Inlägg

Inlägg som sl0k3_ har skrivit i forumet
Av sl0k3_

Är det någon butik som har gått ut med erbjudande om hjälp att uppdatera bios? Har köpt ett MSI B450I Gaming Plus AC från Webhallen, men för att kunna köra en 3600, som är planen, så måste ju bios uppdateras för att få stöd för det, och har ingen i min närhet som kör tidigare Ryzen.

Av sl0k3_

Ni får prova via den nya sajten, får 199 på gamla, 99 på nya (guld lvl11).

Som nämnt nedan, priset blir 199 i kassan sen.

Av sl0k3_

Jag har en fysisk kopia av Mirror's Edge: Catalyst, om det är av intresse Ny och oöppnad. Skänkes, mao.

Av sl0k3_

@TheNewsV2:

Personligen så föredrar jag min vita. Det här snacket om att det inte finns några spel till vitan köper inte jag, hur många spel ska det finnas innan man kan säga att det finns? Lika många som på PC? Själv har jag mellan 50-60 spel till Vita'n, och vet fler jag vill köpa. Kommer dröja innan jag kört igenom alla, för att inte tala om de övriga plattformar jag äger . Frågan är snarare vad för typ av spel du gillar? JRPG, FPS, Racing? Finns det några exklusiva spel du vill ha? Du har en PS4 nu, har du möjligen några crossplay/buy spel?

Jag har både 3DS och Vita, och Vitan är avsevärt skönare att hålla.

Som sagt, kolla upp spelen som finns, det behöver inte finnas 100 spel du möjligen vill köpa, finns det 10-15 spel du verkligen vill spela kan det vara värt ändå. Jag har exempelvis plöjt ner 700+ timmar i Vita-versionen av Need For Speed Most Wanted 2012.

Ska också nämnas att Vitan spelar både PSP-spel och PS1-spel också.

Av sl0k3_

Webhallen har ett väldigt bra erbjudande på Mirrors Edge Catalyst till PC/Konsoller, 245/378 kr.

http://www.webhallen.com/se-sv/spel/pc/222974-mirrors_edge_ca...

Av sl0k3_
Skrivet av Json_81:

Kollade inte länken, i citat stod det 1600mAH.
Sorry :/

Aaah då förstår jag haha. Ja, då hade jag också tyckt att Goji'n var bättre

Av sl0k3_
Skrivet av Json_81:

Nu vet jag ju inte hur kvaliten är på de olika, men denna låter ju betydligt bättre:
http://www.elgiganten.se/product/mobil-tele-gps/laddare-och-k...

Ser inte vart den skulle vara bättre, 3350 mAh för 99 kr jämfört med webhallens på 16000mAh för 149. Den har även flera portar, varav iaf ena ligger på 2.1A, den på Elgiganten ligger på 1A, de flesta mobilladdare som följer med telefoner idag ligger väl på minst 1.5mAh.

Enda fördelen med Goji är väl att den har snabbare att ladda

Av sl0k3_
Skrivet av Mikael_thn:

Jag satt också rätt förstummad när polaren berättade att de börjat med social eating på Twitch... Förstår inte grejen med att titta på när andra äter.
Hans kommentar till det hela var "Vadå, vi tittar ju på när andra människor knullar, då kan vi väl lika gärna titta på när de äter också?"...

Oavsett tror jag inte de konceptet med att titta på när andra äter kommer falla mig i smaken(!).

Vilken jävla kommentar från sin polare haha, dagens :P. Hur fan kan man argumentera emot det.

Av sl0k3_

@Sweex: Haha, nice. Har suttit och fundera hur jag bäst ska placera den, dubbelhäftande tejp under ett bord är ju definitivt väldigt diskret men samtidigt snyggt! Hur mycket värme genererar den du har vid, säg, 2 enheter inkopplade, med en i QC3-porten?

Av sl0k3_
Skrivet av m4gnify:

Inte om man använder Discord iaf.

Intressant, då vet jag.

Skrivet av evil penguin:

Det är inte deras egna VoIP-tjänst du syftar på?

Nej, har provat med Skype förr, då fick jag betala, fastän jag ringde en Skype-kontakt.

Skrivet av jnsson:

Tele2 tar inte betalt för VOIP om du inte menar VOLTE

Det kan vara det då. Har ringt en vän via Skype, det var Skype-konto till Skype-konto, via 3G då. Detta var dock nåt år sedan, är mycket möjligt att det ändrats, vilket det verkar ha gjort Skönt att de har slutat med dumheterna, av kommentarerna ovan att dömma.

Av sl0k3_

Tänk dock att det är möjligt att operatören tar betalt för VoIP-samtal. Vill minnas att t.ex Tele2 gör det.

Av sl0k3_

Jag brukar vurma för just Mionix, så gör det igen Det roliga här är ju att jag också uppgraderade från en Saiph 1800, haha.

Webhallen har en Mionix Naos 7000 för 399 just nu. Av vad jag läst av andra användare här på swec så verkar tyvärr kavlitetskontrollen vara sisådär, men jag tycker den är grymt skön och gör det den ska. Har inte haft några problem med min.
http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/188442-m...

Tyvärr finns den inte i lager på Hötorget.

Är musmattan i bra skick så skulle jag fortsätta med den, har en mionix-musmatta också som jag köpte på nån Kjell&Co-rea. Sen har jag också nån tygmusmatta från ebay som funkar precis lika jäkla bra, den är avsevärt större också.

Av sl0k3_

@Sweex , japp, haha, ska se till att jag köper rätt version såg också att de lagt upp en variant med två QC3.0-portar,som ligger på 25% rabatt, hamnar strax över din, den får det bli: Trodde ju verkligen att ali kände av att man besökte via dator...

Av sl0k3_
Skrivet av Sweex:

Nej, inte 2,4 på alla samtidigt, max 7,2A på 4 portar så stadiga 1.8A på alla portar samtidigt, plus upp till 20W Åå Quick charge porten, om man skulle behöva allt detta samtidigt.

Well Säljaren är aukey själva, den jag länka, sen får man en kod i förpackningen man kan verifiera på deras hemsida så jag känner ändå mig "säker".

Skickades från m.sweclockers.com

Jaha, men det låter ju bra ändå, lär inte använda alla portar samtidigt ändå, max tre stycken skulle jag gissa.

Det låter ju jättebra att säljaren är Aukey själva haha, då bör det vara äkta Tror nog det får bli en sådan, tack för tipset @Sweex och förlåt TS för att jag hijackade träden lite grann.

Av sl0k3_
Skrivet av Sweex:

Ja anker är ett bra märke även aukey. Jag har en från Aukey som jag är supernöjd med, http://s.aliexpress.com/zAFnqiiM
Den har en Quick charge 3.0 port och resten 2.4A portar så den kan ge ordentligt med ström.
När du kollar runt se till så hubben kan ge mycket ström till varje port, sätt många på typ 5 portar med endast 4A vilket lite sabbar poängen med fem portar, imho.

Skickades från m.sweclockers.com

Kan Aukey'n leverera 2.4A på alla portarna samtidigt? Är du helt säker på att den är äkta/original? Har köpt från ali förut, men har ändå svårt att lita på säljare när de skriver att det är äkta, tyvärr.

Den ser väldigt intressant ut, hört mycket bra om Aukey.

Av sl0k3_
Skrivet av Nyhet:

HTC lovar leverera Vive inom tre dygn

...att utskick av VR-headsetet ska ske inom 72 timmar efter beställning....

Att leverera och att skicka är dock inte samma sak, trodde för ett ögonblick, pga rubriken, att HTC lovade att du skulle få din Vive 3 dagar efter beställning, vilket lät för bra för att vara sant.

Dock så är detta bra ändå, för de som funderar på att köpa

Av sl0k3_
Skrivet av Twicefire:

Tack för tipset!

Tänkte på en sak til som du kanske kunde hjälpa till med.
Jag började som sagt med pokemon Y och är ju rätt sugen på få med så många legendaries som möjligt är det bättre köpa Omega ruby istället för white 2 då antar jag och sedan försöka få tag i heartgold / soulsilver för att sedan vänta in Moon / sun?

Skickades från m.sweclockers.com

Wow, ber om ursäkt för det sena svaret, jag missade helt. ORAS är, vad jag läst, de pokemonspel där man kan fånga flest legendaries utan trade, direkt från huvudet så får jag det till 12 st (Uxie, Mesprit, Azelf, Terrakion, Cobalion, Virizion, Groudon/Kyogre (beroende på spel, OR eller AS), Rayquaza, Deoxys, Palkia/Dialga (beroende på spel), Ho-oh/Lugia (även här beroende på spel) och Latias/Latios (återigen, beroende på spel, om du inte kan få tag i en Eon Ticket.)). Känns som att jag missar någon, men dessa kommer jag på. Tror att du vet detta redan, men kan vara värt att nämna.

Med det sagt, så skulle jag, om det är så att du vill få tag på så många legendaries som möjligt, köra på OR (eller AS), istället för White 2. Dock så kan du ju inte få dess legendary i ORAS utan trade, men i gengäld så får du ju några fler legendaries.

Och sen satsa på HGSS, om du vill ha dem, ja.

Skulle också vilja tacka de som postade om faktiska DSi-spel, hade ingen aning. Har faktiskt suttit och kollat på några japanska Black och White på Tradera, ingen plan på att spela dessa, men gillar designen, om än väldigt snarlik våran. Värt att tänka på dock att jag inte kan spela dem om jag skulle vilja det. Tack!

Av sl0k3_

Trackmania Turbo, stödjer upp till 4 spelare lokalt. Sen finns det ett spelläge där 2 spelare styr samma bil tillsammans (samtidigt, mao)

Av sl0k3_

Finns inga "DSi-spel". DSi är till DS vad New 3DS är till 3DS. Och som redan nämnt, DS-spel är inte regionslåsta, men 3DS-spel är.

@Twicefire, kolla på Tradera också, letar själv efter SoulSilver, hittade mitt HeartGold där. Ganska säker på att jag såg iallafall en HeartGold där häromdagen.

Av sl0k3_

@Oyes: Jaha, då förstår jag

Nejdu, den ska inte säljas Jag köpte den också delvis för att ha en till när (om ) den går sönder, då jag verkligen är fast vid den. Även min förra mus är en Mionix, och den är egentligen inget fel på, fungerar ypperligt, så enligt mig så är de hållbara.