Evons: Geil standard pc3200 pallar alltså 278 i fsb?

Jag vill ha...

Av Judas_I

Se sign.

248*13(3224mhz) i fsb, sen vill inte mina kassa minnen längre. Jag har dock klockar högre osynkat.
1,575V
Idle 45 C
full load 53 C
CNPS7000A-CU (eller vad fan den heter, den stora runda helt i koppar)

Av Judas_I

eller kolla upp vad felkoden betyder på tillverkarens hemsida...

Av Judas_I

Jag tycker du ska anmäla dig till några medicinska studier i någon av universitetsstäderna. En del får man rätt fina pengar för. Inlagd på sjukhus i två veckor och prova blodförtunnande medel: 20k.
Min polare gjorde det. Man kunde bli sjuk som en räv om man hade åtur... men vafan. Hälften av alla som deltager får ju placebo...
Bara att satsa. 20k för att lira playstation och masturbera i två veckor?

Av Judas_I

jag har den. Jag klockar min 2,6a till 3,4 utan problem. Har kört stabilt i ca 3,2 24/7 i drygt 5 månader.(1,6 i vcore. Mitt moderkort undervoltar dock en aning).

Av Judas_I

Våld. Den lilla jäveln tål mer än vad den ser ut för. Akta benen bara

Av Judas_I

Det var märkligt... jag såg min nya sata i installations programmet första gången jag slängde in den och bootade från xp skivan... trots att jag hade 2 ide hd's på ide1 kontrollen... (ändrade boot prioritet i bios innan)

Av Judas_I
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=fredrik=-
Här kommer mitt bidrag.. Lägg särskilt märke till mina fina kabeldragning
(eller inte .. har inte orkat göra nåt åt saken..)
Här är bilden iallafall:
http://w1.141.telia.com/~u14114593/inutidatorn.jpg

Jag ska låna en kamera så ska ni få se på andra bullar(webcamen åkte i väggen efter att jag hade skruvat sönder den och tagit bort uv filtret vilket medförde att den sakta men säkert förlorade skärpan. troligen beroende på att den aldrig gick att få ihop som den var igen...)

Fredrik här ligger bra till. Men jag vinner på upploppet med min modifierade geforce kylning. Sällan har dess make skådats.

Av Judas_I

Windows XP klarar visste av att man byter moderkorts chipset utan att NTLDR felet uppstår. Jag böt (utav anledningar vi inte behöver gå in på här) temporärt tillbaks till mitt kort med SIS645 moderkortskrets. I min sign ser ni vad jag bör ifrån.

Jag har därimot haft det där problemet pga när jag installerade en ny sata HD. Av någon anledning så kastades hela jävla boot prioriteringen om. Och inte så att den ville boota från den nya fina sata hd'n. Nej nej, den ville boota från FEL av mina gamla ide hd's. På vilken det inte fanns något operativ. Men då borde man fått det klassiska felet med att det inte går att boota, eller hur? Men inte... DEt märkligaste av allt är att när jag bootade första gången(med sata hd i kopplad + mina ide hd's) på xp skivan så ville den prompt installera operativet på sata hd. Jag valde det och det startade fint några ggr. Sen var det slut på det roliga.

Problemet löstes dock när jag ställde om boot prioriteten i bios...

Men vad jag ville säga är att xp inte alltid börjar gråta bara för att man byter moderkortskrets

Av Judas_I

jo jag lovar. Jag tvättade min smutsiga prolle med olja i förra veckan. Prova så får du se.

Av Judas_I

Inte mer riskabelt... men du kommer inte åt v-core inställningarna, vilket brukar betyda att klockningsmöjligheterna är relativt begränsade.

Av Judas_I

Annars så funkar det jävligt fint med olivolja...

Av Judas_I

Jag har klockat min 2,6(800 mhz systembus) ghz till 3,5, med luftkylning utan problem. Stabilt med 1,625 i vcore... den borde fan gå högre... min gamla smutsiga 2,4B klockade jag stabilt till 2,9 nånting...

Av Judas_I

Har samma system. Fast inte sata diskar. tempsensorn på mobot visar aningen fel. Jag idlar 42-45 grader med min cpu klockad till 3,1 ghz. Maxar på 50 grader. Flasha bios. Jag har dock en annan kylare. Den där fula runda du vet. Men boxed kylaren är bra. Jag har provat den. 54 borde den inte komma upp i oklockat.

Vad gäller problemen med sata så är jag inte säker. kolla insällningarna för sata i bios. Jag tror sata är aktiverat som defult men jag är inte säker.

Nätagget räcker helt klart.

En fläkt monterad bakom diskarna eller framför brukar lösa tmeperaturproblemet på en gång.

Av Judas_I

leffe2k3: Du förstod inte? Jag är ledsen. Vänta så ska jag hämta lunariseraren.

Av Judas_I

Ne0nLight: Någon måste utbilda ungdomen.
leffe2k3: Det tog inte upp så mycket av min meningslösa tid så jag tyckte jag kunde utbilda de okunniga. Du är inte fjorton och har två lunarkonton? Du vet, ett som är på "riktigt allvar" och ett som du använder när du gör elaka saker eller smygtittar på andra fjortisars krypin?