Inlägg

Inlägg som Insekt har skrivit i forumet
Av Insekt
Skrivet av Turock3:

Frågan är bara vilken Firmware jag har nu, om det är en ny eller gammal. Men om jag installerar firmware, måste jag ominstallera windows då?
Det tråkiga och det som jag inte förstår mig på är att ssd'n blir segare o segare efter bara några dagar. Den är bara 35% full.

Du laddar ner detta http://www.kingston.com/us/support/technical/downloads?produc... och kör så får du veta vilken firmware du har, ska du tanka ner ny FW så går du hit http://www.kingston.com/us/support/technical/search och väljer vilken SSD du har och tankar ner FW där

Av Insekt
Skrivet av CTH:

Apple är ändå inte helt fri från samsung då de fortfarande kommer att göra skärmar och minnen. Skärmar har jag iof för mig att Apple har alternativa tillverkare och minnen finns det några andar också.

Det mest intressanta vore om uppgifterna endast gäller iphone och inte ipad. Det har ryktas lite (väldigt löst) om att det kommer att bli x86 processorer i iPad (och köra OSx isället för iOS).

Annars så är det ju Sharp och LG som gör dessa sedan en tid tillbaka

Skrivet av Ozzed:

Apple gör alltså avkall på kvaliteten för gammalt grålls skull? Det rimmar illa med deras målsättning att erbjuda bra hårdvara. Samsung gör bäst skärmpaneler och grymma minnen, så det blir ju ett nerköp att de byter.

Det är därför de vänder sig själva till Sharp för högupplösta paneler nu?!