Inlägg

Inlägg som MandrillHaren har skrivit i forumet
Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zsimpey
jag fick nice baksida, har en oblivion gate ca 100m bakom huset, så jag har alltid röd himmel (inte klar med mainq, lirar DB för fullt). kul å ha den på tomten...

shyst hus endå. finns det nå bra sätt att fixa till i hyllorna??

Om du vill placera böcker lättare i hyllorna kan du använda dig av denna trevliga mod: http://www.tessource.net/files/file.php?id=2582

Av MandrillHaren

1. Morrowind (PC)
2. Hidden: Source (PC)
3. Battlefield 2 (PC)
4. Oblivion (PC)
5. Splinter Cell: Chaos Theory (PC)
6. Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark (PC)
7. Guild Wars (PC)
8. Dungeons & Dragons Online: Stormreach (PC)
9. Far Cry (PC)
10. Deus Ex (PC)

Av MandrillHaren

Jag ska eventuellt fortsätta jobba på en Imperial Legion mod med ny questline om jag orkar Scripting är inte min bästa sida, men det krävs massor av det med questing. :/ Det absolut drygaste är ändå oblivions dumma dialog-system där varje text-linje kräver var sin ljudfil, även om man bara ska ha text, annars försvinner texten för snabbt.

Av MandrillHaren

Har bara gjort ett plugin hittills, en bugfix för sista Arena questet. http://www.tessource.net/files/cache/2651.html

Av MandrillHaren
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Säg ett spel som har en utomhus-miljö som ens är värd att jämnföras med Oblivions:p Sen att spelvärlden är många kilometer stor i yta med total frihet är också värt att nämna när man ska jämnföra grafiken med andra spel.

När det gäller grafiken i spel så handlar det om pioriteringar. U3-motorn som jag har för mig används i Oblivion är väldigt kraftigfull, och har använts på bästa möjliga sätt för just det spelet. Vad hade Oblivion varit med UT2k7 grafik? Laddningstider och otroligt lagg.

Sen känns det inte riktigt rättvist att anklaga xbox360 för grafiken heller. Det är väldigt få som har bra flyt i spelet med höga grafikinställningar i pc-versionen också. Mitt system klarar precis att maxa alla detaljer i 1280* med HDR. Skall man ha AA också så går allt och helvete. Och då har jag en hyffsat kraftfull dator.

Jag kan dock hålla med om att vissa texturer är riktigt fula. Men då syftar jag på lågupplösta utdragna texturer som antagligen inte har användts på rätt sätt. Det är lite missar på armor-texturerna också där texturerna sitter snett och dylikt.

Spelet använder grafikmotorn Gamebryo, alltså samma som Morrowind, fast aningen uppiffad. Se http://www.emergent.net/index.php/homepage/products-and-servi...

Av MandrillHaren

Dungeons and Dragons Online: Stormreach är grymt bra, om du gillar DnD. Trial finns här: http://trial.ddo.com/

Av MandrillHaren

Största besvikelsen med oblivion jämfört med morrowind är antal guilds. I morrowind fanns det 4 guilds för magiker (temple, imperial cult, mages guild, house telvanni), medans i oblivion finns det bara 1. Körde nyss ut mages guild vilket för övrigt var jävligt drygt då man i stort sett bara mötte necromancers hela tiden efter att ha kommit in i arcane university. Questen var i princip bara döda fiender, en fighter skulle kunna göra mage's guild questen lika lätt som en wizard. Efter att mage's guild är slut finns det nästan inget innehåll i spelet kvar för spellcasters. Visst, man kan få nya spells, men alla av samma spell-effects ser likadana ut och det finns inte mycket till artefakter för mages. Nä, nu ska jag installera morrowind igen.

Av MandrillHaren

Har fått exakt samma problem efter att ha bytt moderkort. Tangentbordet funkar i felsäkert läge, men inte i vanliga windows. Kan det vara drivrutiner från det gamla moderkortet som spökar?

Av MandrillHaren

En mod jag varmt rekommenderar om man inte gillar level-scaling är Oscuro's Oblivion Overhaul http://www.tescreens.be/oblivionmodwiki/index.php/Oscuro%27s_... Fixar det mesta med level scaling, även arenan och att banditer har Daedric

Av MandrillHaren

Är det bara jag som längtar efter att en version av Giants modden till Morrowind ska släppas till Oblivion? Den modden införde hundratals nya monster som var MYCKET svårare än de vanliga, och som man verkligen fruktade.

Av MandrillHaren

CPU: A64 winchester 3000+ @ 2500mhz
RAM: 2*512MB
Grafikkort: Radeon x800XL @ 440/550

Upplösning: 1280*1024
Grafik: Defaultar vid very high + maxat grass distance
AA: nej
HDR: nej, använder bloom
INI-trix: Tunnat ut gräset och ökat antal nodes av terrängen som renderas i HQ
FPS: ute: 17-30 städer: 20-40 grottor: 20-50

Tycker det flyter på riktigt bra faktiskt. Låg FPS känns inte av särskilt myket när man kör i first person.

[edit] Måste säga att jag endast fick en fps-drop på 1-2 fps när jag bytte från 1024*768 till 1280*1024, precis som morrowind verkar inte upplösningen påverka prestanda nämnvärt[/edit]

Av MandrillHaren

Du ska till St. Olms canton. Han bor i den andra lägenheten på södra sidan av den.

Av MandrillHaren

Vänta nu, har inte x800-serien stöd för HDR?

Av MandrillHaren

Fallout 2 finns också till mac, och som sagt Halo.

Av MandrillHaren

Jag har för mig att jag använde ett par stycken ring of the ram på honom. Ren damage, ingen attackroll, resistance, eller saving throw.

Av MandrillHaren

Hursom helst är det lite synd att det bara är trådburna handkontroller som fungerar. Det följer ju med en USB-laddare med de trådlösa, kunde de inte gjort att kontrollen agerat som en vanlig trådburen när man kopplade in laddaren?

Av MandrillHaren

Hmm, jobbigt att det var på japanska, verkade också rätt krångligt att få igång...

Av MandrillHaren

Stepmania fast med klaviatur?

Tjena, letar efter ett stepmania/DDRliknande spel där man använder ett midi-klaviatur och det droppar noter/dylikt istället för pilar. Finns det nåt sånt överhuvud taget?

Av MandrillHaren

Hej! Grymt bra sida, men en sak jag undrar är: Varför är det samma pris (995kr.) på både 80GB och 160GB versionerna av Lacio Porsche Desktop USB2.0 hårddiskarna på Dustin Home?

Av MandrillHaren

Vilket nummer som helst funkar inte, men jag provade med mitt kontokort som inte ens har nån kredittjänst, och det funkade.