Inlägg

Inlägg som BiggieLiten har skrivit i forumet
Av BiggieLiten

Okej tack föra alla svar, jag struntar nog i det. Får nog bli ett vitt tangentbord nästa gång!

Av BiggieLiten

@Sploofy: Okej tack för hjälpen! Har ett qpad tangentbord liggandes så man kanske kan testa på det först, men vi får se.

Av BiggieLiten

@Nepo: Jag hade tänkt att enbart lacka "chassit" och inte tangenterna. Kanske slits fort om man lackar tangenter? Isf köper jag nya keycaps.

Av BiggieLiten

Lacka tangentbord.

Tjena, fick en ide att lacka mitt tangentbord, jag äger ett Func kb-460 och tänkte att man kunde lacka det vitt. Tror ni de skulle passa? Sen till den stora frågan, tror ni det kommer bli bra? Kommer det slitas ut lätt? Hur många lager lack ska jag ha? Ska jag ha vanlig burkfärg? Kom gärna med lite tips!

Ni kan ju alltid länka era omlackerade tangentbord

Av BiggieLiten

@hasenfrasen: Det var tyvärr inte rätt kopplingsschema. Får helt enkelt vänta på svar från Logitech

Av BiggieLiten

@Rouge of Darkness: Okej, ska nämligen ha det när jag ligger i sänken och kollar film och orkar inte dra en lång kabel varje gång men det får duga om det inte finns någon annan lösning.

Av BiggieLiten

Trådlös 3.5mm transmitter?

Tjena, finns det typ en slags transmitter som man sätter på sin 3.5mm kabel från headsetet och sen någon slags mottagare till datorn så att man får trådlöst headset?

Av BiggieLiten

Kopplings schema Logitech Z523

Tjena. Jag har ett problem med mitt ljudsystem, jag kom fram till att det var D-sub 9pin kontakten till basen som var problemet så jag beställde en ny sån. Men jag vet inte vart kablarna ska gå i den. För den gamla 9pin dsub kontakten var liksom gjuten så att jag inte kunde se vart kablarna skulle sitta. Så jag tänkte höra med er om ni har ett kopplings schema till ljudsystemet. Jag har själv letat som en galning men har inte hittat nåt. Jag har även skrivit till logitech men jag tänkte att jag skriver här också!

Av BiggieLiten

@Lucpel: Hmm konstigt, kanske tog för mycket så det blev motsatt effekt.

Av BiggieLiten

@Lucpel: Kanske tagit för lite kylpasta? Har för mig att man ska ta mer än på en processor! Så testa att göra om.

Av BiggieLiten

@Azlan1: Jag lirar lite olika, men det mest krävande är nog GTA 5. Har tänkt att skaffa Mafia 3 och Battlefield 1 sen också.

Av BiggieLiten

@anon81912: Oj, då måste den vara rejält klockad eller?

Av BiggieLiten

@philipborg: Kanske var 1060 som jag såg, kollade inte så noga. Men tror jag kör på ett 1070 eller ett amd kort, får se lite i framtiden när det kommer mer benchmarks osv. Läste att r9 490x eller va det var skulle vara lika snabbt som ett gtx 980ti, men då är det mer värt att köpa ett 1070 eller? Men som sagt går ju inte avgöra för tillfället.

Av BiggieLiten

@Ph4st: Haha duger i krig

Av BiggieLiten

@philipborg: Okej vad bra, kommer nog köpa nytt kort i höst. Har inte kollat på gtx 1060ti men hur tror ni att det kommer prestera?

Av BiggieLiten

@anon81912: Okej, läste nämligen ett inlägg på facebook och då var det en snubbe som undrade samma sak och då svara en att det inte alls skulle funka och att han skulle köpa en i5 6600. Men får se sen när korten kommer ut och mer benchmarks kommer.

Av BiggieLiten

Frågor angående nya grafikkorten. Bottleneck?

Tjena, jag har lite frågor om pascal och polaris. Jag äger just nu en i5 4690k och jag är lite sugen på att uppgradera mitt r9 280x till gtx1070 eller något av dom nya amd korten som kommer. Men jag är lite tveksam om min processor kommer palla något av dom nya korten? Tror ni processorn kommer palla ett gtx 1070 eller ett 1060ti? Eller kommer den bottlenecka?

Om inte det kommer funka så vad skulle ni rekommendera för kort? Antar att dom nuvarande korten kommer sjunka i pris, men vad jag har hört så kommer nvidia sluta producera 900-serien. Men vad tror ni om amd? Kommer dom fortsätta med 300-serien?

Av BiggieLiten

@Cranzle: Tack, tror jag ordnade det nu

Av BiggieLiten

Jag kör med Asus VG248QE och det funkar bra, bara ett problem, vet inte om det är bara med amd graffikort men jag kan inte köra 4:3 stretched. Jag fixade så att jag kunde men minns inte hur, sen bytte jag graffikort så nu har jag samma problem men kan inte lösa det.

Av BiggieLiten

@Dr.Mabuse: Okej, får väl helt enkelt bara dra kablar då Kommer ju inte lana för evigt liksom.