Inlägg

Inlägg som gunne har skrivit i forumet
Av gunne

tackar för kritiken. Jag e inte riktigt färdig med alla sidor och det är darför som vissa saker e "fellänkade"

Jag har funderat på att göra så att överdelen på sidan, det vill säga den delen med loggan och navigationen, "sitter fast" i resten så att den också följer med när man rullar ner (scrollar) sidan. Så som det e här på swec. Vad tror ni om det? Fast det e ju bra om man alltid har navigationsmenyn till hands..

Av gunne

vad tycks? (webdesign)

Håller på att göra en hemsidan åt en polares fassas företag. Ere nån som kan komma med lite konstruktiv kritik/förslag/buggrapporter m.m.?

Kolla in på http://www.gunne.ods.org/din_skargard

Notera dock att sidan är långt ifrån klar nu

Av gunne

Minne till bärbar Toshiba?

Har fått för mej att Toshiba inte använder vanliga SO-DIMM-minnen i sina bärbara, utan att de har nån egen variant. Denna skulle då vara dyrare än vanliga SO-DIMMs.

Kan någon bekräfta detta? Och om möjligt luska fram hur mycket ett 128M toshibaminne kostar? Ett vanligt kostar ju bara 300 pix på db...

gunne

Av gunne

98 långsammare än 2k på gammal dator?

Har en bärbar pII 300 MHz med 64 meg ram. Har haft win2k installerat på den ett bra tag, och det har ju varit lite segt men funkat.

Idag installerade jag 98 istället för att få lite fart på maskinen, men vad händer? Jo, den blir långsammare. Det går lite fortare att tex bläddra i explorer, men annars känns den bara slöare. Med win2k kunde jag titta på divxfilmer, men nu går det inte alls.

Kan nån förklara detta för mej? Trots att jag lättat 98 med 98lite så går det segare än med 2k.

Finns det några 98-optimeringar som jag inte tänkt på?

Tror fan jag slänger in 2k igen. Så mycket skönare OS...