Inlägg

Inlägg som k0nsl har skrivit i forumet
Av k0nsl

Ja, det framgick. Men framgick det inte av Oli's inlägg att det du ville ha tyvär inte gick? Då är ditt enda val att byta minnena....eller behålla dem.

-k0nsl

Av k0nsl

win32.small.eo är en Trojan ner-laddare vilket med all säkerhet innebär att du har något värre på systemet också. 'Trojan downloaders' används för att ladda ner större program för att senare ta kontroll över någons dator.

-k0nsl

Av k0nsl

Min Seagate SATA disk ligger kring 26° C under belastning. Kyler den med 120mm fläkt från CoolerMaster...Den kan nog bli kallare om jag tar bort dom andra två diskarna som som också sitter där, SATA diskn ligger liksom som en macka mitt emellan dom andra två...Dom andra två diskarna används ju dock inte men eftersom SATA disken ligger ihopklämmd mellan dom andra två så blir det ju mindre luftflöde...

-k0nsl

Av k0nsl

Kasta ut 256mb minnena, köp två 512mb minnen.

-k0nsl

Av k0nsl

Jag hade också satsat på en Zalman om jag bara visste om den passade i mitt Gigabyte moderkort. Zalman's 120mm CPU fläktar lär ju tydligen vara ganska grymma.

-k0nsl

Av k0nsl

Clear CMOS? Fast det låter ju som något värre...

-k0nsl

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av plextor
Något bra nätagg å rekomendera? (ursäkta om jag bryter tråden)

OCZ Powerstream 600W (http://www.datorbutiken.com/se/datasheet.php?artId=OCZPS600W) / OCZ Powerstream PSU 520W (http://www.datorbutiken.com/se/datasheet.php?artId=OCZPS520W)

Ska själv köpa OCZ Powerstream 600W, hade tänkt mig ModStream innan bara för prisets skull men det är lika bra att slå på stort med en gång. Har hört mycket bra om OCZ's nätagg. Jag sitter på dual PSU nu, men båda två är väldigt klena...

-k0nsl

Av k0nsl

Tycker alla dom här skämten är enbart jobbiga och löjliga...alla.

-k0nsl

Av k0nsl

Jag skulle ha tagit med en extra fläkt till CPUn för den som kommer med CPUn är oftast skräp. Bättre att ta det säkra före det osäkra...Annars ser det bra ut enligt mig

-k0nsl

Av k0nsl

Jag får samma problem med försvunna filler när jag överklockar väldigt hårt. Men jag bara sänker FSBn lite eller ställer in SPD på auto i bios sen är allt frid o fröjd..

-k0nsl

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Gurk
Felet är, det jag beskrev... upprabblat ett flertal gånger tidigare.
Har du möjligtvis ett par ID 4226 i din logbok?

Googla hem den patchen för att ställa upp antalet icke kompletta 3w handshake i tcp/ip stacken och höj det värdet från 10 till exempelvis 100 så fungerar sökfunktionen igen.

/G

Den patchen kommer inte göra någon skillnad alls. Läs på Google och så själv. Det är inte ens Microsoft som tillverkat skräp-patchen. Jag var själv nära att ladda hem patchen men lyckligtvis så läste jag massviss innan om patchen genom att söka på Google. Verkar som många personer inte vet så mycket om vad den egentligen gör. Bättre att kolla loggen och se vad som orsakar problemet istället för att patcha tcp/ip filen.

Det kommer inte göra någon skillnad, tro mig.

-k0nsl

Av k0nsl

Gainward producerar bra kort. Ska själv köpa ett nytt Gainward kort ganska snart.

Vad säger du själv? Vad tycker du om kortet hittills?

-k0nsl

Av k0nsl

Stackars den personen som sätter in pengar på hans konto

-k0nsl

Av k0nsl

En sak att tänka på också är att CPU är väldigt billigt just nu, AGP korten kommer nog gå ner i pris väldigt mycket snart också om jag inte har helt fel. Men jag märkte faktiskt en VÄLDIGT stor skillnad i spel när jag bytte ut min 1.7 williamette mot en 3.0E prescott...den enda dåliga med mitt gf3 ti är att det inte finns stöd för DX9 eller AGP8x, måste skaffa nytt snarast.

-k0nsl

Av k0nsl

Jag dammsuger alltid min dator. Mmm råkade komma för nära fläktarna nån gång och jäklar va det drar på...bäst o hålla i fläkten om man ska dammsuga bort damm ifrån dom.

-k0nsl

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MevoN
Hur skulle dom kunna komma på mig?

Så tänker många kriminella; dom blir oftast på kommna.

-k0nsl

Av k0nsl

3.0E Prescott HT @ 3.6 GHz | 512mb Kingston HyperX | Gigabyte moderkort | Seagate 80gb SATA | Gainward Geforce3 ti500 128mb

Kan klockas mycket högre. Behöver bättre minnen.

-k0nsl

Av k0nsl

Har ALDRIG haft problem med produkter från datorbutiken.com faktiskt, kanske är det tur, vem vet? Skulle vara väldigt judiskt om det går dåligt för db.com och att dom håller på att gå ned sig totalt. Jag har alltid handlat där och aldrig haft några som helst problem med någonting över huvudtaget :/

Synd att det blev som det blev Tolvan. Hoppas det ordnar upp sig trots allt!

-k0nsl

Av k0nsl

Jag hade satsat på ny CPU, om du inte har problem med ditt nuvarande grafikkort. Jag tuffar fortfarande på med mitt Geforce3 från Gainward, klarade att spela Doom3 utan några störningar alls faktiskt, och det var med min gammla 1.7 Williamette CPU, men nu har jag bytt upp mig till 3.0 Prescott. Jag bytte CPU, nästa blir att uppgradera grafikkort. Tyckte att det var smartast att byta CPU först (OCH moderkort, bör tilläggas...och ny SATA disk....och DDR minne, hade ju vanligt gammalt SDRAM minne innan!)

Good luck

-k0nsl

Av k0nsl
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mazzzter
okej... ja är absolut inte ute efter något som klockar bra eller så vill ha ett som ja kan köra min P4 1.6 socket 478 på plus mitt ddr minne pc2700 sen spelar de inte så stor roll bara de är ett moderkort som är stabilt och då tänkte ja höra om tips o råd här

Jag bytte ut mitt moderkort till Gigabyte GA-8IPE1000G, Processorn jag hade då var en 1.7 Williamette, men efter ett tag kastade jag ut den och köpte ny CPU.

Men det moderkortet (Gigabyte GA-8IPE1000G) kan jag starkt rekommendera, ska snart byta upp mig till något bättre från Gigabyte.

http://www.datorbutiken.com/se/datasheet.php?artId=GIG8IPE100...

-k0nsl