Inlägg

Inlägg som Kp57 har skrivit i forumet
Av Kp57

Söker spelare till Infestation survivor stories !

Hejsan !

Jag å 2 polare var med i en ganska stor clan för ett tag sen, dessvärre har nästan alla slutat lr spelar ba fåtal ggr....

Så vi gjorde en ny clan å söker medlemmar till Infestation survivor stories ! (warz)

-minst 15 år gammal

-alltid ha vapen/gear/meds tillgängligt att gå ut att pvpa med

-du måste ej vara skit duktig men helst ha lite kills

Adda mig om du känner att du vill ha ngn att pvpa med

skype-kp5700
steam-kp57490

Ps vi kör nästan bara i clearview atm !

Av Kp57

Ett nvidia 760 från asus/msi/gigabyte eller ett Amd R9 270x !

Av Kp57

Tkr det ser bra ut skulle dock valt Cm hyper 212 EVO fläkten . Har den själv å är super nöjd.
Sen skulle jag också kört windows 8 , men det gör du som du vill men med en ssd så kmr det starta å rulla snabbare då win 8 är mindre "krävande" , men som sagt det är en smaksak vad man tkr e goast men blev förvånad när jag först skaffade det !

Sen den logotypen vet jag ej hur du får på din dator ? menar du som en klisterlapp ? Isåfall finns det hemsidor som gör klistermärken med eget motiv

Av Kp57

Ofan men tack för hjälpen .

tänkte ba fråga nu när jag ändå var inne på det ämnet , sry ....

Av Kp57

har testat de program du sa å enligt dem ligger tempen runt 45 när jag lirar bf4 ! å i idle runt 25-30 ! dock vill jag medge att nu jävlar är det kallt här inne fryser satan om fötterna å datorn står jämte ! känner dock att den blåser sval luft på mina ben ! vilket är bra ( detta sker i Idle)! en sak till anledningen till vrf jag fråga så mkt om tempen var för att blev så nojjig efter jag klockat den då alla på en annan tråd sa att inte programen visar rätt för mig å då visste jag inte om tempen vart hög eller låg ! men känner nu att det är bra temp i datorn då jag fått lite extra hjälp med det

Av Kp57

Hittar inte systemklassificering i windows 8.1 ?

Hej

Som rubriken lyder så när jag högerklickar på den här datorn så finns inget alternativ att se Systemklassificering där ? Har dem tagit bort den funktionen i win 8 ? eller är den flyttad eller buggar mitt system ? hahah ! btw finns det program som mäter datorns prestanda nivå från en skala från 1-10 t.ex eller poäng mässigt eller ngt liknande typ som windows egna fast mer detaljerat ?

mvh Kp57

Av Kp57

obs kräver inte mkt av datorn att ha igång vilket betyder att det inte kmr lagga lika mkt ! annars har jag kört mirillis action vilket funkat bra ! dock kostar det men går säkert hitta ngn nerladdad version !

Av Kp57

Om datorn blir för varm så ska du nog inte överklocka din cpu men antingen försöker du bygga upp den på ngt så luft flödar under som KennethL sa , lr så är la det andra alternativet en fläktplatta att ha den på ! finns ju bra runt 200-400 kr ! Du borde då inte låta den överhettas för mkt då det skadar komponenterna !

Av Kp57

Låter bra

Av Kp57

Vad ska du ha den till ? å vad för dig är en vanlig bärbar dator ?

Av Kp57

Har haft typ samma problem för ett år sedan typ .... ringde företaget jag köpte delarna från å skickade tbx moderkortet å minnena å bytte ut dem på garantin .... efter det funkade det ! kan vara både mobo lr minnena ! Om det inte hjälper att reseta bios så kan det vara lite jobbigt kanske ! Testa först att ta ut ena minnet å testa starta om inte sätt tbx det å ta ut det andra å starta om ! kanske inte är lösningen till ditt problem men för mig funkade det ! Om ingen har ngt bättre förslag så testa det med minnena lr ring inet å kolla om du kan byta varan !

Av Kp57

Har en polare som lirar bf4 på high å han kör på ett 660 ! thats all i can say ! ne men det är ett bra val i den prisklassen!

Av Kp57

Enligt mig så tkr jag det ser fin fint ut finns ju både sämre å bättre nätagg ! beror på din budget såklart men med tanke på att du inte bygger ngt värsting bygge så funkar det agget utmärkt vet inte ngt om det moderkortet dock .... får ngn annan svara på ! sen är det ju antingen det graffekortet att välja på som du valt eller ett 770 (runt samma prisklass) ! personligen har jag ett 770 å är super nöjd ! 280x kmr funka bra det med !

Av Kp57

Men tack som fan för bra svar

Av Kp57

Nej har icke testat det faktiskt ... får ta å testa det när jag kmr hem ! asså har ingen aning om 40c är rimligt lr inte men ska kanske skaffa en sån Ir termometer å kolla i helgen nu ! men vet inte om jag har plats för en fläkt i taket av chassit , om jag har så sätter jag dit en stor jävla fläkt där annars ska jag sätta in en ny 120mm bak i chassit. Sen funderar jag på att sätta in 2 helt nya 120mm på cpu kylaren för att vara på den säkra sidan. Men om jag känner i datorn i max load är det bra luftflöde i den bara den 120mm där bak som är lite kass

Av Kp57

aa får ta å kika på det !

Av Kp57

ska kanske införskaffa mig 3 nya fläktar .... en i chassit där bak å 2 nya på cpu fläkten ! det kommer ju kyla bättre då.... ! funkar sånna IR termometrar bra ? såg att det var en infrarött ljus man mätte tempen med

Av Kp57

okej tack för ett bra svar ska skaffa en sån termometer .... vart köper man en sån ? ska nog införskaffa mig en ny fläkt där bak i chassit (den 120mm) !

Av Kp57

Okej ska tänka på att dela upp texten ! jag har klockat datorn till 3.8ghz å sänkt Vcore till 1,344. Å anledningen till vrf jag inte litar på T.ex hwmonitor som jag då använder eller core temp är för jag skrev en annan tråd å sa att min cpu låg på 40 grader när jag lirade bf4 på ultra å fick typ 10 pers som sa att den visar fel å att datorn in kan ligga på 15 grader som den också visar. (den ändras dock hela tiden mellan 15-25 å det e cpu temp jag snackar om nu)

Sen är det metall saken som sitter jämte processorn som kallar Mosfets har jag fått reda på som blir satans varm. Den går knappt ta på faktiskt. Men med tanke på att folk säger att dem programmen visar fel för mig har jag svårt att kolla tempen ! så det oroar mig lite då jag tkr det känns varmt när jag känner på dem lite försiktigt ! dock ska ju sakerna bli varma om man spelar det fattar jag med ....

ta t.ex gpun den blir ju varm när jag kör bf4 t.ex å det är ju normalt ... men Mosfets saken blir extremt varm å vet inte om den ska det eller inte ..... å jag har köpt till en cpu kylare , en cm hyper 212 evo som kyler bra då det flödas på bra med luft där vid å den inte är allt för varm !

dock sitter det en till fläkt på baksidan av chassit där vid mosfets å den blåser inte på så jätte bra för när jag spelat ett tag så är chassi delen varm där vid å så är det inte ngn annnastans !

Kom på en sak nu medans jag skrev .... kan man inte köpa typ en digital termometer å mäta direkt i chassit ? så kan jag ju se vad tempsen är ?

Hoppas det blev lättare att läsa texten

Chassi :cooler master Haf 912 då det sitter en en 200mm fläkt på framsidan å en 120mm där bak

Av Kp57

Moderkort varmt ?

Tja

Jag har överklockat min cpu å efter det har jag varit nojjig att den blivit för varm osv... å eftersom att alla program visar fel då jag kör med amd så kan jag inte kolla tempen. Men cpu fläkten blir ganska varm inte så man bränner sig direkt men lite varm blir den vet inte om det är ngt att oroa sig för ! ( testade köra tbx till 3.1ghz vilket är original men ingen skillnad på temp). Men sen en annan sak att vet inte vad det heter men jämte cpun sitter en metall sak där det står Ultra durable på !! å om man kollar på mobo kartongen så markerar dem ut den saken å skriver Lower Rds (on) Mosfets .... å den saken blir kokhet så att man nästan bränner sig ? är det normalt eller är det ngt fel ? har testat sänka Vcore lite försiktigt men ingen skillnad å sen ngn annna skum sak är att när min dator precis slocknar efter jag stänger av den låter den skummt en stund ! kan knappt förklara ljudet men det blåser/tjuter om den i en längre sträcka typ ! har testat reseta allt till default men tempen är den samma ! vet inte om ngt e fel då jag inte kände på delarna innan jag börja mixtra med sakerna ! Btw har ett gigabyte 970a-ud3 mobo , amd fx 8120 cpu ... å en cm hyper 212 evo cpu fläkt å ett 650 w nätagg