Inlägg

Inlägg som anon217901 har skrivit i forumet
Av anon217901

Du var ju bra

Av anon217901
Skrivet av silverc0re:

Jag köpte ett GTX 670 för 2500 från NetonNet med Asus DC2 kylare. Skillnaden mellan korten är ju minimal men jag kände att jag ville prova det gröna laget efter att ha använt AMD i princip varje dator. Tack för hjälpen annars.

Konstigt väl när du fåt ett 760 för 1995. Samt ett 7970 för 2600. Båda är bättre än 670 ?!

Av anon217901
Skrivet av Kebabhyvlarn:

Googla?...

+1

Men frågade faktiskt inte dig. Samt tror inte TS har något emot att svara på några få snabba frågor om ämnet han skapat en samlingstråd om?! Så spydig kan du vara någon annanstans bakom din skärm.. mvh

Av anon217901
Skrivet av Ac3R:

Hejsan..

Upptäckte idag till min förvåningen CryENGINE 3 SDK och tanka ner och satt o lekte lite o märkte hur lätt det var att skapa en lite häftig Ö med fungerane AI. Så surfa direkt in på Sweclockers och ville se om några fler medlemmar hade skapat något i denna häftiga spelmotor.

Men hittade ingen samlingstråd så tänkte skapa en.

Denna tråd tänkte jag att man skulle snacka UDK (Unreal Engine 3 SDK) och CryENGINE®3 SDk och visa sina skapelser och liknade.(Tänkte de va lika bra och slå ihop dessa grafikmotorer i samma tråd)

OBS jag är helt färsk på detta men vill nog fördjupa mer i detta så kommer inte kunna vara så mycket till hjälp vid frågor. Men vore trevligt om det fanns någon av er medlemmar som hade lite mer kött på benen som kunde svara på frågor i denna tråd.

Såg detta nu, första gången. Vart frälst.. hur gör jag, vart tankar? Vad krävs, Tell me Everything

Bra initiativ också, sjukt kul med eget skapande.kan detta sedan spelas upp som en filmsekvenser, eller blir det stillbilder haha som sagt, First timer, vet nada, tack på förhand. Mvh

Av anon217901

Haha sjukt idiotisk grej. Så om säg, det är 8delar. Alla 7 utom den sista sätter in pengar. Då ska du börja krångla med att skick tillbax? Skrattretande. Glad jag inte gör,har gjort eller kommer att göra affärer med dig... Pinsamt..

Av anon217901

Ja, varför ens ta emot pengar? Skicka agget..

Av anon217901

prisjakt.se

Av anon217901
Skrivet av Zcenicx:

Ska du bli av med det problemet behöver du skaffa bättre ventilation eller byta kylarna. Titan producerar ganska mycket värme.
Det sagt förstår jag inte problemet, ska du bencha gör du det när korten är kalla, prestandan är ju ändå overkill för pretty much everything i spelväg.

jo de hamnar på 80 grader.. fast det kan man ju ändra på, då man ställer in måltemp. Blir vattenblock framöver då kanske det löser sig

Av anon217901

Har sett breaking bad, Dexter, true blood, Walking dead, game of thrones, ja de vanliga och gillar den typen. Men ofta missar man ju något. så både serier och filmer i den genren är intressant..

Av anon217901

film/serie tips för kvällen..

Tja.. skulle behöva lite tips på nya filmer/serier att se.. behöver ej vara något som precis kommit inte Hope svartvitt krav är att det finns med bra kvalitet.

Gillar sånt som resident evil, det mesta med vampyrer, zombies och allmän sci-fi.. tror jag har sett de vanligaste serierna och filmerna inom de genres, så som walking dead, trueblood osv. Ni fattar.
Men ser gärna på annat också såsom äventyrsfilmer mm.. gärna spänning, övernaturligt, framtid eller dåtid..allätare kom med förslag och gärna Imdb länk.

Kan passa på att tipsa andra om serien: under the dome väl värd att kolla upp..

Tack på förhand och ha en trevlig helg
Mvh

Av anon217901
Skrivet av Lindell90:

Jag hade problem med flimmer på min skärm när jag uppgraderar gkort, har du avg- eller dvi-sladd?

Kör dvi. Men nu funkar allt fint

Av anon217901
Skrivet av Gtoxed:

ja men vänta för guds skull! ni alla blir helt koko på bf4 o ska uppgradera en massa innan skiten ens släppts. Vänta med det du har, se hur prestandan blir, när spelet släpps som "Never settle" bundle med köp av grafikkort så införskaffar du dig den då. se va enkelt, och jag kanske precis har sparat dig en massa tusenlappar!

bf 4 kostar ej flera tusen som han då skulle spara, samt tror du bundlen kmr komma med 7970?? tror snarare det kmr med nya serien då, Och där skrev TS att han nog skippade...

mm..... dumt svar.

Av anon217901
Skrivet av DevilsDad:

Kallas för felmarginal >.> du kommer aldrig få exakt samma resultat två försök i rad. Tex gör datorn alltid något i bakgrunden som kan påverka poängen marginellt.

Edit: speciellt med "boost" tekniken så varierar ju klockfrekvensen beroende på temperatur etc vilket antagligen påverkar mer.

Då förstår jag. Men 2000poång?

Av anon217901
Skrivet av LemonIllusion:

Körde den innan om du löser högre upp. Då. Gick inget

Av anon217901
Skrivet av Chrille_83:

Rätta mig gärna om jag har fel men det "problemet" är nog så enkelt att grafikkortet kommer upp i arbetstemperatur och går inte upp så högt i turboläge i test 2 och 3.

vilken version på drivrutinen?

320.18 bytte jag till... vad gör man åt detta problem då? pendlar mellan 20k och 18.9k i samma test med samma isntällningar::SS

Av anon217901
Skrivet av Chrille_83:

Säg gärna fall de drivrutinerna du testar nu fungerar, samt vilken version det är. En annan sak att ta i beaktning, I BF3 så känns det som om det "laggar, hackar" och du kör på medium. Men flytet kommer med allt på max, (btw jag har Vsync av)

Skrivet av Miljon3:

2x titan och en 60hz 1920 nej nu får du fan skärpa dig

Skrivet av Bonius:

Använder du HDMI-kabel månne?

fick till det nu.. Bytte drivisar till den förra stabila, ingen beta eller något.. Funkar sjukt bra..

Angående skärmen så JAAA, jag ska kom hem med dator och hade ingen skärm så åkte till min kära vän Jerban här på swec och köpte en. Har inte blivit någon ny sedan dess men ska börja forska nu

Har dock fortfarande ett skumt "problem" kört 3 vändor 3dmark nu, första blev 20k ganska precis, andra 19,4 och sista 19.1 ??? ren slump kanske..

Av anon217901
Skrivet av Chrille_83:

kan bara rekommendera att byta drivrutin, säkerhetsställa att du kör i skärmens native upplösning samt 60Hz eller vad skärmen klarar max.
Iom att du har 2st Titan hoppas jag du kör i hög upplösning alt 144hz ^^

jo provar nya drivisar nu.. haha har en 60hz 1920p skärm för stunden

Av anon217901
Skrivet av Chrille_83:

vilken drivrutin använder du? hade lustiga tearings och allmänt buggig upplevelse med 320.49. Gick tillbaka till drivrutinsversion 314.09 och nu är det bättre iaf.Glöm inte att sätta igång SLI igen efter byte av drivrutin

det flimmrar konstant, i spel och 3dmark.. liksom ett konstant blinkande.. jag kör på just 320.49

Av anon217901
Skrivet av Dackejocke:

Tror du får screen tering.
Sätt på v synk

Skrivet av Bonius:

Det är det vänstra uttaget du ska sitta på om du kör 2X-SLI. Vad har du för nätdel och vad får du för värden på PCI-E-kablarna från nätdelen?

Skrivet av JeagerMeisterSWE:

Då har vi två amatörfrågor! xD

Moderkortsdistanser!
CF/SLI Brygga!

Jag har distanserna på plats, V-synk på, bryggan i de vänsta uttagen. SItter på fractal design R2 1000w.
Hur kollar jag värdena på pci-e-kablarna?

Av anon217901

HÄnder samma sak i Bf3 också, samt ligger på ca 80fps, med ett kort ca 150-200.... varför? kan jag ha monterat kortet fel? har satt SLI bryggan på de 2 vänstra uttagen. Finns ju ett till höger och ett till vänster.. Måste jag kanske ladda hem någon annan drivrutin? Kan jag ha monterat kortet knasigt?