Inlägg

Inlägg som D3Fragment har skrivit i forumet
Av D3Fragment

Vad kan jag få för min dator

Helt ärligt så är jag osäker på en del komponenter för brorsan har hjälpt mig mkt, men senaste uppgraderingen var processorn och i samma veva nytt moderkort för att socketen skulle passa!

Processor: Intel i5 4690K 3,50GHz
Ram: 16 Gb Ramminne GDDR5
Grafikkort: AMD Radeon R9 290 X OC 4096 GDDR5 5000MHz Memory
som är fabriksöverklockad till 1040 MHz
Minne: Sandisk SSD 256 Gb
500 Gb mekanisk
Ljudkort: Asus Xonar Essence STX

http://i.imgur.com/tL7QSaz.jpg

Av D3Fragment

Lustigt att jämföra logitechs flaggskepp på 2000 kr med Astros för 1300..
För att göra det jämförligt kan man ju tänkas delge att det finns en Mixamp (!), en förstärkare som skalar upp ljudet på samma sätt om inte bättre än G930. För ungefär samma prislapp..
Och det är rätt stor skillnad om ni frågar de som testat astro hur komforten skiljer sig under användning; de är med stor sannolikhet det absolut bekvämaste headsetet, åtminstone bland dessa tre.
Brorsan har haft G930 och det är som ni säger plastigt, helt ok ljud, men gör tom ont på huvudet efter några timmars användning då dämpningen är aningen hård.
Jag har haft A40 sen slutet 2013 och de är grymma för spel tillsammans med mixampen - utan - antagligen inte speciella alls i ljudbild. Som de flesta headset orienterade mot spel så är basen överjävligt närvarande och man missar inte nån explosion inte. Men på samma sätt som man kan leka med EQ kurvan i logitechs medföljande mjukvara, kan mixampen balanseras mellan fyra lägen för att man ska kunna höra fotsteg, skott och lagets callouts bättre.
Lyssna på musik rekommenderar jag inte i något av headseten för de är inte gjorda för det. De är gjorda för att leverera tryck och attityd i ljudbilden. Och det gör de.
för övrigt kan man använda Astros headset till mobilen om man vill ha bättre ljud, till datorn, eller varför inte till konsolen.
Nu är vi antagligen så insnöade på PC master race här att jag bannas, men det kan vara kul att veta att astro var, och enligt många fortfarande är det överlägset bästa till ps4 och one.
Men det jag egentligen ville ha sagt är att jag tycker ni gjort en dålig jämförelse.
- Fan boy out

Skickades från m.sweclockers.com