Inlägg

Inlägg som nazh har skrivit i forumet
Av nazh

Lånar tråden lite.
Jag har precis skaffat Tele2 Kompis mobilabonnemang från ett vanligt Kompis kontantkort. Jag har en vanlig 2G telefon och hon som sålde abonnemanget till mig frågade om jag ville ha ett 3G kort, "varför inte" sa jag om det funkade på min mobil. Det skulle det göra.

Idag när jag vakna så märkte jag att mobilen inte fungerade, dom hade stängt av kontant kortet och så i brevlådan låg ett brev med nya abon. och sim kort.
Stoppade in nya sim kortet men de fungerar inte, ringer till suport 2 gånger och den första tjejen i suport säger att det ska ta 3 arbetsdagar innan skiftet är klart, jag blir förbannad och säger att hon som sålde abonnemanget till mig sa att det skulle bara var att byta sim kort och skulle det funka direkt. Ringer upp igen och säger att jag inte kan vara utan mobil i flera dagar.. Han sa att han skulle försöka påskynda processen, mitt abonnemang var inte med i systemet (?).

Frågan är väl egentligen, sim kortet är 3g men jag har ju 2g telefon.. kan det vara det? jag frågade inte tele2 suporten men hon som sålde skiten (utanför affärn) sa att det skulle funka..
Fan va sur jag är!

Av nazh

är det multiplayer?

Av nazh

Mitt 8800gts passar bra. Är gtx större?

Av nazh

Finns det några svenska servrar?

Av nazh

Jag hann beställa minnerna till det billigare priset och jag böt faktiskt till en Gainwards 320Mb 8800GTS. Det såg prisvärt ut! tack för tipset

Av nazh

Tack för svaret, du fick mej och fundera. Men jag är nog nöjd trotts allt. Kommer med längre svar imorgon, måste sova Godnatt!

Av nazh

Beställt dator. Ångrar jag mig?

Beställde nyss en dator men jag vet inte om jag ångrar mig. Det här paketet är väl bra?

http://www.komplett.se/k/shoplist.asp?mode=receive&si=434661&...

Såg nu att jag glömde mus och t-bord, men det fixar jag.

Av nazh

dom behöver du inte ha med dig

Av nazh

Grymma lurar och bra mic

Av nazh

Drog hem spelet och installerade. Vet inte om jag orkar sätta mig in i spelet dock. Vilken server spelar mest svenskar?

Av nazh

Jag kan direkt se att zavee bara driver och gör sig till.
Ni gör inte det?
Förstår inte hur ni kan vara så dumma som INTE ser det. Eller jag tycker bara det är konstigt.

Av nazh

stängt av v-sync?

Av nazh

1 skärm eller flera? vilken tum?

Av nazh

Hehe.. Det var nätagget som var pajj, köpte nytt idag. Likadant som Silenceville, funkar fint nu!

Av nazh

nytt nätaggregat?

tjena, behöver lite hjälp. Ska köpa nytt nättag. Hoppas att det är rätt forum..

Jag TROR att det är nätaggregatet som har pajjat.. När datorn var avstängd så "switchade" jag switchen där bak på nätaggregatet, då smällde det till lite i nätaggregatet (pytte liten smäll). Datorn var som sagt av, men nätagget fick ström och "On off-switchen" stog på on (dvs. 1).

Nu startar inte datorn och den lilla moderkorts lampan lyser inte, så nätagget har väl tydligen krashat. Så det är dax att köpa nytt. (Hoppas inget annat gick sönder bara, men datorn var ju avstängd)

Till min andra fråga. Jag kollade på nätaggregat på internet och undrar varför Q-tec aggen är så grymt mkt billigare en andra nätagg ?
Ta en titt! http://www.webhallen.com/list.php?avd=3&konsol=13&genre=764&c...

Tack

Om jag köper ett sånt

Av nazh

Ja

Av nazh

Hehe.. när jag böt från vatten till luft hade jag ingen pasta hemma. Men den är inte så mkt varmare utan pasta endå

Sitter just nu gammal pasta på gpu-blocket, vågar inte ta bort den (pga jag inte har nån pasta hemma somsagt:)) men jag ska köpa det imorn. Då kan jag ta bort nuvarande pastan o kolla om jag ser nått svart/brännt på blocket, det är väll så man kollar om det är sönder brännt?
Annars kan man se på kortet att det är sönder på något annat sett?

Av nazh

Så.. Testade stoppa in mitt grafikkort (se sign) i polarens dator, samma hände för han nästan.. skärmen flimra o visa olika färger osv. men han kom till windows (gick inte för mej) där allt funkade utmärkt förutom att färgerna och flimret var kvar osv.

Fick låna hans grafikkort (geforce 3, tror jag) nu ikväll för o testa om det fungerade på min dator och till min stora förvåning funkade det!
Så det är alltså mitt grafikkortet som har pajjat..
Hade även vattenblock på grafikkortet, men det kom inge vatten på skiten men det var väll att det blev överhettat troligen.. men konstigt endå.. jag menar jag borde ju ha sett om grafikkortet blev överhettat i windows för det borde ju ha flimrat och snöat en himla massa?
Jag ska in till stan imorgon o köpa lite ny pasta o slänga på, för det är gammal pasta på grafikkortet. Och just nu kör jag utan pasta på cpun.

Nån som har en aning om vad som hänt mitt grafikkort?

Av nazh

Moderkort förstörd av vattendroppe?

Hej

Jag skulle byta från vattenkylning till luftkylning så fick moderkortet nån droppe vatten på sig när datorn var av.
Aja, jag satte på luftkylarn och skulle starta datorn.. fick ambulans ljudet. Testade att byta håll på cpu-fläkten och då startade datorn. Men nu står det "Cpu is unworkable or has been change" och kan bara trycka Delete (bios) eller F1 (fortsätta). I bakgrunden är det röda prickar/ränder och vissa av bokstäverna är turkosa.
Om jag trycker F1 och försöker komma in i windows så kommer den inte långt utan skärmen blir bara svart och lampan på skärmen blinkar och det är bara att stänga av datorn.

Tror ni att moderkortet är sönder eller att cpu:n har brunnit upp?
Anledningen till att cpun kanske har brunnit eller skadadats är att när jag körde vattenkylning så stannade vattnet att cirkulera. Och datorn bara stängdes av för att cpun blev för varm.. antagligen för att det var för lite vatten i slangarna så att pumpen inte kunde driva runt vattnet. Hur vattnet försvann vet jag inte riktigt, lite hade läckt såg jag men inte på nått komponenterna..

aja.. frågan är iaf. tror ni moderkortet skadades av vattenet? eller är det cpun som är sönder? eller något annat. Ska testa sätta in grafikkortet i en polares dator, men han kör en p4 så det blir svårt att testa moderkortet o cpun :/
Får väl uppgradera moderkortet o cpu.

Av nazh

Oh. Jag har också problem med timings på mina Twinmos pc3200 minnen.
Kör dom just nu på Aggresiv och jag kommer inte över 200fsb, kör just nu 193*12.
Har lust o testa det där Manta Rays XT -bios..

Finns det någonstans där man kan läsa om hur man ändrar bios och sådant? hellst på svenska
(ny inom klockning)