Inlägg

Inlägg som Alyzzer har skrivit i forumet
Av Alyzzer

Om någon undrar pga att jag skapade en tråd om detta köp, så måste jag säga att jag är väldigt nöjd! tror också det var bra att jag la till lite för advanced istället för standard modellen också. Om någon har någon fråga om den är det bara pm mig:)

Av Alyzzer
Skrivet av Pantsoff:

Såg väldigt roligt ut där på isen! Är förbluffad över hur stabilt den filmar!

as am i kan jag ju säga, den där jädra gimbalen är galen.

Av Alyzzer

Första drone videon-snow drift

Hej!

Tänkte bara dela min första drone video. Phantom 3 advanced är det som har filmat.
Kom gärna med tips till nästa film och säg vad ni tycker om den!

https://www.youtube.com/watch?v=lCmBur5WLRg

Mvh

Av Alyzzer

Hur stor skillnad tror ni det är på, låt säga en gopro hero 4, standard verisionen och advanced verisionen. otroligt svårt.

Vill ju inte lägga hyfsat mycket pengar för att sedan bli besviken på standard.

Av Alyzzer
Skrivet av DaBone:

Tror de har infört drönarförbud i de flesta nationalparker och "turistfällor" i USA det senaste året. Verkar iaf så vad jag läst på amerikanska forum..

hm, det är väl förståeligt men det var tråkigt att höra. Så drönare är alltså inte populärt här:)

Av Alyzzer
Skrivet av anon226320:

Om du har is i magen och således kan vänta ett tag så kommer GoPro ut med en egen drönare detta år: http://shop.gopro.com/EMEA/karma/2016.html

Tänk även på om inte nästa instans tar upp ärendet om drönare, så blir det betydligt svårare att kunna flyga legit och kräver således tillstånd: http://computersweden.idg.se/2.2683/1.646126/tillstand-fota-d...

Såg faktiskt det, men tänker att man kanske inte ska köpa en sak de inte gjort tidigare så snabbt, dji är nog bättre på själva drönarna och har nog bättre software med uppdateringar osv.

Så klart kan man oroa sig över det. men tänkte mest flyga över sjön på landet och mot sommaren när jag ska resa till västkusten i usa, grand canyon osv.

Av Alyzzer

DJI phantom advanced elr standard??

Hej!

Jag har börjat intressera mig av drones osv. Som jag förstår det verkar phantom serien vara bra för nybörjare som ändå vill leka professionella. Jag måste säga att jag är ganska petig med bildkvalité och undrar då om standard bara är skit och att man ska satsa på den dyrare advanced modellen?

http://www.dji.com/products/compare-phantom

Någon som har en och kan ge tips? Bättre att köpa en GoPro hero 4 och en enskild drone istället?

Har ni något att säga säg det. Väldigt okunnig om detta men också väldigt nyfiken!

Mvh

Av Alyzzer

köpt forza 4 nu, vilket kommer på måndag förhoppningsvis. Så då får jag se vad jag tycker om forza serien. Gillas den slås det väl till på ett xbox one.

Av Alyzzer

tack för svaren!
Hur stor skillnad är det egentligen på forza 4 och 6 då? Rent allmänt.

Av Alyzzer
Skrivet av sweezy:

När det gäller att ha många bilar med realistisk känsla och schyssta trimfunktioner så skulle jag säga att Gran Turismo är heelt superior.. De har ju över 1000 olika bilar som du kan trimma och verkligen fine-tunea med gear ratios, fjädringen, sänka den fram eller bak, olika däck osv.. Det är enligt mig den absolut bästa racing simulatorn som finns.. GT6 som är det senaste är väl lite föråldrat när det gäller framförallt ljudet, men de har lovat att fixa det till GT7 som ska släppas under 2016.. Enda problemet med serien är att de hittills varit Playstation exclusive!

När det gäller ratt skulle jag nog kikat på Logitechs värstingar (G29 t.ex) som ligger på typ 3000-3500kr eller Thrustmasters T500, vilket är en riktig värsting men den ligger på runt 5000 spänn också..

Med billigare rattar får du givetvis sämre känsla men oftast inte heller någon koppling!

https://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt6/carl...

Där har du en lista med bilar i GT6, som du ser är det inte bara racers utan även massa BMWs, Audis, Chevrolet osvosv.. de har i princip allt..

Jo det ser ganska bra ut. men ska jag vara ärligt tycker jag forza 6 /need for speed 2015 verkar najsigare:/
Så om man ska ha ett hyffsat bra set ska man räkna med att lägga ut 5000.

Av Alyzzer

Bästa racingspel för ratt, bra customization på bilarna

Hej!

Víll köpa ett bilspel som har många bilar, bmws, volvos osv. Inte bara sportbilar. Jag vill också kunna trimma och hålla på med dem, som under nfs ug2 tiderna. Så behöver tips! Vilka spel rekommenderar ni? Har nuvarande bara xbox 360 och pc. Men forza som i dagsläget verkar mest intressant i dagsläget kan ju bara köras på xbox one.

Så vilka spel är bäst? Vilken konsol borde köpas? Funkar pc?

Sen, vilka rattar är bäst? Om man ska ha koppling,gas och broms. Hur mycket måste man lägga för att få en hygglig setup?

https://www.youtube.com/watch?v=sMHdlFkVAH4

Mvh Alyzzer

Av Alyzzer

GLEM-DAYT-PVTU-0VAG
GL9B-0ZUS-E0PE-YIIV
GLMP-MNJA-0QKL-SJEK

får 3 till i övermorgon antar jag. hare!

Av Alyzzer

gav min första för 1,5 vecka sen till en kompis. den andra jag fick nu vill en annan ha. är man för godhjärtad? jag får väl vänta lite till haha:)

Av Alyzzer

fick min andra idag.. men den är väll bunden till mig antar jag

Av Alyzzer

you´re invited. gg

Av Alyzzer

htc a9? (hero?

Hej!

undrar bara om någon har någon koll om man kan se deras keynote eller hur de släpper deras mobil. det ända jag vet är att den ska komma idag men har noll koll och hittar inget om var och hur den presenteras.

Av Alyzzer

undra om man ska ge upp om detta. det är ju så sjukt hur svårt det ska vara att få tag på en. även fast de vet att folk vill ha dem och har haft tid att planera.

Av Alyzzer

den har inte lte band 20. det är väl ändå ett måste?

Av Alyzzer

tänker i samma banor, men batteri tiden tror jag inte kommer vara så stort problem då sony har faktiskt ett bra mycket större batteri också. de har också lovat att den ska hålla i 2 dagar.(de gör den ju inte men)

andra saker jag gillar med sonys är deras fingertryck läsare, verkar riktigt soft att ha den på sidan. Jag funderar starkt på ett köp inom sonyn, men väntar nog på htcen imorn och nya nexusen först.

Av Alyzzer

andra lte bands i usa så de kommer ju inte gå men satan vad man blev sugen.