Inlägg

Inlägg som Schackmannen har skrivit i forumet
Av Schackmannen
Skrivet av DataDidde:

Varför måste du maxa?

Skickades från m.sweclockers.com

Annars 7970 klarar det galant

Med lite överklockning

kanske inte maxa men iaf ultra utan att det laggar. har ett gtx 465 nu som ibland inte ens klarar high.

Av Schackmannen

Vilket grafik kort krävs för att klara av bf3 med maxade inställningar och 60fps

som titeln säger så undrar jag vilket grafik kort som krävs. För om det krävs ett grafik kort för 4k+ så väntar jag nog tills dom är lite billigare om dom nu blir det.

Av Schackmannen

Tack för alla hjälp Jag har nog all information jag behöver nu. Tack så mycket

Av Schackmannen
Skrivet av htbtoma:

mitt spontana tips till dig är också att låta inet bygga ihop datorn åt dig för de 799kr det kostar, no offense men du verkar inte ha någon vidare koll på hårdvara.

nä jag har ingen koll alls på hårdvara och sånt.

Av Schackmannen
Skrivet av BrutalOddball:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/3004356/2013-02-19

jag hittade inget riktigt bra mATX moderkort på inet för den processorn, men om någon annan vet något så kan det ju länkas. AMD verkar inte ha så många höpresterande moderkort mindre än ATX, underligt.

måste jag ha ett nytt moderkort?

Av Schackmannen

går det att välja ett lite billigare grafikkort som fungerar hyfsat?

Av Schackmannen

Men är det viktigt att ha typ 12GB RAM-minne och uppåt för att datorn ska bli snabb och klara av typ bf3 och att streama? Eller räcker det med 4gb? Vill veta vad ram-minnet har för funktion

Av Schackmannen

För jag har 4gb ram och kan köra bf3 på låg grafik och det har aldrig kraschat, men det lagar då och då, och om jag inte minns fel så stod det på fodralet att man som minst eller mest behöver 2gb ram, kommer inte ihåg vilket av dom men jag kommer ihåg att det var 2gb.

Av Schackmannen

Hur mycket blir det totalt?

Av Schackmannen

varannan helg så är jag iväg till kompisar och spelar och jag har inte med min stationära utan jag använder skoldatorn som inte är den bästa. Så jag har nog mycket användning av att ha en bärbar. Och sen visst måste jag skaffa ett nytt moderkort om jag ska ha en intel processor istället för en amd?

Av Schackmannen

Ska jag skaffa en ny bärbar dator eller uppgradera min nuvarande stationära?

Just nu har jag en dator som arsadata (en lokaldator affär) har suttit ihop. Jag fick den för 2år sedan. Jag har 4GB RAM, nvidia geforce gtx 465 och en amd phenom ii x4 (inte helt säker, kan kolla när jag kommer hem). För om jag ska uppgradera den ska jag nog uppgradera till intel core i7 3770 tror jag, uppgradera grafikkortet. Och är ram minnet viktigt om man ska spela bf3, LoL och liknande eller räcker det med 4GB? Men om man kan köpa en liknande bärbar dator för inte mer än 10k, ska jag köpa en sån istället?
Edit: Glömde att säga att jag tänker streama med obs, troligtvis bara när jag kör LoL