Inlägg

Inlägg som oxindor har skrivit i forumet
Av oxindor

alla filmer för ljusa.

Ber om ursäkt ifall jag lägger detta fel, mod får gärna flytta.

Alla filmer jag kollar på är för ljusa. som att någon har ändrat ljus styrkan och gamman. Det ser ut som att någon har filmat med en mobil kamera. Jag har prövat att återställa VLC och även prövat andra uppspelningsprogram såsom Windows media player. Men blir samma sak där. Någon som har en idee om va det kan vara som orsakar detta.

Av oxindor

Softwaren där ja

Av oxindor
Skrivet av Arnzeal:

Hade samma problem med min G35 några månader sen. Hade dem i 1 år innan problemet uppstod. Ditt problem är att Basen på hörlurarna har slitits ut eller pajat på något sätt.

Testa att sänka basen på G35`s equalizer och se om det fixar sig. Anledningen till att det inte lät något hos din kompis kan vara att han inte hade en kraftig bas på.

Annars är det bara att lämna tillbaka headsetet som jag gjorde.

Lycka till.

Var i affären och dom ville inte ha tillbax dom. Dom kunde skicka dom på lagning men ifall de inte fann något fel så skulle jag bli tvungen att betala en avgift på 500-1000 vilket nästan är så mycket som de kostade. Nej är inget fel på basen måste vara något annat.

Skrivet av yttox:

G35 är väl ett USB headset dvs ditt inbyggda ljudkort är irrelevant för hörlurarnas ljud. En fråga: har du installerat drivrutiner? Jag får dessutom starta logitechs programvara för att ljudet ska fungera korrekt.

Skickades från m.sweclockers.com

Hittar inga drivrutiner från deras hemsida. Men kan gå in på kontrollpanelen och sen egenskaper och söka efterdrivrutiner till dom med hjälp av windows men då säger den att jag har de nyaste. Fick inte med någon skiva eller något. Har softwaren installerad men ingen skillnad.

Av oxindor

Logitech G35 knastrande ljud

Hej.

Köpte ett par G35 för några dagar sen. Ljudet "knastrar" eller brusar som fan när jag bla flyger jet i bf3. Trodde det var fel på hörlurarna så gick tillbaka till affären och tänkte byta dom. Snubben i service kassan prövade dom och fan inget fel. Jag gick sedan till en polare och prövade dom där. Flög jet och ljudet var helt fel fritt. Så vad fan är det som ställer till det för mig? någon som har någon idé?
Mitt ljudkort är intergrerat på mitt modekort som är MSI Z77A-GD65 GAMING.

Tack på förhand

Av oxindor

Jag använder mig av Google chrome. utorrent har dock inget med detta att göra
Har självklart prövat att googla porblemet men hittar inget som hjälper mig. Har även tittat igenom inställningarna på Google Chrome utan framgång.

Av oxindor

Råkade förstöda magnetlänkarna.

Jag skulle ladda ner en grej från piratebay. när jag tryckte på ladda ner så kom det upp en sån där liten ruta där det stod ifall jag ville göra det. då markerade jag kom ihåg mitt val och sen råkade jag trycka på nej istället för ja hur fan ändrar jag? kan inte trycka på ladda ner grejen längre:(

Av oxindor

TOTAL diskåterställning?

Hej. Ska bygga en ny dator och har tänkt att återanvända mina 2 gamla hårddiskar som jag använder i datorn som jag skriver detta nu. Min fråga är då att ifall det är värt att nollställa hårddiskarna? Jag tycker att det vore gött att få 2 helt tomma hårddiskar så att jag inte drar med mig massa skit från min nuvarande dator. Så hade ni gjort en total diskåterställning eller inte. Eller hade ni löst det på något annat sätt?

Av oxindor

Tack så mycket thli72 för svaret. Kan inte vänta tills jag börjar bygga på den:)

Av oxindor

Känner mig lite orolig över mitt nätagg. Stödjer det lågenergiläget "C6/C7" för det nya Haswell-processorerna?

Av oxindor

Ajuste kom på att jag glömde säga att jag ska återanvända min gamla hårddisk och cd läsare! La till http://www.inet.se/produkt/5322017/cooler-master-hyper-212-ev...

ändrade inköpslistan:
http://www.inet.se/kundvagn/visa/3508706/kylare

Av oxindor

Kommer allt fungera tillsammans?

Färdig med min inköpslista från inet och undrar om allt kommer fungera eller om jag har missat något? Första gången jag bygger själv. Får hjälp av en polare med att sätta ihop den Tackar!
http://www.inet.se/kundvagn/visa/3508615/2013-06-23