Inlägg

Inlägg som BiggieLiten har skrivit i forumet
Av BiggieLiten

@J-Ballz: Tror du de är grafikkortet?

Av BiggieLiten

@Ruzikx: Lepa BM800, ungefär 6 månader gammalt.

Av BiggieLiten

Min dator startar om sig "Powesupply surges", mm.

Hej, jag har ett j*vligt irriterande problem om man får säga så. Min dator startar om sig ibland, har endast startat om sig när jag spelat CS:GO och jag har fått 2 olika koder "Power Supply Surges detected during the previous power on" och "ASUS Anti-Surge was triggered to protect system from unstable power supply unit". Och jag börjar fundera på om mitt nätagg eller något är ESD skadat? Det har som sagt endast hänt när jag har spelat CS. Detta problem började uppstå när jag bytte mitt moderkort, jag bytte till mitt gamla för ljudkortet var kasst i de nya. Jag har inte förvarat mitt gamla moderkort i en ESD påse eftersom att jag inte hade någon, jag sålde ett annat moderkort så använde jag esd påsen från det nya. Så jag använde tidningspapper och lindade runt moderkortet. Vad tror ni? Ska jag byta tillbaks till det andra moderkortet först och om inte de funkar ska jag köpa nytt nätagg då? Kan tillägga att jag har kört stresstest och inget har hänt.

MVH Filip.

Av BiggieLiten

@Hassel fd Jompenleet: Kan endast köra 1080 pga grafikkort och skärm, men har planer för framtiden med 1440/4k skärm. Och om jag köper ett 1070 så kommer jag nog kunna köra 1440 eller? Spelar mest gta 5, men kommer köpa lite andra spel i framtiden som mafia 3 och bf1.

Av BiggieLiten

Oj glömde övriga specs: r9 280x, i5 4690k ej klockad atm, 16gb ram, 800 watt. Kommer ej att köpa ett 970, kommer att gå för en "större" uppgradering.

Av BiggieLiten

GTX 1070 eller beg GTX 980ti? Alternativt kommande amd kort.

Tjena, har varit sugen på ett GTX 1070 sen innan det kom ut, men när det väl släpptes tappade jag hakan för priset. Men jag undrar om jag ska spara ihop till ett gtx 1070 eller om jag ska köpa ett beg 980ti? Om jag köper ett nytt 1070 så har jag garanti osv så vet inte riktigt hur jag ska göra där.

Sen funderar jag på om jag ska vänta på AMD korten som kommer, har för mig att AMD kommer vara på E3 och visa upp korten? Man har ju hört talas om att r9 490x ska vara lika snabbt som ett 980 ti och kosta hälften så mycket så det kanske kan vara något om det stämmer när det har släppts.

Tänkte bara höra med er vad ni rekommenderar osv.

Av BiggieLiten

@-=Mr_B=-: Jadu, måste ju chansa lite ibland. Kanske var jäkligt dumt men.. Tror faktiskt det fungar nu ( säkert jinxat nu..) för jag körde gta 5 1-2 timmar nu och det funkade utmärkt efter bios uppdateringen. Läste att det kunde vara någon bugg, stod även att systemet skulle bli stabilare om jag uppdaterade bios.

Av BiggieLiten

@rarifag: Okej, uppdaterade bios nu och är påväg in i gta 5, spelade csgo när detta hände, 4ggr också! Men om det händer igen så stänger jag av nätagget under natten. Och om inte det funkar får jag köpa annat nätagg. Är begagnat nätagg rekommenderat? Eller ska man köpa nytt isf?

Av BiggieLiten

Har uppdaterat bios nu, så hoppas det kommer funka. Stod att det skulle göra systemet mer stabilt. Hoppass!!!

Av BiggieLiten

ASUS Anti-Surge detected an unstable power supply unit on the last power-up

HJÄLP!! Min dator håller på att starta om sig och så kommer detta upp "ASUS Anti-Surge detected an unstable power supply unit on the last power-up" vad tror ni problemet är? Har kollat alla kablar. Den har startat om sig 4 ggr. Jag bytte från ett gigabyte z97 till ett asus 9 z97. Nån aning om vad problemet kan vara? Läste att man kan stänga av denna funktion men är det säkert?? Behöver hjälp snarast!! Har ett lepa 800watt nätagg.

Av BiggieLiten

Jag köpte en iphone en gång och det var nog sista gången, jag gillar verkligen inte iphone. Operativsystemet är ganska tråkigt, du kan inte göra så mycket med den om du inte jailbreakar den. Te.x på android kan du skaffa andra launcers och olika icon themes osv. Jag köpte en Oneplus X för några månader sedan och jag är mer än nöjd med den! Riktigt bra pris.

Du kan köpa en telefon för halva priset som är lika värdig en iphone 6. Jag tycker inte Apple är så kreativa, iphone 7 kommer se nästan likadan ut som 6:an fast med en extra kamera (rätta mig ifall jag har fel). Sen har dom även tagit bort 3.5mm uttaget till hörlurarna och det är ju katastrof!! Man måste antagligen köpa en adapter som säkert kommer vara skit. Men vi får se, jag kanske har helt fel.

Av BiggieLiten

@ghollghost: Hade ingen värmefläkt tyvärr, vet inte riktigt vart jag köpte tangentbordet men har nog kvittot någonstans, tror du det går på garantin?

Av BiggieLiten

@niclasc: Jo det är sant.. har ingen sån stor burk som täcker hela tangentbordet. Ska jag bara ta bort foliet och låta det ligga med bara ris?

Av BiggieLiten

@imo: Jag tror jag har en värmefläkt, men hur länge ska tangentbordet vara framför den tror du?

Av BiggieLiten

Okej tack för hjälpen! Jag tog bort alla knappar och hällde ris och sen tog jag plastfolie runt.

Av BiggieLiten

Spillde vatten i tangentbordet

Tja, spillde precis vatten i mitt mekaniska tangentbord så märket jag att min windows knapp inte funka så jag drog ur kabeln och sen hällde jag ris där windows knappen satt. Och nu till frågan, hur länge ska riset ligga? Och vad ska jag göra ifall det inte funkar?

Av BiggieLiten

Android launchers.

Tjena, sitter och kollar lite på android launchers. Men hittar ingen riktigt bra, jag är ute efter en snabb launcher men måste även se bra ut, vill helst ha andra ikoner som liknar ikonerna på Samsung s7 då jag har fäst mig vid dom, skit snygga! Sen får de inte vara någon onödig bloatware. Kom gärna med lite tips, kan även tänka mig att använda nova launcher eller liknande om ni har något snyggt icon pack att kombinera med. Som sagt kom med tips!

Av BiggieLiten

@kenny88g: Det handlar om att lincon får reda på att Michael är vid liv i ett fängelse och så ska han försöka få ut michael där ifrån. Kolla trailern

Av BiggieLiten

@Billy Joe Bob: Jo säsong ett är bäst hittills men jag tror att dom har lyckats med denna säsongen!

Av BiggieLiten

Nya Prison break!

Tjena, såg precis trailern på nya prison break som kommer. Och jag tror det kommer bli bästa säsongen någonsin! Är själv ett väldigt stort fan av prison break så är väldigt taggad på nya säsongen. Vad tror ni om denna säsongen?