Inlägg

Inlägg som Kp57 har skrivit i forumet
Av Kp57

Aa tack för bra svar

Av Kp57

Jo sladd är ju bäst men ska höra om vi kan dra sladden med sånna där filurer som du länka

Av Kp57

Är det bara att köra in en sån i ett vägguttag i mitt rum å där routern står å sen i med en internetsladd från routern in i homepluggen å sen en från den i mitt rum å in i datorn ?

Av Kp57

hmm fan det ser ju skit nice ut med en sån homeplug! Får la kolla om vi kan dra om sladden annars så ska jag testa med sån homeplug ! tack för bra svar

Av Kp57

Ett bra nätverkskort ?

Hej

Har precis flyttat till en lägenhet och kör nu med en netgear N150 router med 30mbit bredband ! kollade bredbandskollen å får nästan exakt 30mbit både upp å ner. Men min mamma är inte så förtjust i att jag kör med en kabel över hela lägenheten då routern sitter i vardagsrummet å har inget inbyggt nätverkskort i mitt moderkort ! så måste ju ha ett då .... å letat runt lite men tkr alla säger olika ! min förra granne hade detta http://www.komplett.se/tp-link-tl-wdn4800-11n-wireless-adapte... ! men enligt honom var det kasst då han tappa anslutningen hela tiden men det blev inte mkt bättre med hans nya heller så är osäker om det! har ngn av er ett tips på vad jag kan välja för ngt ? spelar väldigt mkt så vill ju inte tappa anslutningen hela tiden !:P

Av Kp57

har spelat ett tag å sedan kände jag på kopparrören å visst dem var ju varmare än i idle men inte så jag brände mig på dem! men fattar ju att programmen visar fel men kollat runt å många säger att amd visar ofta fel temp! btw har fixat problemet med uppstarten ! det var en sak jag ändrade i bios !

Av Kp57

När jag hade core performance boost på disable det var då som datorn startades så konstigt ! men jag satte den på auto igen å nu går den igång normalt ! men har kört på datorn som jag brukar nu i ett par dagar ! asså spelat bf4/cod ghost på ultra å inga problem alls ! har kollat i olika program å kylningen verkar bra å sånt dock att alla på min andra tråd säger att den inte stämmer ! men tkr ni jag borde ändra ngt annat nu ? för nu kör den ju på bra !

När jag känner på min dator är den sval ! å har öppnat den å känt inne å där är det å svalt å en kille sa att jag skulle känna på koppar rören på cpu fläkten å känna å dem var såklart varma men inte jätte varma (å det var när jag hade kört cod ghosts i ca 30 min)

Av Kp57

sicket skit moderkort

Av Kp57

asså hittar ingenstans det står turbocore eller turboboost ... fin en som liknar som heter core preformance boost som man kan disable/enable ! det står om man håller på den såhär: enable/disble burbo mode. turbo mode oppotunistically and automatically allows the processor to run faster than its marked frequency if the processor its operating below power. temperature and current specifications.

Hittar inget om LLC heller ! går inte på advanced settings där inne men inget där heller :S

Av Kp57

Tror inte 5000 kmr räcka tyvärr ! men e inte säker riktigt !

Av Kp57

Vet man äns om gta v kmr ut t pc än ? isf länka källan !

Av Kp57

vene vilket som kmr funka bäst men kör med ett 770 med 2gb å kör bf4 på ultra vid 80+ fps !beror ju också på de andra komponenterna

Av Kp57

lite sent ute kanske men har lirat/nördat iss i ett år och är erfaren på pvp å att loota/tradea. Jag har en clan mest inaktiva spelare men vi e faktiskt riktigt duktiga på att pvpa! å det med hackers e så sjukt surt när man väl möter en sådan. Sen är det periodsvis att det finns hackers för då dem gör patcher så måste å hacket patchas å ibland tar det satans tid kan gå månader ibland. Men om du fortfarande är intresserad så kan du nog joina min clan ! Måste ba veta vad du har för reputation på din main å hur stor din gi ?

Av Kp57

hmm skummt ? läst att det är "normalt" att den gör så vid överklockning på ett gigabyte mobo men att den gör så utan e skummt! btw letat i bios efter att stänga av turbo core men kan icke hitta det :S vad heter det å vart hittar jag det där ?

Av Kp57

bra svar jag får på min fråga -.- men ska testa prime95 sen ! men om alla program jag testat e fel ! säg då ist hur fan jag kollar tempen på ett rätt sätt då ! å vilka temperaturer är normalt att ligga på då ?

Av Kp57

i bios visar den 28 grader typ (core temp) ! å i dem andra programmen så visar den olika hela tiden ? den går upp å ner men den går mellan 17-27 grader typ ! btw för att kolla tempen i hela datorn kollar man där det står TMPIN0-3 ( i hwmonitor) ! men inte fan vet jag ? jag har inte gjort programet men det är vad som står i hwmonitor/core temp !

Av Kp57

Tänkte stresstesta den inatt nu ! btw så menar jag tempen på processorn ! å annars ligger tempen runt 30 grader i datorn men vet inte ? är det fortfarande inte möjligt att processorns temp ligger run 20 i idle ? annars kollar jag fel !

Av Kp57

aja skit samma inte det som var min fråga ..... min fråga var vrf den startar så konstigt ! btw vart fan ska man läsa av då i hwmonitor ! för där det står Amd-fx 8120 ¨under temperatur så står det 20 grader typ !

Av Kp57

å jag antar att inte hwmonitor+coretemp båda visar fel ! låg på samma temp innan jag klocka också

Av Kp57

ja jag ligger runt 15-20 i idle ! atm 15 grader