Inlägg

Inlägg som angryencoder har skrivit i forumet
Av angryencoder
Skrivet av Sony?:

Du behöver två filer.

.htaccess

ErrorDocument 404 /min404sida.html

min404sida.html

<!doctype html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>404</title> </head> <body> <h1>404 omajgad filen hittades inte, vill du ha yoghurt istället????</h1> </body> </html>

Är ej så bra med htaccess. Provade det du sa men funkade ej! Skriver http://filmbladet.se/?p=ss men 404 kommer ej fram!

Av angryencoder

Tack allhopa!

Av angryencoder

Vill skapa en partition på min hårddisk som har hand om mina värdefulla filer

Hej. Jag har en hårddisk på 650 GB jag har hört att man kan skapa en till partition av den och göra så att den nya partitionen tar hand om filer på skrivbordet, hämtade filer, bilder dokument och så vidare. Hur gör man det?

Av angryencoder

Gjorde det innan men självklart så ska den där rutan komma upp och ingeting ska fungera! Men jag antar att that's the part of the fun to Fu** with people.
http://www11.speedyshare.com/KsCYW/download/fel.JPG

http://www11.speedyshare.com/KsCYW/download/fel.JPG

Av angryencoder

Wamp: Något är fel med php_curl i programmet wamp.

Hej.

Får detta på hemsidan.

Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\wamp\www\filmbladet.se\admin\addnews.php on line 57

Har inget med scriptet att göra eftersom det är fel på Wamp. Detta scriptet funkade helt felfritt utan errors på min dedicated server och på datorn via Xampp. Nu undrar jag om ni har något svar till mig? Jag har googlat mycket många säger att jag ska in i php.ini i både bin/php och bin/apache och ändra från ;extension=php_curl.dll till extension=php_curl.dll. Men det gick inte så långt!

Provat vänster klicka på Wamp ikonen väljer php > extensions > php_curl men det funkade inte heller. Nu har jag installerat om hela Wamp och väntar på något bra svar!

Av angryencoder

Vågar ej städa en bärbar dator vet ej hur man ska öppna den.

Skickades från m.sweclockers.com

EDIT: Testade med f8 knappen i vörjan har valt reparera datorn och starta om datorn med dom fungerande inställningarna. Men självklart... not working.

Av angryencoder

datorn startar inte och skärmen blinkar

Hej. Behöver akut hjälp. Idag scannade jag min dator med Avg free 2013. Hela datorn laggade upp när jag skulle skicka ett mail.

Så jag orkade inte att vänta och höll inne avstäningsknappen. Sen när jag startade den. Då gick det långsamt och dator tar sig förbi Windows startar.

Sen när den är påväg till inloggningsskärmen. Då är det helt svart. Och skärmen blinkar snabbt. Under blikningarna kommer det här blåa backgrunden fram som är en bakgrund för inloggning. Men inloggnings rutan syns ej.

Någon här som vet hur man fixar det här problemet? Har redan startat om med knappen flera gånger och vill inte göra det mer är rädd att datorn går sönder.

Provat felsäkert läge utan internet men kommer ej dit samma problem svart skärm. Jag har jätteviktiga filer på datorn som jag inte har backup på.... så jag kan inte göra någon ominstallation.

Skickades från m.sweclockers.com

Av angryencoder

Min kompis kan surfa köra AVG virus sökning och göra massa saker samtidigt men inte jag

Hej. Min kompis har en Windows 7 32 bitars, 4GB och ett runt 700mb på Grafikkortet. Jag har Windows 7 64bitars, 6GB och 1 GB grafikkort.
Min kompis kan köra massa spel, program, surfa medans hans AVG antivirus söker efter virus. Det kan inte jag. Det laggar bara då. Har han mixtrat och fått hjälp av själva gud för en sånt underverk till dator eller är det jag som har en dator det är fel på?

Jag kör samma saker som hnoom. GTA IV, AVG, Firefox, Photoshop och ändå laggar det. Jag har också lägsta prestanda medans han har medium prestanda.

Av angryencoder
Skrivet av mrqaffe:

Skulle kunna bero på grafikdrivrutiner/flash om du tillåter sånt på de sidor du besöker. prova om det påverkas av att växla mellan hårdvaruaceeleration eller inte.
Har du ominstallerat helt eller har du återskapat profilen? Prova i så fall att göra en helt ny profil utifall du har stökat till den på nått sätt.

Några hundra flikar uppe ska inte vara nått problem, det har väl alla?

Det är adobe flash ni pratar om nu va?

Av angryencoder

Firefox not responding får jag väldigt ofta

Hej. Jag är tvungen att använda Chrome nu eftersom Firefox har irriterat mig tillräckligt dom senaste dagarna och det har alltid varit så att firefox får Not respondig hela programmet laggar och jag är tvungen att stänga ner det. Hjälper inte att jag installerar om det eller installerar om datorn. Provat på olika datorer. Dom sidor jag använder är Facebook och många andra sidor som är rätt så kända och bra. Som hotmail.com. Har alltid många filkar uppe och nu har jag minskat på det till 2 filkar men den ska alltid göra not responding då och då..

Någon som har ett svar? Waterfox är det ett altenativ? Fast Waterfox vill jag inte använda helst

Av angryencoder
Skrivet av kallepårymmen:

om jag har förstått det här rätt, vill du att när den inte hittar sidan ska den redirecta dig till en 404 sida (custom)?

Exakt det är många som har sånt... Som den här sidan. http://existenz.se/tjo

Av angryencoder
Skrivet av KaakaaN:

Jo visst gör den det, hittade inte en laptop med dubbla 770M på Webhallens och Cdons customlaptops. Frågan är ju om du behöver dubbla 770M , men det kan ju vara bra och ha om datorn ska ägas länge.

Skickades från m.sweclockers.com

Ja det är sant. Jag ville faktiskt först köpa en stationär. Men jag reser så mycket i manusförfattarjobb så jag måste ha en bärbar. Får bli en stationär någon annan gång när jag har råd med det!

Av angryencoder
Skrivet av KaakaaN:

Gta V kmr nt till PC då.

Tycker du ska ta en större titt på Webhallen Config lr va de heter istället.

Skickades från m.sweclockers.com

Ah... Fast jag har Ps3 men jag måste ändå ha en ny dator. Så den här duger till det som jag hade tänkt mig right?

Av angryencoder

Är den här datorn lovande för att använda i mitt jobb?

Hejsan. Jag hade tänkt att köpa en alienware dator. Anledningen till att jag ska köpa datorn är för att programmera hemsidor och spel på den. Samt redigera filmer i adobe after effect, sony vegas och samt hålla på med bilder i photoshop och fireworks. Men även också för att Gta V släpps den 17 September och jag vill ha en bra speldator till den.

http://www.dell.com/se/p/alienware-18/pd

Hade tänkt köpa den för 22 490 kr.

Av angryencoder
Skrivet av iXam:

Det går ju iofs via olika metoder att blocka IP-adresser om de anses ta för mycket resurser (i antal anrop mer X tidsenhet). Detta kan göras med bla iptables eller om man scriptar inom webbservern. Men det kommer inte att stoppa några riktiga attacker.

Finns hemsidor som stoppar sånt va? Såna som erbjuder tjänster?

Av angryencoder

DDOS skydd för php och 404 php script.

Tjena. Jag undrar om det finns något DDOS skydd script för php eller om man kan skapa ett eget? Sen detta med 404 scriptet undrar jag lite om.

Vi säger att jag bara har 2 länkar på min sida som går till 2 script. Länkarna är hej.com/1 och hej.com/2 om någon går in på hej.com/3 då ska ju 404 komma fram med det gör det inte. Hur gör man då? Gör man eget script eller vadå?

Av angryencoder
Skrivet av Chipp!:

For loop: Om $i är under 5 fortsätt loopa & lägg på 1 på $i.
Så för varje varv så ökar $i med 1 tills den är 5. Då slutar loopen.

for ($i = 0; i < 5; $i++){ echo $i ."<br />"; }

Resultat:
1
2
3
4

While loop:

$test = true; $stop = 0; while ($test == true){ echo "Hello World!<br>"; $stop++; if($stop > 4){ $test = false; //Eftersom jag sätter test till false här så kommer loopen sluta. } }

Resultat:
Hello World!
Hello World!
Hello World!
Hello World!

Tack där... Smart trick

Av angryencoder
Skrivet av Chipp!:

Foreach funkar bra om du ska loopa igenom alla element i en array.

$arr = array(1, 2, 3, 4); foreach ($arr as $value) { echo "Value: $value<br />\n"; }

Resultat:

Value: 1
Value: 2
Value: 3
Value: 4

Just det... Men for och while?

Av angryencoder

Förstår inte riktigt looparna

Hej jag förstår inte riktigt looparna. Vet att man använder dom för att trycka ut många siffror, bokstäver och bilder kanske? Men förstår inte riktigt allt med dom vad mer kan man göra med dom?

for loopen = Man måste ha med $i = något värde för annars kommer det inte funka.

While loopen kan bara ta ett villkor.

foreach loopen ? Vet inte så mycket om den!

Sökt och sökt på google om dom här looparna och på php.net men inget säger mig något.

Av angryencoder
Skrivet av Bonius:

Jag hade satt månader i en array och sedan kört dem med en for-loop (eller foreach om du är lagd åt det hållet).

Smart! Tack!