Inlägg

Inlägg som wahlmat har skrivit i forumet
Av wahlmat

What, kan inviterna man har fått att ge ut gå ut ur datum? får man nya sen igen eller?

Av wahlmat
Skrivet av Nirono:

Har funderat ett tag nu på om jag skulle skaffa the Master Chief collection men tycker ni man ska vänta tills de har fixat alla problemen eller är det spelbart nu? Sen vill jag även passa på o fråga om det är många som spelar online på det? Minns jag rätt så gillade jag inte halo 2 storyn så mycket och spelade det mest online och sen Halo 3 spelade jag inte story alls på och endast online.

Tyckte online var riktigt roligt på Halo 3 och kan tänka mig att det är det på Halo 4 också. Tänker bara att om jag skaffar det så vill jag inte vara med om nå 20-30 min matchmaking queue utan det ska vara så man kan lira det mycket i så fall.

Det är perfekt nu om man jämför med första dagen. Vet inte om jag har fått alla uppdateringar (?) men har laddat ner alla jag har blivit tillfrågad om. Man hittar matcher i normal takt nu, men det är fortfarande 3v5 i en 3v3 elr 4v4 spellista, så bli inte ledsen om du hamnar i underläge... Jag säger köp det nu, så har du det, kan ju inte ta hur lång tid som helst att få det att fungera. Fortfarande inget färdigt spel, men är man en Halo-älskare som jag så spelar man trots buggarna.

Av wahlmat

Köpte en OnePlus One för några månader sedan, är riktigt nöjd! Hade jag inte köpt den hade jag köpt en Nexus 5a!

Av wahlmat

Om man går upp till 999kr, får man något märkbart bättre eller är HyperX fortfarande det bästa? Vad kollar man framförallt på för ett headset i denns prisklassen? (Vad gör det bra)

Av wahlmat

Tack för svaren än så länge! Ska kolla närmare på dom om en stund. En mic som man har vid sidan, fungerar det enkelt med t.ex. msi afterburner eller camtasia, att man bara väljer input-källa? Eller behöver man nåt annnat program för att sedan exportera en ljudfil? Finns det någon billig så får någon gärna länka, då jag inte kan något alls om detta

Av wahlmat

Gaming headset hjälp/tips

Tjena!

Tänkte fråga lite om råd när det kommer till headset. Har inga superhöga krav, vill dock att micken ska vara ganska bra, har nu ett plexgear för 100-150kr som köptes för att ha nåt alls.

Jag kommer beställa från komplett (presentkort), prisklassen är upp till 800, kan lägga liite över men helst inte så mycket mer. De jag själv hae kollat på är Logitech G35, Steelseries Siberia v2, Steelseries siberia v3 prism (finns nu på rea, vad innebär prism?) och Razer kraken (något utav dom).

Vet många som har siberia och är nöjda med dom, verkar som mångas g35 går sönder, kraken har lite dålig komfort?

Mitt kommer mestadels ligga på min dator när jag inte använder det inget krav på surroundljud.

Tacksam för alla tips och ideer

Skickades från m.sweclockers.com

Av wahlmat
Skrivet av d2004:

En till invite !

Tackar!

Av wahlmat

Tjena!

Är intresserad av invite för en 64GB! Köper den så fort jag har fått en invite. Får jag en invite så delar jag med mig av mina jag får (man får 3 va?) här