Inlägg

Inlägg som doh har skrivit i forumet
Av doh

Annars så är 411 en annan default port till dc. Men om man kör active mode och lämnar ut det där fönstret där man kan skriva port, det vill säga om man nu inte är bakom en router. Så blir port nummret alltid random.

Av doh

Intel Pentium 133Mhz
AMD AthlonXP 1600+

Av doh

Just nu har jag:

80
160
+160
-------
400 GB

Men mer blir det

Av doh

v. 34--->41 för min del också...

Av doh

Firmware version 1.06 går att tanka hem här:

http://www.necd.de/softwareoverview2.php?id=557

Av doh

Så här stog det i mitt mail:

Enligt den senaste informationen vi fått från Skanova kommer din telestation HANVIKEN att aktiveras vecka 34 och vi kommer att påbörja kundinstallationer samma vecka.

Av doh

Den funkar alldeles utmärkt. Flashade den idag och nu bränner jag Princo skivor från datorbutiken utan problem. Men du gör nog bättre i att köpa skivor av bättre kvalite.

Av doh

Officell firmware för att bränna billiga skivor finns nu att tanka hem här:

http://www.necd.de/softwareoverview2.php?id=557

Av doh
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DuckMuck
Japp den är officiell, kolla NECs hemsida, har inte länken just nu, den har postats här ett antal gånger så använd sökfunktionen så hittar du nog länken.

Jag kan varken hitta den på www.nec.se, www.nec.com eller www.necd.de. Vilken firmwire version är det och släpptes den nyligen?

Av doh
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DuckMuck
Jag är helt klart nöjd med min 1300. Nu när det har kommit en ny firmware så finns det ingen anledning att inte skaffa en, ja eller isf skulle det vara att du hittar en annan billigare[/url]

Var kan man hitta denna nya firmware och är den offciell?