Inlägg

Inlägg som ELIS har skrivit i forumet
Av ELIS

En fråga till er som fick era 1330's så fort. Vilka komponenter valde ni?

Av ELIS

Jag körde lite med mitt gamla nokia-modem som jag fick av telenordia för några år sedan innan jag fick mitt modem av dem. Det funkade.

Av ELIS

men vänra nu, halva äpplet är ju borta, du får programera en brandvägg till osx så inte masken äter mer av äpplet!

Av ELIS

Hela datorsystem hade nog varit bättre Sedan så ökar chanserna om du skriver seriöst utan en massa förkortningar och skiljetecken. Sist men inte minst så är det bra att veta datorns prestanda. Jag kan tänka mig att det är något fel på hårdvaran, testa disken i en annan dator så vet du om de är din hdd som är boven. Kolla så inte moderkortet är skadat, annars kan du boota med en cd som ultimate boot cd eller knoppix och felsöka hårddisken mm.

Av ELIS

är du seriös?

Edit: Testa starta i felsäkert läge.

Av ELIS

Familjens första dator var en 486 men windows 3.1 om jag inte minns fel, vi betalade ca 2000 australika dollar för den (det motsvarar 10000 kr)

Min första helt egna dator var en Athlon xp 2500 med 512 minne och en 120gb hdd. Den betalade jag 15000kr för (inkl skärm, högtalare och tbord+mus)

Av ELIS

Ska du ha en något bärbart att ersätta din stationära är nog ett sff system med 17" tft att rekomendera! Annars är centrinion att rekomendera, akta dig fär siemens dock!

Av ELIS

Det borde gå, men vill ha en stabil maskin med utbyggnadsmöjlighet ska du nog satsa på nättag modell bättre!