Inlägg

Inlägg som MandrillHaren har skrivit i forumet
Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av walky_talky
håller ni tangentbordet som i videon?

Självklart, annars förloras ju vitsen med spelet (att det ska likna en gitarr)

Av MandrillHaren

Efter fyra försök: 4311

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Aka_The_Barf
körde lite hidden, tyckte det var lite små jobbigt, hidden snubben är ju långt bättre än en själv i 8 fall av 10 vann hidden, så jag tycker det var lite obalanserat.
sen det läget där alla som dog blev en hidden var ju mass slakt efter första "konverteringen".

Problemet med hidden är väl att det är så många som spelat länge i förhållande till hur många nybörjare det finns. Det var nog inte så konstigt att hidden vann varje runda i ditt fall, du mötte säkert en bra spelare. I hidden märks det bara så tydligt när nån är överlägsen. Det beror också på vilka servrar man kör på, undvik servrar med PS ON (pigstick on) ifall du har problem som marin. Pigstick är en attack som hidden har som dödar på ett hugg men har en viss cooldown och tar ett tag att utföra. Hursomhelst blir det extremt mycket lättare om man har den attacken som hidden, så därför undviker jag servrar med pigstick på då det helt enkelt blir för lätt som hidden och för svårt som marin. Fortsätt kör hidden, det har en väldigt brant inlärningskurva, men när man kommit förbi noob-stadiet och börjar bli bra är det sjukt kul.

Av MandrillHaren

Absolut bästa HL2 modden av alla är ändå Hidden: Source. Har spelat det i över ett år sedan beta 1 och inte tröttnat ännu. http://www.hidden-source.com

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hunden
Det var jag som skrev inlägget av fralle88, bara så ni vet.

När vi ändå är inne på att anta så anog jag att man ville köra XBMC (har tillomed för mig att Delight har snackat om det) eftersom det i princip är det bästa man kan ha en Xbox till, vad ska man med Linux på den att göra?

dx.: Även om du hade haft rätt är det väl lite onödigt att vara så jävla otrevlig?

Man kan ju köra både linux och XBMC. Som trådskaparen skrev vill han ha trådlöst nätverk för att överföra filer, inte streama. Därför kan man först överföra filerna i linux och enkelt byta tillbaka till XBMC resten av tiden. Lite billigare än att köpa en accesspunkt eller nätverksbrygga. Det jag menade var att jag antog att xboxen var chippad, inte att trådskaparen redan körde linux på den.

Av MandrillHaren

Är det bara jag som kommer hit: http://www.geocities.com/mr_lord_sadler/own.txt när jag går in på länken till Technology Review?

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fralle88
Xboxen kan inte köra ett nätverkskort över USB, den klarar bara av enklare saker så som mus och tangentbord som inte kräver några drivrutiner.

Men man kan köra linux på ett chippat xbox, vilket jag ändå anar är fallet, och USB-adaptern sebbe72 länkade till har både drivrutiner för linux och USB 1.1 bakåtkompatibilitet.

Av MandrillHaren

Vad spelar det för roll om man får mindre xp av att soloa, ni kommer ändå nå högsta leveln även om det tar längre tid? Man spelar väl för att det är kul och nog fan är det roligare att köra tillsammans med nån än att köra ensam.

Av MandrillHaren

Synd, men tack för tipset!

Av MandrillHaren

PM:a manzzon på forumet, vet inte om man får lägga upp länken för forum-reglerna.

Av MandrillHaren

WLAN till chippat XBOX

Nu är det så att jag har tänkt skaffa en xbox som media-dator och köra linux på den. Det jag undrar är om man kan använda ett USB-WLAN kort till xboxet och köra det med linux-drivrutiner i linux. Jag har ej använt linux tidigare, så kan nån i så fall ge mig en länk till drivrutiner för USB-WLAN kort till linux.

Av MandrillHaren

Annars tar väl manzzon 600kr för ett nytt moderkort och då chippar han åt dig.

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Murkelbarnet
okej tackar så mkt

Okej börjar lära mig lite grann nu så nu har jag skrivit ett eget skript för en egen varelse som funkar helt okej:) Den slutgiltiga frågan(tror jag):P Hur får man monstrt att sluta förfölja en och hur får man kroppen att stanna kvar när den dör? Det sättet jag testade funkade inte riktigt

Låter bra, men är du säker på att du inte använder en spell-effekt som redan finns i spelet när du summonar? I spell-rutan där det listas vilka effekter som ingår i spellen ska det bara vara "script effekt" ifall du ska summona en egen varelse, annars gäller reglerna som för alla vanliga summons, alltså att de följer efter en och försvinner när de dör.

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fowler
Hämtat från http://forum.psxcare.com/support/showthread.php?t=7233

Visst, det kan bero på ett dåligt chip, men i 9 fall av 10 är det dålig lödning

Av MandrillHaren

Fast om D0 inte är fastsatt får man aldrig frag (röd/grön) utan då startar originalbioset istället...
rashed: Du har helt enkelt lött fel/för dåligt, kolla igenom det.

Av MandrillHaren

Farbrorchristian: Det går ju inte att spela utan gräs! Tanka denna mod: http://www.tessource.net/files/cache/5434.html så kan du slå på det igen! Grym skillnad i FPS mellan vanliga gräset och det moddade.

Av MandrillHaren

Hehe, vore kul med ett multiplayer-racing spelläge i portals

Av MandrillHaren

OK, murkelbarnet, problemet är att du inte använder script-effekten utan den vanliga xivilai-spellen. Läs denna: http://cs.elderscrolls.com/constwiki/index.php/Scripting_Tuto... tutorial för att lära dig hur man använder scriptade spells.

Av MandrillHaren

Argh, hur kommer man förbi 13, unlucky ... ? Har provat med "friday", unlucky_friday, 13_unlucky_friday o.s.v.

Av MandrillHaren

Nä, den som du håller på med. Du kan zippa den och lägga upp på upl.silentwhisper.net